![]() |
Citiraj:
|
Haha, sad si me ubio u pojam. Ja navijam za njega uglavnom xD Al bi rado da me Wendy izdominira :D.
|
Mislim da svi koji prate seriju navijaju za njega.:) Wendy bi komotno mogla imati svoj spin-off.:D
|
Billions sam odgledao S01E01 i šift dilitao ostatak.
Sent from Mobara |
Citiraj:
Iman osjećaj da san The Wire gledao svako 7 dana pa čekao po godinu za novu sezonu da bi mi ostavila dojam ono, 4/10:D:D Inače kad smo kod The Wire, gledan Power trenutno od nule, stigao do S03, podsjeća me na njih, malo manje kvalitetnu interpreataciju iste teme, ali nije loše, dapače. A i mala latina je sve :) |
Odgledo Dark do kraja... te jeba. Vrlo maštovito, vrlo dobro, onaj tko nije SF fan vjerojatno mu je glupo.
Meni osobno bolje od Stranger Things. Mračnije, bolje, napetije. Kaće druga sezona majku mu :) |
Citiraj:
Sviđa mi se taj ne-amerikanizirani pristup. U ciloj sezoni mislim da nije bilo jednog fajta ili ispaljenog metka osim |
Shameless standardno dobar, Fioni malo krene dobro pa loše...
sve standardno |
Standardno dobar, čak i bolji od zadnjih par sezona, ali soundtrack je ove sezone ubio.
|
Shameless je sve.
|
Citiraj:
Ali ostalo tona upitnika i onaj najveći - kaj sad tj kaj dalje :) Sent from Mobara |
Mene odbija taj njemački jezik, ne mogu ih slušat i gotovo, ali možda se natjeram da pogledam.
|
Imaš verziju di možeš birat audio. Drugi jezik je engleski
|
serija je vrh.
i taj njemački mi je jeben isto. turski, španjolski, mađarski -- uh, ti su mi koma. |
Ni ja inače ne volim njemački u serijama, ali u ovoj seriji nisam to uopće zamjetio kao problem. Radnja, gluma, atmosfera, sve je toliko dobro napravljeno da nemam nikakvih problema s time.
Jedino što ja volim gledati s originalnim govorom, pa moram čitat titlove. To u biti malo otežava praćenje u prvih par epizoda dok ne pohvataš likove i radnje. Ja sam neke scene vraćao natrag da provjerim jesam li dobro shvatio :D Citiraj:
|
Citiraj:
Ali pogledat ću sigurno ipak nakon ovoliko pohvala. Ako mi je Stranger Things bio super onda ovo može samo bolje. |
Dark je bolesno dobra serija. I dan danas mi nije sve jasno što se dogodili, dođe mi da opet pogledam s više razumijevanja. :D
|
Pa radnja je dosta kompliciranija od ST, nema onog arkadnog sustava junaka/antijunaka, svi su jednako dobri/loši više manje.
Osobno je znam zakaj se uspoređuje sa ST. Oboje su SF i oboje su od Netflixa :) ali eto, svakako pogledaj. Nemaš puno, 10 epki po 50 minuta. Sent from Mobara |
Supernatural twist je zajeban.Zbog toga mi je Dark prenabacan...baš me zanima druga sezona. :)
|
ne ne ne brko krivo sam se možda izrazio.
|
Kakav sad Brko? Kaj sam ja tebi kaj replyao :) ?
Neš si krivo pokopčao u mojim postovima, nisam se temeljio na ničiji post. Sent from Mobara |
Citiraj:
Ja sam to ovako vidio: |
Uzročno-posljedično načelo je gdje? Ili se može kako se hoće,ha?Samo malo zakompliciraš i dobiješ Dark :D
|
da na roberta :lol2:
ostalo mi je sve jasno. to me muči. mislim ne muči me, ali kad već pričamo. |
Citiraj:
pokrecem valjda zadnju epizodu Darka i slucajno sam na netflixu pustio verziju za slijepe. gledamo dobrih 5minuta, nista jasno, spiker objasnjava sve u detalje, otvaraju se vrata, Ulrich gleda u pod... :D ne ponovilo se :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Dark je super serija,trebalo bi ga pogledati jos jednom,puno toga promakne zbog njemackog jezika,ja sam gledao s engleskim titlovima,jos nije bilo nasih,stvarno je tesko pratiti....
|
Citiraj:
slobodno ti nama predlozi jos pokoju seriju :no2drug: |
You're the worst, dugo me nije neka (primarno) humoristicna serija odusevila kao ova. :goood:
|
catastrophe - ako već nisi.
granatiram da će ti se svidjet |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:05. |