![]() |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt1542344/ |
|
E to:beer: Tražim neki slični film, ako ima tko kaj na umu?
|
Citiraj:
|
Nije bas neka cinjenica koja se ne zna.
|
Sinoć pogledao Million Dollar Baby. Vrhunski film, sto drugo reci. Slobodni čovjek i istočna šuma su se odlično uklopili u radnju.
Zbilja ima hrpa odličnih filmova koje nisam gledao, eh... |
sad pogledaj gran torino ;D
inače mater me žicala nakon man from earth da joj stavim još filmova na stick da gleda... poslat ću vam samo ss tih imena i to sve ima da gledate! :D |
Gran Torino sam gledao :D Ali podavno je to bilo pa sam već razmišljao da ga ubacim na popis. Ona scena kad vadi "pistolj" iz džepa i puca mi je ostala kao jedna od boljih :D Tip je cooler samo takav.
|
Preporuka za par dobrih komedija (novijih) ?
|
Citiraj:
|
Ja bih voljela preporuku o nekim dobrim sf filmovima...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao The Man from Earth, s velikim očekivanjima nakon komentara ovdje. Dobar film, ali cijelo vrijeme imam feeling da je mogao biti i puno bolji. Gluma i nije bila nešto uvjerljiva, a i kao da mi nešto fali u filmu, neki twist ili neš. Malo mi je ostao nedorečen film, ali sve u svemu, dobro :) The Tall Man - mlako, tek tak za ubit vrijeme |
Citiraj:
Tall man..vise je to za djecu... :D Hvala, budem danas pogledala onda ;) |
Zbog The Wind Rises...
...nakon oko prek deset godina krenuo ponovno gledati većinu ovih zakon stvari (od nekih nije prošlo toliko) http://en.wikipedia.org/wiki/Hayao_Miyazaki#Filmography I svaki put si potrvrdim koliko su mi Disney te obiteljski live action filmovi bez mašte pokraj ovog. |
Citiraj:
Princess Mononoke ovaj mi je super ;) |
Citiraj:
|
biće kada dođem do sticka koji je doma u televizor uštekan... okačim navečer.
|
Citiraj:
|
District 9 je dobar primjer kako to treba izgledati. Naspram Elysiuma :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
K-Pax The time travelers wife The butterfly effect Moon Citiraj:
|
Od svih nabrojanih, K-Pax mi je najdraži. :)
|
Od nabrojanih, meni je Gattaca najjaca :D
I u slicnom štihu, bez obzira sto je vise akcijski nastrojen, preporuka za Equilibrium |
|
I ja sam dosta toga pogledala...
Pogledala bih neki horor...al to se ne gleda kad si sam :D |
slika ti ne valja :D
meni je recimo 500 dayz jako zabavan mali uradak, ne volim baš te plačipichka romantične komedije, ali eto ovaj mi je baš bio zabavan. devil definitivno tu nije neko remek djelo, ali gluma je na razini i priča je onak prolazna. torino nisam gledao od kad sam ga gledao :D u oke sjećanju mi je ostao. za ostalo ćeš morat popravit sliku :D |
Citiraj:
Spamaš :D |
@syss: hahaha, ma ništa ne brini, (više od) pola preporuka koje sam pokupio u threadu su ionako tvoje :)
@Ladytron25: ovo je meni najbolje iz žanra što sam gleda zadnjih godina - iako s dosta zakašnjenja, jer je bila BD verzija. zadnje pogledano mi je onaj s jaime lannisterom koji se bori za skrbništvo nad svojim nećakinjama...no kvalitetom neusporediv s prije spomenutim! @Juice: neee:D |
Citiraj:
Htjela sam gledat onaj Paranormal activity no brzo odustala :D |
Insidious pogledaj. Circle i tako to. Ja sam pogledao hrpu horrora. Morao bi pogledati listu ako ih jos imam. Ugl. nakon nekog vremena postane lose za psihu.
Ovi poput Wrong turna i Tucker&Dale vs evil su vise komedije :D |
Ako niste ne propuste pogledati --> Tonari no Totoro (Hayao Miyazaki)
|
ja stvarno ne gledam horore, ali ono čudo mi je zakon bilo... ček :D
evo - http://www.imdb.com/title/tt1922777/ baš zlo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zadnje sto sam gledala bio je The Hills have eyes... |
ma uz ovo (na nehumanoj glasnoći kućnog kina) pripremam samo izlike za odlazak iz sobe :D
|
Citiraj:
sjecam se jednog film..davno je to bilo pocetkom 90 tih..neki alieni...stavljali jajasca u zene..znam da je cijela kuca bila bijela.. i nemogu se sjetiti imena.. lol |
po meni najbolji horror prosle godine The Conjuring
Edit: takodjer slusam ak ko ima prijedlog za koji dobar sf, koji nije spomenut vec |
Pogledala The Machine... ah..gledljiv je...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:39. |