![]() |
Eh da, netko je gore spomenuo Moon. Jako dobar SF.
A Elysium, jbg, nije District 9, ali bome nije ni tak los bio. Obzirom da moja zena ne podnosi horore, nazalost sam rijetko u prilici da ih gledam,insidous mi zvuci dobro :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Čudim se samo što je Jodie Foster radila u tom filmu. Ili nije pročitala cijeli scenarij filma, ili je su je financijski dotukle loše investicije, pa joj je trebao cash na brzinu. :D |
Citiraj:
|
meni je moon malo onak... dobar je da se razumijemo, ali ono skužio sam ga prebrzo i onda sada ajde priča se vrti oko tog saznanja i šta dalje, nekak plain malo + bio je nahajpan u vražju mater.
|
meni je moon onak... SMEĆE, pointles i dosadno :D (ako ćemo iskreno, ne)
|
moon je tak tak, super prica, ali fali mi sf-a :)
conjuring je dobar district i elysium... nikako mi nisu valjali obozavam damona, ali wtf.. |
Citiraj:
|
Ljudi jos padaju na iste fore u hororima? Ukleta kuca, duhovi, iznenadne scene sa zvukom i to ? :stoopid:
Meni je strašnije recimo, ovo. Bazirano na istinitoj priči, navodno. |
Citiraj:
|
Neznam za horrore,al ako neko oće baš ono neš....ala Blood(igrica) style...neka pogleda VHS2 a pogotovo dio sa malezijskim/tajlandskim samostanom....ajmo reć da mi se urezalo u sjećanje podosta :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogotovo jer u filmu neki fratar objašnjava kako demoni dolaze do 3AM, ili tako nešto. |
Citiraj:
ipak nasla http://www.imdb.com/title/tt1161864/...nm_flmg_act_11 |
Nakon kaj sam Egzorcizam Emily Rose pogledala nisam tri tjedna spavala. :D Odličan je film, ali jednom je bilo dovoljno...
|
Meni, je kao velikom ljubitelju horrora, The Conjuring
teži prosjek. Evo, tebi jedna, preporuka, od majstora Fulcija: City Of the living Dead -1980 Beyond -1981 i jedan koji sam ponovo opet pogledao po ne znam koji put : American Gothic 1988 ..ako ti ovo nije dovoljno strašno, gledaj zvijezde pjevaju |
Citiraj:
|
a Orphan, je netko to gledal? :D
|
|
Citiraj:
The Descent (2005) [Rec] (2007) sama naravno:D |
Citiraj:
Od sutra su komedije na redu počevši od Pink Panthera :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledao Julie & Julia, čista preporuka, pogotovo za pogledat s curom/ženom. Makar meni se film svidio više neg curi..
Malo osvježenje nakon svih ovih novopečenih sranja od filmova. Meryl Streep mi je prava kraljica u ovom filmu.. |
Posto nejdem nikam van veceras su komedije na redu...:)
|
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
Nekome tko voli nesto malo blaze od horrora, vise kao thriller preporucam The Orphanage iz 2007. Dobar je
|
Tokarev
Filmove od Nicolasa Cagea se stvarno moram naučit izbjegavat. |
Citiraj:
ajd evo ti preporuka za komediju Top Secret! (1984) jest stariji film al odlican.. u stilu Airplane! (1980) i The Naked Gun (isto preporuke ako volis taj tip komedije) za top secret, sjecam se da sam ga sa ekipom za vrijeme rata gledao 10ak puta i svaki put bi skuzili neku novu foru:bonker: |
|
E za Joe sam čula da valja, s obzirom da je Cage u pitanju, al nikak da ga pogledam. A ovaj Tokarev zvuči malo ko Taken...
Citiraj:
|
Citiraj:
ma bas mi se gledaju te komedije...prvo odgledati pink panthera---onda dalje :D |
Citiraj:
|
Ovih dana je godišnjica nesreće u Černobilu pa tko nije gledao evo prigodni film Land of Oblivion http://www.imdb.com/title/tt1555084/?ref_=nv_sr_1 solidan film i vrlo dobre glumačke izvedbe cijele ekipe.
|
Citiraj:
|
Ubij ih nježno, koji dobar krimić, ima stila, kameru, priču, mafiju, glumu, sve pet, preporuka, jedan od boljih filmova 2012.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I ja sam sinoc uspjela zaspat gledajuci pink panther a heehhe
|
Citiraj:
A jučer sam zaspao na Melancholiu :D Malo je reći da sam očekivao više, a ono ako ništa drugo, barem da ne zaspim nakon pol sata :D |
Pogledah danas Her. I have mixed feelings about that movie, ali ukupan dojam je taj da je film dobar, ali ima dosadnih trenutaka i mislim da je mogao barem 20 minuta kraći bit.
|
Besokarna (The visitors)
dobar stari horor nikakvi specijalni CGI, cista prica i strava |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |