![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve je dizajnirano da se prilagodi gamepadu, nakon 2-3 sata mi je bilo čak i lakše, na kraju sam igru dva puta prošao strogo s gamepadom. Prirodnije je nekako. |
Uh, ja sam probao s gamepadom, nikako.
I probao sam na PS4 isto, isto mi nije išlo, mada je dosta različito. Ali možda sam prelako odustao od gamepada, probao nekih pola sata u dva navrata, cijelo vrijeme mi je u podsvijesti bilo da odem na keyboard+mice setup. |
Presao sam ga na ps4 sa gamepadom, pa poslje kad su izasli dlc-ovi sam ponovo sve na pc-u presao i realno igra je podjednako igriva na oba nacina, sve je do navike. Dapace, da ga moram ponovo igrat mozda bih opet gamepadom krenuo ali da je za njega dizajnirano, a da kb i mis pate bas i ne, sasvim je igrivo na oba nacina.
|
Meni je bilo horor na mišu i tipkovnici, a PC gamer sam 15 godina, i gamepad nisam ni koristio do Witcher 3. (lažem, jesam za Dirt rally).
Prebacivanje na samostrel i pucanje iz njega je teže sa mišem nego sa gamepadom. Jednostavno su mi čudne kontrole za tipkaru i štakca. |
Čudaci :D
|
Citiraj:
Igrao sam Tomb Raider jedno 2 tjedna, konstantno je nešto "zujalo u kompu", samo u toj igri. Lud sam bio, slušao ko majmun, ležao na podu uhom kraj kućišta, derao se po kući, žena me gledala onako "koji je tebi k...". I nisam skužio što to vibrira. Kad ono... Ostao gamepad uštekan u PC (a gamepad je bio u ladici)... Dalje je sve jasno :D Eto, nakon 2 tjedna prestalo zujati, ištekao sam gamepad :D |
Meni kao PC gameru ta igra je bila neigriva na tipkovnici i mišu, sa gamepadom mila majka. Tako je još od drugog dijela.
edit: u stvari sad mi je TV glavni ekran a monitor pomoćni, sve sam prebacio na TV i gamepad osim Diabla 3, a da Diablo radi preko gamepada i on bi išao na TV. Nemam više volje sjediti za stolom, a i tak su skoro sve igre konzolaški portovi. |
Witcher kec je jedini bio prava pc igra, dvojka i trojka su konzolaški naslovi i vjerojatno je pametnije gamepadom. Meni je dvojka bila neigriva sa miš i tipkovnicom, a W3 je izgleda ista stvar
|
Citiraj:
|
Jedinica je bila dobra na pcu.
Trojka je bolja za konzole. Presao je prvo na konzoli, pa ekspanzije na pcu, i sada opet na konzoli. Kontrole su prilagođene konzoli pa je ugodnije tamo ju odigrati. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
:chears:
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto npr. sučelje (inventory i sl) morrowinda vs oblivion i skyrim. Zaključak je da je jako malo igara rađeno baš zanoc na prvom mjestu |
Ja sam prešao na ps4 i vjerujem da bih opet zaigrao sa xone gamepadom na PC. Dao bih priliku mišu i tipkovnici ali ne bi mi bilo to to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Takoder presa w3 sa gamepadom,tv,pc iz kauc perspektive pase taman bolje nego se kvrcit na stolici sa m&k pogotovo nakon posla zavalit se piva i rokaj.#kaucmasterrace
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Ma to ovi mladi puni adrenalina i željni avanture pa rokaju na K&M.
|
E mene ste našli hebat :D Zna se šta je PC gaming. Ja i tako igram manje od 10% vremena što provedem na računalu. A da i ne spominjem da sam još uvijek dovoljno zadovoljan s ovim C2Q procesorom :D
|
Nakon ove priče s gamepadima sam i ja išao probat kako bi to izgledalo, i čini se da bi bilo ok, da se mogu mapirat tipke posebno :D
Ne može mi sprint biti X (ili A), a onaj input file mi se nije dalo editirati cijeli, pa sam za sada odustao od gamepada :D |
Citiraj:
Ali dobro, mogao bi odigrati Witchera i 3. put na gamepadu. Ono što bi samo dodao. Witcher 3 na PS4 i Witcher 3 na PC-u, oboje gamepad, su dvije različite igre. |
Citiraj:
Kako to? Kako to? Kako to? Nije mi jasno. |
Normalno da su različite kad se konzola trga sa izvođenjem...tek nakon godinu dana krpanja došli su do relativno stabilnih 30 fpsa kaj je i dalje druga liga u odnosu na pristojan PC.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
na PCu doslovno nisam jednom gumb na tipkovnici tj misu stisnuo. Jedino mi je cudno ovo za layout buttona. Nisam prije razmisljao o tome ali je logicno posto su razliciti gamepadi |
|
Znači ništa do 2025. :D
|
Taman do tad odigram sve kaj trenutačno imam u planu... :D
|
Ludnica, samo šteta što neće biti s Geraltom.
|
Citiraj:
Šta sam vam rekao :kafa: UVIJEK ima nekog lufta pa makar za prequel, spin off itd. |
Fuck yeah, to te ja pitam :)
Poslano sa mobilnog aparata |
|
Citiraj:
Ja se već 2 godine spremam na new game + na deathmarch težini, ali nikako da krenem jer znam da jednom kad počnem, ode 6 mjeseci života...:D |
Mogao si barem procitat da je veoma mali utjecaj na pad performansi od 5 fpsa max a puno ostrije texture
Ja npr volim stat i "blejat" kad dodem na neki lijepi dio, pa neigram cod da je samo trci ubij. Ovo ce biti divota za ng+ pogotovo u 4k |
Teksture troše uglavnom samo vram, a base igra inače troši oko 3-3.5gb vram, tako da tko ima 6 ili 8gb nebi trebao imati nekih problema
|
https://www.hcl.hr/vijest/otkriveni-...kemona-153938/
Inače ovo je lista najprodavanijih rpg-a (serijali i individualno) https://vgsales.fandom.com/wiki/Best_selling_RPG_games Nisam znao da je ovaj borderlands tako komercijalno jak. Nakon TES-a, Diabla i Witchera najjači zapadnjački rpg serijal (globalno su tu još Pokemoni, FF, Dragon Quest i Monster Hunter ispred). Witcher će sigurno postati no1. zapadnjački, no then again doći će i novi diablo i TES |
Tek kada vidiš WoW na 11. mjestu, vidiš koliko je ustvari Witcher dobra igra.
I Monster Hunter me baš iznenadio. |
Monster Hunter ti je mega uspješan serijal sa ogromnom tradicijom u Japanu (razina FF ili Dragon Questa, na kraju krajeva prodajom je odmah iza njih), samo su tek sa ovim Monster Hunter: World krenuli ozbiljno globalno, što i samo ime sugerira. Po novijim podacima od linka World je prebacio 15 milijuna primjeraka, a serijal 61 milijun...
|
A eto, tek sam kasnije to vidio.
Nikad nisam kužio to ističnjačko tržište i odabir igara, ali eto, očito su ogromni. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:46. |