![]() |
Potražim ja. :)
Pada mi na pamet da provjerim ako ima port i za S7. :D |
V koji imate OP6, kak ste zadovoljni s baterijom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Relock jedino ako hoće OTA,ali inače unroot ima čim flešne stock recovery,a BL može ostat otključan....
|
samo sto ti dok je bootloader otkljucan skida svaki put cijeli firmware (1.6gb) dok ako je zakljucan skida 80 do 300mb ovisno o updateu...no OTA radi uvijek za skidanje preko moba samo ne radi direkt flash ako je custom recovery tako da ga svejedno mozes skiniti sa moba full zip i onda iz twrp flashati i odma iza njega magisk da zadrzis root
jedino sto sad nakon svakog update-a moras opet flashat twrp preko adb jer ima dvije recovery particije kao sto i pixel ima tako da svaki put ti vrati na stock recovery nakon update-a |
To mi se događalo na OP3T.uvijek sam ponovo morao flashati TWRP.
Ili flešneš TWRP,klikneš reboot i kad ideš natrag na recovery opet je stock. Pa sam onda išao drugačije.flešnem TWRP,reboot u recovery i onda restart na početni zaslon.... Ne znam kako je na OP6 jer ne planiram rootat(zasad 😂).... |
Jel ima netko kakvu preporuku za powerbank u kombinaciji sa dash charging opcijom? Ili da idem na neki generic - ako da, isto molim preporuku. 😁
Sent from my OP6 |
Samo Dash puni brzo OP.probao sam sa Aukey QC 3.0 i sporo je to.mislim 5V/2A...
|
Nema ti Powerbank sa legit Dash jer je to proprietary tehnologija, al ja imam Xiaomi Powerbank, puni sa 2A, meni sasvim dosta, a putujem dosta i često(letovi od 8 sati gdje nemožeš punit, cjelodnevno lunanje po gradu) i nikad nisam ima problema sa nedostatkom baterije na 5T tako da :D
A i powerbank koji ima dash bi se poprilično grijao ja mislim. |
ima vooc/dash powerbank od oppo ali je micro usb, ne znam kako bi radilo sa micro na type-c adapterom
vidi si malo na xda, vjerojatno je netko probao |
Citiraj:
|
OP6 dobio novo ažuriranje(5.1.8) koje poboljšava kvalitetu poziva....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f8277e7ac7.jpg
|
Hvala. Valjda smisle i neki dash / powerbank combo u skorijoj budućnosti. :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
to je uređaj namijenjen da traje :D
|
Da, ako će se nositi u nekoj superčistoj vakuum torbici i koristiti u jednako čistom prostoru :)
Sent from Usreo Mobara |
jeben, napokon napredak i inovacija, pa makar i mala. telefoni su postali genericki dosadni i previse ziheraski. ovo je korak naprijed.
|
Citiraj:
|
Na OP6 zadnji 5.1.8 jede bateriju,posebno u stand by.preko noći sve pogašeno i ode 5%...
navodno stiže novi update koji to rješava...🤔 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prije sam imao 6-7h sot,sad je oko 5-6h.sve iste aplikacije i isti način korištenja.vidim po forumima da ih još ima nezadovoljnih.... nešto su zbrljali 🤪 |
Citiraj:
|
Ma je,ali me živcira to što toliko troši.posebno što znam da to kod OP nije uobičajeno.bar ne kod mene,a imao sam ih nekoliko...🤒
|
Koji ovaj bežični punjač preporučate za One6
Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
mozes uzeti bilo koji jer nijedan ne radi
|
Možda misli na prijenosni. :D
Često me na poslu traže bežične punjače, a misle na power bankove. |
Ne mislim na power banke! ;). Nego na Wireless Bežični Punjač
Nemoguće da ne podržava?! :( Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
Ne podržava tj. nema wireless charging.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nop, koji god review procitas nekoliko se puta spominje da nema |
I neki njihov šef je rekao da ni ne namjeravaju to podržati jer Dash Charge radi toliko brzo da bežični punjač nema smisla.
|
a OP7 će vjerojatno dobit novi Dash koji 3400mAh bateriju puni za 35min(Super Vooc)....
|
Ma nema mi ništa gore, nego kad se moram dignut i uštekat mobitel da se puni!!! ://
Nako bi ga samo stavio i sam bi se dopunjavao ;) Baš bezveze. Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
a nije ti gore sto onda ne mozes vise koristiti mob dok lezi na tom punjacu...
meni to bezicno punjenje apsolutno nikakve koristi nema. dapace, jedan od glupljih izuma.Fino dugacki usb kabel i milina, pogotovo sa usb C gdje napokon vise ne moram ciljati kako ukopcati. |
Ja sam suprotnog mišljenja od tebe - meni se baš sviđa.
|
mogli bi navesti prednosti i nedostatke, pa doci do zakljucka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:21. |