PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2016/2017 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=279896)

dh41400 15.02.2017. 14:17

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3023445)
znakovito, ali isto tako: mislim da je Ibra (po meni jedan od najvećih ikada) osvojio prvenstvo sa svakim klubom u kojem je igrao i to odmah u debitantnoj sezoni kako je došao u klub. neću sad na wiki - ali mislim da je baš tako.

Možda i je, ali ove godine neće sigurno :)

Isto kao Mandžukić, osvajao prvenstva u Hrvatskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Italiji ... uz dužno poštovanje prema dotičnom, ali Mandžo definitivno nije jedan od najvećih :D

Citiraj:

pitanje: ko je taj rabiot? gledo sam jučer tekmu i čovjek igra izuzetno. redovito u svojih 16 (odu)uzima loptu i fura je van do centra ko da nosi jogurt u ruci - totalno sigurno i učinkovito. da sam manager nekog kluba odmah bi poslao ponudu.
Ti bi slao ponudu klubu koji na mjestu predsjednika ima katarskog medijskog mogula, koji si je bliski kompić sa katarskim emirom (kraljem po naški), te je ministar u jednoj od najbogatijih država svijeta. Taj čovjek je u toliko fotelja i na toliko predsjedničkih pozicija da vjerojatno ni sam ne zna u kojoj firmi radi koji dan u tjednu. Misliš li da toj ekipi treba tvoja lova? :D

tizhu 15.02.2017. 15:31

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 3023585)
Ti bi slao ponudu klubu koji na mjestu predsjednika ima katarskog medijskog mogula, koji si je bliski kompić sa katarskim emirom (kraljem po naški), te je ministar u jednoj od najbogatijih država svijeta. Taj čovjek je u toliko fotelja i na toliko predsjedničkih pozicija da vjerojatno ni sam ne zna u kojoj firmi radi koji dan u tjednu. Misliš li da toj ekipi treba tvoja lova? :D

a čuj.. možda si kupe nekog boljeg. možda nije dovoljno atraktivan. svi su na prodaju kolko se meni čini, pa i mesija. treba samo odriješiti kesu :D

Mirkopoter 15.02.2017. 17:04

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3023517)
@Mirkopoter
Lijepe su ti provokacije i naslađivanja. Samo nemoj mi plakat i grčit se ako ti netko vrati za Real u skorije doba. Znaš dobro da imam odlično pamćenje. ;)

Gdje sam ja plakao? Trebas to isto nekad napisat i svom kolegi bulji koji je redovit sa "di ste bili devesprve" nakon cega ti nas sve tu upozoravas jer je on to napisao po 200tisućiti put, vjerujem da se mozes i toga sjetit.

Drvoje 15.02.2017. 18:13

Kaj se srdite, neki jedva čekaju lockat ovaj thread i nikad ga više ne otvarat (ni za novu sezonu) :D

Šteta, toliko smješnosti bješe ovdje...

Mirkopoter 15.02.2017. 18:45

Svi provociraju i to je normalno, naravno da cu ic prcat sve frendove koji navijaju za Barcu isto kao što bi ove koji za Bayern da veceras izgube i tako i oni mene i svi ostali, ali ne, docekao i ja da se naslađujem pa odmah "nemoj plakat.." rly?

Edit: panj Benzema u postavi, pa do kad ga misli forsirat.

Brko 15.02.2017. 20:08

Da, svi provociraju, samo ti to malo drugačije podnosiš. Ili bacaš uvrede ili vadiš čelzi 2009 ili te nema 3 tjedna kao 2015 nakon polufinala sa Juveom. Čak je i to nebitno.

Kad se pogledaju postovi tebe i tvog kolege emilablomskog, dobija se dojam da se na PC Ekspert forum dolazite nadjebavat u nogometnu temu. Sorry, ali statistički je tako. Manimo klub za koji navijate. Zar nema niti jednog nogometnog foruma gdje nema seronje Druga Brke koji vam neda da kenjate jedni po drugima i da dobivate kartone na jebenoj nogometnoj temi? Ne kužim...

Nemam niš protiv nikoga, da se razumijemo. Samo kažem svoje mišljenje oko toga. Lijepo je prcat drugu stranu kad gubi. Ali primit prc baš i ne znamo. E onda ćemo to ili naučit ili nećemo prcat :D

A osobno se ne mislim s vama družiti jer mog kluba ni nema u LP tako da smola za mene. Ko mi je kriv kaj navijam za luzerske klubove koji ne mogu LP izboriti. :D

Mirkopoter 15.02.2017. 20:53

Pliz te uvrede mi quote-aj.

mamutarka 15.02.2017. 20:53

bravo navas https://u.nya.is/nfffoq.mp4

Brko 15.02.2017. 20:55

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3023722)
Pliz te uvrede mi quote-aj.

Pogledaj si history kartona i banova i to ti je to.

@tekma
Navas zaspo. A i obrana isto. U svakom slučaju do kraja bude jako dobra utakmica.

Mirkopoter 15.02.2017. 21:01

Dobro da nisi reko pogledaj si iz devesprve ono, bravo. Uz to svejedno nigdje ne vidim uvredu, pa nemoj bzvz pisat nesto sto ne znas.

Brko 15.02.2017. 21:02

Budeš se natezao samnom i tjerao mak na konac ili budeš gledao tekmu?

Brko 15.02.2017. 21:24

Skomina se malo pogubio. Žuti karton a faul nije ni bio.

Jel njemu lani Modrić mamu slovensku spominjao :) ?

Mirkopoter 15.02.2017. 21:32

Lord Benzema strikes again!

Lihto 15.02.2017. 21:51

Tako je, nakon onog smotanog gola, comeback. Sad treba još 2 komada utrpat i rješiti tekmu

Brko 15.02.2017. 21:53

Ovaj sudac je stvarno konj.

Koja golčina :D vidio sam je u gajbi čim je zamahnuo Kazomiro :)
Do kraja 6:1 :)

Lihto 15.02.2017. 21:57

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3023760)
Ovaj sudac je stvarno konj.

Koja golčina :D vidio sam je u gajbi čim je zamahnuo Kazomiro :)
Do kraja 6:1 :)

Casemiro bolji gol neće u životu zabiti :D

Napoli je dobar protivnik i svaka im čast sto pariraju po borbenosti, odlična tekma!!

Brko 15.02.2017. 21:59

Tekma je fenomenalna. Napoli ima želju ali u drugo poluvreme kao da su ušli "čuvamo x do kraja".
A i slabiji su, to je evidentno.

Ja nebi ovom Zelinskom iz Napolija dao jest mjesec dana. Lik je usro barem 7 obećavajućih akcija svoje momčadi.

mamutarka 15.02.2017. 22:06

ronaldo je danas dobar ali brate nemoj pucat više ako boga znaš :D

Brko 15.02.2017. 22:08

I u drugoj tekmi se isto otvorilo za domaće. 3 komada u 10 minuta.

E moj Mertens. Za ovo se noga na panj meće.

panda505 15.02.2017. 22:09

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3023775)
I u drugoj tekmi se isto otvorilo za domaće. 3 komada u 10 minuta.

E moj Mertens. Za ovo se noga na panj meće.

Usprkos tome što Mažić nije sudio 2 penala...

Brko 15.02.2017. 22:12

Kome? Vidim da je Arsenalu jedan dosuđen.

panda505 15.02.2017. 22:13

Bayernu za 2 ruke Arsenala

Brko 15.02.2017. 22:28

Srbin i Slovenac. 2 nogometne velesile daju suce u LP.

Lihto 15.02.2017. 22:39

Odlična tekma, Brko urekao sa onih 6:1 :D
Solidan posao, a još se i Bale vraća do druge tekme :D

1v@n 15.02.2017. 22:40

Ajmo Bayern hejteri, di ste sad. Gukni Brko ;)

Brko 15.02.2017. 22:57

Guk. Bili bolji i to je to :)

dh41400 15.02.2017. 23:24

Citiraj:

Autor panda505 (Post 3023381)
Štoviše, uz Carla na klupi čak i očekujem ispadanje :fiju:

Šjor Karlo strikes again ... tekmu ne treba ni komentirati :)

Ako je itko od današnjih trenera doktorirao LP onda je to Ančeloti, pogotovo kada se na drugoj strani nađe "Spavaš-li-mirno-Wengeru-Arsene" :D

Što se tiče tekme u Madridu, više-manje realan omjer kvalitete. Jedino se nadam da će konačno prestati promašivati tolike šanse koje im Napolitanci ostavljaju na srebrnom pladnju, jer ovo već postaje komično.

Uzvrat bi mogao biti zanimljiv pošto će u tjednu prije LP, Napoli igrati u gostima protiv Juventusa (kup) i Rome (prvenstvo) :)

Green_FanBoy 16.02.2017. 06:11

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 3023816)
Šjor Karlo strikes again ... tekmu ne treba ni komentirati :)

Ako je itko od današnjih trenera doktorirao LP onda je to Ančeloti, pogotovo kada se na drugoj strani nađe "Spavaš-li-mirno-Wengeru-Arsene" :D

Što se tiče tekme u Madridu, više-manje realan omjer kvalitete. Jedino se nadam da će konačno prestati promašivati tolike šanse koje im Napolitanci ostavljaju na srebrnom pladnju, jer ovo već postaje komično.

Uzvrat bi mogao biti zanimljiv pošto će u tjednu prije LP, Napoli igrati u gostima protiv Juventusa (kup) i Rome (prvenstvo) :)

https://scontent.fzag1-1.fna.fbcdn.n...52&oe=5933C950

Moja slika od 12.12.2016. nakon izvlačenja, možete komotno na mojem fejsbuku provjeriti. :roller:

Uglavnom nakon 3 godine sam opet imao neki "filing" da Bayern ima snagu i obistinilo se, prvi put nakon 3 godine nisam bio nervozan pred tekmu LP, nego sam je čekao s guštom.

Hvala GOSPODINU Ančelotiju na tome! :care:

@panda505: a ti se samo i dalje tješi da je ona maskota bila bolja :roller::roller::roller::roller: (pokazat će pravo lice kad mu Monaco odere bunker godine i ispdne u 8-ini finala)
Prvi penal ja nebi sudil, stvarno ga je napucal s metar i pol, zbilja ne znam kamo je tu ruku drugamo trebal staviti, još se pokušao proć okrenuti, ali drugi da, istina da je bilo gotovo nemoguće vidjeti sucima, ali slažem se da je drugo trebal penal biti.

burmuz 16.02.2017. 15:18

Gledajte, stvar s Realom je vrlo jednostavna. Dok ne igra Danilo i Vasquez u prvoj, pobjeda je jako blizu. Jučer dobra tekma, Benzemu svi hvale ( strani mediji ) te i trener Zidane.... vele da ima napadača koji bolje zabijaju i/ili brži su itd.. ali se čovjeku mora priznati da ima smisla za nogomet, izvrsno se vraća u vezni red, razigrava te stvara dodatni prostor suigračima. To je evidentno svakome tko kuži nogomet ( čak nekad i pretjeruje s odigravanjima na prvu itd.) Cijeli vezni red odigrao vrlo dobru utakmicu. Jedino je Marcelo zaboravio da je bek a ne krilo pa ga nije bilo u obranu no što je to novoga :D
U Italiji očekujem Balea u prvoj.

dh41400 16.02.2017. 15:59

BTW malo vijesti iz svijeta sudaca ... izgleda da su i oni krenuli za mirisom love :D

https://twitter.com/Sultanittihad/st...470848/photo/1

Citiraj:

Autor burmuz (Post 3024080)
Benzemu svi hvale ( strani mediji ) te i trener Zidane.... vele da ima napadača koji bolje zabijaju i/ili brži su itd.. ali se čovjeku mora priznati da ima smisla za nogomet, izvrsno se vraća u vezni red, razigrava te stvara dodatni prostor suigračima. To je evidentno svakome tko kuži nogomet ( čak nekad i pretjeruje s odigravanjima na prvu itd.)

Dok god je Ronaldo u ekipi, igrat će i Benzema, jer se odlično sporazumijevaju na terenu. A koliko vidim ono mu je bio 51. gol (88 nastupa) u LP, te je prestigao Thierry Henrya na UCL listi strijelaca svih vremena. Ispred njega su ostali još samo Nistelrooy (56), Raul (71), Messi (93) i CR7 (95). A i usput, on je Realov vodeći UCL strijelac ove sezone :)

Citiraj:

U Italiji očekujem Balea u prvoj.
Ja ga očekujem već protiv Espanyola u subotu, možda ne u početnoj, ali s minutažom sigurno.

Dosta je bilo igranja golfa :D

EDIT:

Konačno odobrena obnova Santiago Bernabea ... radovi kreću u 5. mjesecu po završetku prvenstva.

Lihto 16.02.2017. 16:06

Nadam se finalu Real Madrid vs Bayern :D učenik protiv učitelja :D

burmuz 16.02.2017. 16:55

Citiraj:

Autor dh41400;3024106

Konačno [URL="http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2017/02/16/58a591e0ca47414c6c8b4572.html"
odobrena obnova Santiago Bernabea[/URL] ... radovi kreću u 5. mjesecu po završetku prvenstva.

To ono s Microsoftom? Vidio sam neke najave, biti će svega
Nadam se nekom osvjetljenju, a ne samo da mi komp svijetli :D :D :D

dh41400 16.02.2017. 17:29

Navodno će prodati internet marketinška prava jednom američkom gigantu za nekakvih 500 milja, što bi bilo taman za stadion, a još im ostane i za ćevape i pivu.

Dodatno, priča se i o potencijalnom prelasku sa Adidasa na američki Under Armour kao službenog dobavljača opreme, a cifre u pitanju se kreću oko 150+ milja godišnje na period od 10 godina.

Kako god okreneš, pokrića za renovaciju imaju i bez dodatnih sponzora poput Microsofta, Coca Cole i sličnih mega kompanija.

Stadion bi trebao dobiti krov, šoping centar, prošireni muzej, nekakve podzemne logističke tunele, estetsko uređenje vanjskog dijela i okolice.

Suma sumarum 400 milja, plus minus :D

adaksinjo 16.02.2017. 19:04

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...13&oe=5939BD6A

panda505 16.02.2017. 21:48

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 3024143)
Dodatno, priča se i o potencijalnom prelasku sa Adidasa na američki Under Armour kao službenog dobavljača opreme, a cifre u pitanju se kreću oko 150+ milja godišnje na period od 10 godina.

Ovo onda bude skupo i za Real kad se uzme u obzir da su tek u prvoj godini ugovora, a potpisali na 10 :D
I to za malo poveću svotu - 140mil€/sezona.

U svakom slučaju, to bi mogao biti najveći uspjeh za UA i poraz za Adidas (s obzirom da su već izgubili i Čelski).

Bit će interesantno vidjet kak će se to sve dalje razvijat...

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3024189)

Ako bi ikome dao šansu da okrene takav rezultat (koliko god da ista bila minimalna) - onda je to Barca doma.

dh41400 16.02.2017. 22:57

Trebao je biti potpisan produženi ugovor s njima, ali je negdje zapelo u pregovorima. Ovaj UA vidim kao sredstvo prisile - Ako vi iz Adidasa nećete, oni hoće. Inače trenutno važi onaj stari ugovor do 2020. za ~40M godišnje.

Adidas je zagrizao u puno velikih klubova i čini mi se da će ih jako teško sve zadržati na svojoj platnoj listi.

Što se tiče uzvrata LP za ova dva navedena kluba, moralo bi se dogoditi čudo neviđenih razmjera da Bayern i PSG ostanu bez četvrtfinala, pogotovo ako postignu pogodak u gostima što je vrlo realno za očekivati u oba slučaja.

Arsenal ne treba posebno komentirati, a Barca cijelu sezonu ne igra nogomet ni blizu razine prošlih godina, ponajviše zbog nekonzistentnog veznog reda i nesigurne zadnje linije. Ekipe daaaleko lošije od ovog PSG-a su im zabijale golove na Camp Nou ove sezone, a i pitanje je kakav je odnos trenera i igrača trenutno.

Brko 17.02.2017. 00:01

Hattrick Zlatana u europa ligi :)

trouble 17.02.2017. 14:19

Pa on je tamo car,za razliku od Lige Prvaka :D

Lihto 17.02.2017. 17:45

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3024311)
Hattrick Zlatana u europa ligi :)

Citiraj:

Autor trouble (Post 3024499)
Pa on je tamo car,za razliku od Lige Prvaka :D

Tekma je bila odlična, ali nije bio Zlatan prvo ime susreta, nego Martial je totalno oživio :D baš ga je bilo na sve strane,čak su zadnjih 15min igrali sa 4 napadača XD Mou namirisao krv pa sve ubacio :D

United sad fino izgleda, ekipa je i više nego solidna, trebaju se rješiti par igrača Rooneyja poslati u Kini :D. Njima je isto šteta kao i Real Madridu što nisu kupili Kantea koji bi se odlično uklopio sa Pogbom i Herrerom(Matom)
Nevidim neki razlog da kupuju Griezmanna kraj Rashforda, Martiala i Lindgarda..
Zlatan vjerujem može još jednu ovakvu sezonu odigrati, čovjek je kao vino :D šteta da nije nikad zaigrao za Real..

panda505 18.02.2017. 00:50

Mali Brekalo sa bombetinom

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35.