![]() |
Pogledah The Boys from Brazil (1978).. Odličan, preporukica..
|
Pogledao:
Sahara (2005) - 6-7/10, fina avantura |
Citiraj:
i da, osobno mi je jedinica losija poprilicno. dvoja mi je puno bolja prica (hej, koja prica? ali ajd, ima je, donekle. pocetak, zaplet, vrhunac i kraj :)), puno bolje pojavljivanje glumaca, brutalno dobre scene, kvalitetan humor netipicno stupidno uobicajno-americkog stila......... dobar dobar dojam imam o filmu! |
Razlika ti je kaj je jedinica moderni akcijski film, a za dvojku je rekao Sly da hoće pojačati sa hrpom "old skul" one-linera jer je skužio da mu fali to u jedinici!
|
Treći Expendables očekujem da će bit bulšit, Nicholas Cage i Harrison Ford su skoro garancija tome, nadam se da ih ipak neće bit
|
Čekaj, snimaju i treći dio? :/ Zašto, pobogu... -.-
|
Expendables2...nakon uvodnih scena(motor u helic) se NORMALAN čovijek zapita....što je to meni trebalo?!
|
Citiraj:
|
Nije li parodija na Rambo 3 kad Sly sruši Hinda sa lukom i strijelom? :D
|
Citiraj:
|
EXP 2 je dobar, jedino mi nisu sjele 2 stvari.
1. 2. Te dvije stvari su mi baš ono, iz neba u rebra. Ostalo je dobro, akcija i humor bez puno pameti. :) |
Po meni je Exp2 dobar samo zbog glumačke postave, ništa drugo, a to je (ako ćemo iskreno) očajnički potez redatelja koji pomalo ostaju bez inspiracije i kreativnosti.
Da njih nema ne bi nitko ni znao za film, dobio bi vjerovatno 4-5/10... |
Citiraj:
Film je ok. :) |
Dredd 3d - niš posebno.
Akcić kojem 3d nije trebao jer je sve u nekom polusvijetlu. Priča i karakterizacija - 3/10 (preslaba i za B akcić jer je motiviranost zbivanja opisana u 2-3 rečenice a o glavnom liku saznaješ kako se zove) Gluma i dijalozi - 6/10 (ništ posebno, mogli su ubacit koju inteligentnu doskočicu/ironiju, ovako sve ostaje na jeftinoj filozofiji cilj opravdava sredstvo) Akcija/efekti - 7/10 (solidno ali, osim bullet time scena koje su prikladnije za operacijsku salu, sve već viđeno uz, čini mi se, ne baš najbolju 3d implementaciju) Fotografija i glazba - 7/10 (popravljaju dojam ali nedovoljno za višu ocjenu s tim da bi 2D puno bolje dočarao prikaz megalopolisa zbog veće detaljnosti) Ukupno - 6.5/10 btw, glavna negativka je totalno nezanimljiv, sterilan i ne previše inteligentan lik (za razliku od blondie asistentice / pripravnice:)) |
Kaj se tiče EX2
Citiraj:
|
Ma znam, ali ti glumci su originalno postali poznati zbog dobrih filmova, a sada je obratno, shvaćaš...
|
Pogledao:
Stolen (2012) - 5-6/10, Nicolas Cage, filmu fali više kreativnosti, dobar sve u svemu, onako, film za ziheraču, ni vrit ni mimo, a fino ubijenih sat i pol... |
Citiraj:
Ex2 je baziran bas na akcijskim junacima 90-ih godina, i film je radjen u tom stilu. Dakle, tko god ocekuje 'realan' film, gadno ce se razocarati. Tko ocekuje 'Chuck Norris' style filma, doci ce na svoje :) To je slicno kao i sa filmom 'Iron Sky' - koji je ljudima ili super ili sranje. Rijetko tko je rekao nesto 'u sredini' o tom filmu. |
nije slično - Iron sky je sranje. :D
|
.. kao sto rekoh, nema 'izmedju' :D
(hint: meni je Iron Sky dobra parodija :D) |
Pogledao:
High Crimes (2002) - 7/10, preporuka, vrlo dobar krimič |
Pogledao danas:
Flypaper - ok komedija. Taken 2 - ne znam, očekivao sam više. Jedinica mi je bolja. Čini mi se ko forsiran nastavak. |
jep oke je flajpejper... rednecksi su zakon :D
|
Abraham Lincoln Vampire Hunter: 5/10. Loš film, ali Bog i otac za Stolen-a. :D
Stolen: 2/10. Najgori film ove godine, od onih koje sam imao priliku pogledati. Mientras Duermes: 8/10. Malo me iznenadio. Očekivao sam horror film, a dobio (odličan) thriller. |
Pogledao:
The Machinist (2004) - 7/10, odličan psiho-triler, drama, misterija, vrlo dobar film |
Citiraj:
Pogleda Rock of Ages - nije uopće loš film. Iskreno, mislija sam da će biti puno gore. |
Ona scena sa Norrisom i kobrom je meni bila urnebesna :D cijela kino dvorana je umirala od smijeha :D
|
pogleda Taken 2 - zabavan film, preporuka. Kome se svidila jedinica, svidit ce mu se i dvica.
|
Puncture- odličan film. Svake preporuke
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:36. |