![]() |
:D ne kuže ljudi da je sa cheatovima igra interesantnija. ne smetaju zidovi i protivnik se ne može lako sakriti.
|
kako je link? kakvi su ljudi tamo? uostalom dokaži da ja i amdejac varamo... PB nam ne može ništa... :D ne košta bezveze 30€ :D
|
Samo tako mogu pobijedit.
|
|
a ti kao nikad nisi varao ni na jednoj igrici? uostalom, i dalje kažem, dok te ne uhvate (a neće), nitko te nemože optužit da si cheater...
@AMD - e da, meni ovo pancirno zrno probija samo dva zida :( treći neće |
Citiraj:
A jesi probao one postavke sa bombom da može protivnika ubiti iza čoška. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesam varo kada igram single a kada MP onda ne varam i kao prvo opce neznam nac sifre za COD2 MP. |
Citiraj:
Ja, Ren i još nas par smo veliki poštenjaci dok nas ne uhvate na spavanju. :D A i sam priznaješ da varaš. Citiraj:
|
Citiraj:
Nije isto single i MP.Koji ste klan odgovorite vise. |
Citiraj:
EDIT: mi smo ti u klanu /Bunc3k\ |
Citiraj:
Jel bi nas možda prijavio upravi vodovoda? :D |
Citiraj:
Kako vam se klan zove? Samo vi varajte dobro je to. |
evo editirao sam prošli post...
|
Preveslo vas je, ja od westa nabavljam za 12€, dobijes wallhack, aimbot, i protutenkovske mine, mozes ukljucit i bullet time, ali to radi samo kad pucaju na tebe...lame, no svejedno bolji od vaseg...i jeftiniji
|
Citiraj:
Za 12 eura? :stoopid: |
psmtr, znao sam da nas je zaribao, a jel može tvoj kroz zid?
|
Citiraj:
Briga me samo vi varajte. |
Citiraj:
i da, nemorate cak ni imat origigi igru... ja vam preporucam da pozurite jer kad se napravi pancirni metak, cijena cheata ce vrtoglavo narast, zbog stanja na kineskoj burzi. A ovako ako sad uzmete dobivate besplatne updateove! |
Ako te baš interesira evo ti ime našega klana:
CoD2 Klan =(--buncek-team--)= Službena stranica je u radu i bit će gotova za cca deset dana. |
Citiraj:
|
Idem ja na server isprobat kak to radi. :D
|
codiac...jedan veliki lol :D:D
|
A joj citam ovo i jedan veliki ROFL COPTER I LOL BUS ^^
|
Citiraj:
|
Ja sam danas nabavio novi cheat preheben je, zove se Autorun, ugl izbjegava ti metke, znate ono kad te netko fula na pol milimetra, e to je to.. :D
Stavio bi koji SS ali nakon promjene monitora mi ne radi SS u igri :( |
Citiraj:
Baciš bombu, a ona eksplodira samo ako je neprijatelj u dometu. Nema ranjavanja uvjek umire. :D A možeš staviti i kvačicu na Corner. Ubija neprijatelja iako je zamaknuo već metar do dva iza čoška zgrade. |
Pih da ne bi taj stari koristio, ima nova verzija koja sama nađe enemija, samo moraš dovoljno visoko u zrak bacit i to je to.. Brzo i lako.. ;)
:D |
eeee vidiš, ja nisam ni skužio ovo za bombe... a i ovaj autorun se čini fora, a jel trza onda dok izbjegavaš metke?
|
Koji ste vi slabi cheateri,vidis ja sam narucio cheat od lika specijalno za cb war. Naime pretezno se skempam negdje kod plenta kada krene napad aliasa ja nestanem lik plenta dodje mu iza ledja a posto nema killcama nemoze vidjeti sta se desava samnom :D Eto lik je rekao da ima jos samo 10 takvih pa ako je tko zainteresiran nek mi se javi,posebice ti AMD jer volis puno lezat :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:43. |