![]() |
primljeno na znanje! iako je iz moje perspektive i G2 ne flagship nego svemirski brod :D
EDIT: I hvala svima na odgovorima! |
Ak ti to kaj znači, 1.12.2014 sam baš sa S3 prešao na G2. Da, to je dan i noć :)
|
Problem sa G2 je da ga je teško naći da je u garanciji, zato g3 ima prednost. Maknimo garanciju i G2 je još uvijek vrlo dobar mob, ekran/cpu/ram/baterija/Nougat custom romovi...
sent from my G2 |
Citiraj:
Sent from my Jiayu S3 |
Je, 2012 :D S4 je 2013, pobrkao sam to :)
|
ma i meni se čini da bi mi g2 bio sasvim dovoljan jedino ta garancija... i g2 i g3 pretpostavljam najviše problema imaju s krepavanjem komponenti uslijed pregrijavanja?
EDIT: tj. ekran krepa pa onda neš na matičnoj koliko vidim po primjercima s njuškala |
Oba su sklona rikavanju matične, G3 malo više.
G2 je dobivao žute fleke, a G3 ima dizajnersku grešku pa puca kućište kod rupice jedne. U svakom slučaju, za njih je garancija vrlo vrlo poželjna :) |
http://meanit.mobil.hr/Smartphone_Q9
ovaj isto gledam,sad kome ne smeta 128x720 i 2gb rama,a voli 6000 mAh,1400 kuna u emezeti. |
S3 je star (doduše posjedujem "jaču" verziju..=
ali sa novim cyanogenmodom 14 i nougatom 7.1 sve je fluidno i bez problema se može koristiti.. a ima konfiguraciju ko novi J3 |
Kolika bi bila ok cijena za G3 bez garancije? A kolika sa garancijom?
kakav je G3 za igrice? Imam S3 i s imalo boljom igrom se nakon par min žari ko da mu je posljednje igranje a kad se zažari previše uredno sruši igru... jesu li na G3 fluidni 3D sadržaji (za cardboard)? I final: jel tko prodaje? :rtfm: kako mu je prekratki naziv neda ga se tražiti na Trgovini... |
baš čitam da G3 imaju hardversku manu koja uzrokuje blue screen of death i da je jedino rješenje pečenje mobitela da se lemovi obnove ali da to nemora biti dugotrajno rješenje
pa to je onda kocka samo takva... |
Citiraj:
svaki komentar je suvišan lol |
Nije li bolje rješenje odnijeti takav mob na reklamaciju i dobiti novi?
|
Makaki. Go hard or go home.
|
|
Citiraj:
+ koliko čitam, problem nije priznat od LG-a pa onda ljudi muče muku s garancijom jer ispada da je kao mob pao i te spike |
Neću reći da lažeš, ali eto, prvi puta čujem i čitam o tome kao o problemu kojeg ne priznaju na garanciji...
|
nemojte zamjerit, ja samo pišem što čitam :respekt:
meni osobno je također problem što bih ga flashao a time automatski gubim pravo na garanciju i onda mi velik problem to da mi krepa zbog hardverskog problema... ništa, do daljnjeg ću morat gonit S3... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Doduše, ne znam baš da bih to danas radio na mobitelima, ali metoda je bila ispravna... Sent from my Jiayu S3 |
Smiješno je generaliziranje, a pečenje u pečnici je samo šlag na torti. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma sve ok, bezveze mi je
generaliziranje da na G3 odlaze masovno matične, u kombinaciji s rješenjem zvanom pečnica. |
Citiraj:
Doduse ne bas doticne kartice ili mobitele, ali 6 laptopa s razlcitim kvarovima je u mojoj pecnici na taj nacin spaseno. Ne vidim prepreku ni da se losi lem i na nekom mobitelu revitalizira tom metodom... Kad ti voda dodje do grla, hvatas se za svaku slamku :) |
Ja sam kurio maticnu s nForce 630 chipsetom (inače nije mogla ni u BIOS bootat) i laptopu produžio život godinu dana jer je zamjena MB u servisu tada (prije 5-6 godina) koštala 2000 kn. No, slažem se da je danas nešto takvo teško zamislivo raditi na mobitelima...
Sent from my Jiayu S3 |
Pa mobitel bas nebi przio u pecnici, ali da mi ne preostane nista drugo, sa Heat Gun-om bi ga svako pocastio :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ok, ti samo prenosiš, dakle istina je da G3 ima tvorničku grešku i da masovno matične rikavaju?
|
|
Davno sam pekao par grafickih u pecnici. Ociscenih u foliji 😊 Jedno pecenje je dalo ploda, ostalo je bilo neuspjesno.
Poslano sa mog Samsung Galaxy S7 |
Citiraj:
http://lmgtfy.com/?q=lg+g3+blue+screen |
A gle ovo: http://bfy.tw/97dP
Samo reci za koji mob trebaš i ja ću naci te tvoje argumente o "masovnim" tvorničkim greškama za bilo koji mob. |
ček, ti ciljaš na to da ja širim nekakvu paniku ili? pa evo i tvoj link ukazuje na nekakav generalni problem BSOD-a na S6. i kakve veze ima to sa G3?
|
Citiraj:
Ne postoji nikakav problem sa G3 i bsod, to su izdvojeni slučajevi kakvi se mogu pojaviti na bilo kojem komadu hardvera i javljaju se u zanemarivom broju slučajeva pa ih ne treba ni spominjati. Uglavnom, izguglao si nešto i sad generaliziraš kao da to zahvaća 95% mobitela koji su proizvedeni. I kao da ti to nije dosta, još lupaš kako LG ne priznaje jamstvo za taj problem... De ajd nemoj više ništa pisati ako nemaš iskustvo iz prve ruke. |
Uhh lupetaš. Da, nastala je panika nakon tvog posta.
Ne, samo ti demonstriram lakoću proglašavanja "masovnih problema" i. "tvorničkih grešaka" na temelju google search rezultata. G3 je izvrstan mob, možda najbolja kupnja za cca 1000 kunića. Ende. |
Citiraj:
e ljudi, fakat mi niste jasni: quotaj gdje sam ja to napisao da zahvaća 95% mobitela? i govorenje o problemu je širenje panike? LG fanboys... :amen: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Xiaomi Redmi 4 Prime
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:20. |