![]() |
Jel Nevenko?
Sent from Usreo Mobara |
Jeste :) I još neki kojem ne poznam glas.. Al se lijepo sjetit tih vremena kad nisam imal di gledat f1 pa sam bil primoran njih slušati. I Blažička i Miljenka majke ti
|
Ne mogu se sjetit imena, ali ima jedan komentator, po naglasku iz Dalmacije, i nije uopće loš. Gledao sam nekoliko treninga na max tv-u dok je on komentirao, pohvale od mene.
|
Jel vas na Maxtvu drkaju sa reklamama?
Sent from Usreo Mobara |
Taj drugi je Ante Vetma. I nije u opće u kombinaciji sa Novakom bilo loše.
Samo da nije Blažičko, vrijeme mu je za mirovinu. Ja svaki puta skoro razbijem telku od bes kad ga čujem kolko faila, ne vidi očito, uzbudi se bez veze za nekaj od prije 2 kruga, strašno. |
Citiraj:
Kakva je sad situacija sa F1 TV? Jel ima netko tko je na tome gledao Francusku? |
Vetma je OK decko. Bio je na GP1 kad sam ja tamo dosao, na kratko vrijeme.
Ali je otisao dalje i sad ima F1 puls. Jos od ekipe koji su bili na GP1 su otisli dalje, na max f1. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Nebi htio ispasti sada da se rugam Hondi ili da se veselim njihovom neuspjehu, no ne znam jeste li popratili stanje.
2 motora riknula u zadnje 2 utrke i time su ispucali SVE kod Hartleya a i Gasly je ostao na 1 motoru. Dakle pouzdanost je i dalje diskutabilna. Bolja nego lani rekli bi, ali nije baš neko veselje. Sent from Usreo Mobara |
Vjerujem da sad idu do maximuma i da ne stede motore nimalo. Ocito po naređenju Red Bulla.
Ne znam, nekako imam osjecaj da ce im se sve sloziti kako treba. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Što se mene tiče, neka im se posloži. Ali, nismo li tako razmišljali i mislili lani u isto vrijeme :D ? Honda sada kuri motore do jaja da bi nagodinu bili bolji :) pa eto... bumo vidli.
|
Ja isto.mislim danim je red bull naredio, rokaj kolko može, što se može, da se dogodine zna na čemu su
|
"vade mast" mašinama da bi znali koji djelovi im najmanje duraju pod najvecim opterecenjem, tako ce izvuci najviše za iducu sezonu
samo ne ide im bas dobro, uredno jedna ispadne u prvom krugu zadnje dve trke jer se skucaju u nekoga ili netko u njih :D |
op op nesto price idu da bi Kimi Mogao u mclaren ako alonso ode a leclerc ode u ferrari... :) sto im uopce ne bi bilo lose.. Kimi je jedno 30Mil jeftiniji od alonsa, a odlican iskusan vozac a s njima je i pokrenuo karijeru tkao rec
|
U ovakvoj kanturini je tak svejedno tko vozi. Mogu i ja ako bi me mogli sa 192cm/107kg ugurat u kokpit :D
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Ne vjerujem da bi Kimi išao u McLaren. Mislim da on želi biti samo u top 2-3 ekipe ako će ostat u F1. Barem je tako govorio zadnje 2 godine da neće ostati u nekim bezveznim ekipama već će otići u mirovinu :D
|
Bio bi glup ne kesirati još 10mil dolara pa s kim god to bilo.
|
A za sta ce mu? Bas mu trebaju ti milijuni :) Bolje dostojanstveno u penziju.
|
Ne budite naivni, za 2 godine nitko se neće ni sjećati, a on će se sjetiti svaki put kad pogleda na račun u banci.
Ja bih volio da nastavi voziti, svejedno u kojem timu. |
Slazem se s Gabreom. Da mu lova nije bitna, onda ne bi Ferrariju pustio da metu pod s njim u korist Vettela.
Vjerujem da bi on ostao u Ferrariju, ali se oni boje da im netko mozda ne uhvati Leclerca. Npr Ricci ode iz Red Bulla u Mercedes umjesto Bottasa i eto ti mjesta u Red Bullu. Prije uzeti njega nego onog Hartleya. Iako bi prije Sainza uzeli iz Renaulta. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Neznam ali meni se cini da je ovaj hype oko Leclerca ipak malo pretjeran. Decko je odvozio 8 GP i ima vrlo prosjecnog timskog kolegu kao jedino i pravo mjerilo.
Po meni, da sam ja na celu Ferrarija ja bih ga vec ove godine ako je moguce stavio na mjesto GRO u Haas i onda do kraja godine imao malo bolji uvid u stvarne performanse pored MAG u ipak kud i kamo boljem bolidu i pored solidnog punog samopuzdanja vozaca. |
Citiraj:
|
Ericsson je odron. Leclerc je u istom bolidu pomeo konkurenciju u GP2 (F2).
Mali se dobro brani i grize ko lud. Ako mu sjedne Ferrari, bit ce bolji od Crashstappena. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Nisam duuuugo vidio ovako dobro raspoloženog Kimija ko danas na presici :) i nasmijanog :)
|
Bot, Ham, Vet, Kimi.
Mercedes prejak danas. Mercedes na SS, Ferrari US. Bude opet sranja u 1. zavoju. :goood: |
Uf Grosjean se ugurao gore, bit će nereda na startu :D
|
Citiraj:
Bottasu svaka cast, maestralno |
Vettel je dobio penal zbog blokiranja Sainza. Iskreno nisam ni skuzio kad se to dogodilo.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Nisam gledao qualy, iskreno zaboravio sam. Mečkin upgrade čini se da je baš pravi upgrade čim se dean javio da je Mercedes prejak :D :D :D
Sad nekima jamačno nije drago što je Grožan tako visoko :D No ako Grožan napravi pizdariju na startu, mislim da bi ga trebalo izbaciti iz F1. Taj lik stvarno nije normalan. Nit je ikakav vozač da zaslužuje biti tu di je. Start bude svakako zanimljiv. |
Grosjean, Hartley i Ericsson nemaju sto traziti u F1.
Po svemu sudeci, Leclerc je na putu dvogodisnjeg ugovora s Ferrarijem. Mozda su mogli jos jednu godinu s Kimijem, a njemu dati da se jos malo kuha u Haasu npr. Ali ok, ovaj je jako mlad, a i jeftiniji. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Čestitke Vettelu na 3 mjesta kazne. Koji konj!!
|
Leclerc je u 1/3 sezone pokazao više nego Vadoorne u 1 1/3 sezone. Osobno bi i Alonsa i Vandoorna najurio iz momčadi na godinu. Alonsa jer previše košta, a Vandoorna jer stvarno nije opravdao očekivanja prvaka GP2 ili čega već.
|
Drug pregrub si. Pusti Alonsa neka ga još u F1.
A što se tiče Mercedesa, pogledaj si Q3. Nitko, ali nitko ni blizu Mercedesu. RB totalno razočarao. |
Velim iz momčadi ne iz F1. Nek ide u Red Bull ako Ricciardo ode :D
Sent from Usreo Mobara |
Ma bolje nek ide.
Previse je u njemu gnjeva i srdzbe. Mislim covjek se napikirao na VET da je to smjesno postalo. Ajd 2012 ali kud 2018 on jos uvijek kad vidi crveno ko bik :D Da ne kazem smjesne izjave kojih smo se naslusali sto na team radiu sto u medijima. Po meni najbolji vozac "arguably" u ovom tisucljecu. Znam da ce izazvat kontroverze sad kod nekih kolega ovdje ali ja mislim da je bolji i od velikog Michaela. Ponavljam moj osobni stav. Politicke igre i teska narav su ga kostale da to ne pokaze i brojkama pa eto ostao na "samo" dva naslova i 30ak pobjeda. Ali vrijeme je da ode. Kimiju je vec odavno istekao rok trajanja. GRO isto. Dajte te nove klince i da okrenemo stranicu. |
Citiraj:
potpisujem ovo sve... |
Ma nek ostane u Mcl,kakva ekipa takav i vozač,baš si pašu.Šta bi trebalo da McL upropasti još nečiju karijeru,neka njih zajedno do kraja,koji je sve bliži.
|
Honda opet mjenja motor Hartleyu.
koji je to sad po redu 4ti ili 5ti ?? https://www.gptoday.com/details/view..._unit_changes/ |
Lojzek starta iz Boxa
https://www.gptoday.com/details/view...erace_changes/ Mozda i bolje, nece ga tako nitko skrsit u prvom zavoju :D. |
Tak im je svejedno. Isti k starto 19. il 20. Pametno je dodat još jedan motor u broj motora koje mogu koristiti ovu sezonu ,a gube samo 1 mjesto
BTW stream za danas, možete birati sve onboarde i glavni stream LINK |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:41. |