![]() |
Citiraj:
Ovaj je bio u 100% šansi za gol i svaki prekršaj je za crveni, da je bilo 10 m dalje prema centru dobio bi žuti za istu situaciju. |
Citiraj:
Ja pricam o specificnoj situaciji, poput one jucer recimo, koja je skolski primjer ispravno dodjeljenog crvenog kartona. Naravno da Ivanovic nije imao namjeru ozljedit protivnickog igraca, naprotiv, cak je i sam prekrsaj napravljen nehotice, ali je i dalje prekrsaj napravljen od zadnjeg igraca obrane i situacija je cista ko suza. I usput, posto sam potpuno indiferentan prema oba kluba, moj utisak je da je sudenje bilo uzasno, ali previda je bilo na obje strane.. |
Ma dobro. :D
Ja mu osobno za tak nekaj crveni nikad ne bi dao ali ok. :) No chelsea ima priliku i dalje ostati na prvom mjestu. Sljedeća prvenstvena je protiv swansea city. :) |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
btw meni ne izgleda da je bilo kontakta s tim da Chelsea može bit sretan što mu je Torres uopće ostao na terenu nakon onog kung fu udarca.
http://i.minus.com/i8FQqgBLCeBOW.gif |
Citiraj:
|
Ajde nek su nakon valjda deset godina uzeli sva tri boda kod chelsea doma. :) Velim..da nisu bila dva crvena ili gol iz zaleđa bio bi neki penal. :) To nije samo slučaj kad igraju protiv chelsea..
|
Citiraj:
Ovo s Torresom nikako ne mogu prožvakati. To nije pokušaj simuliranja i . |
Ballon d'Or lista 23 nominiranih:
Sergio Aguero (ARG/Manchester City) Mario Balotelli (ITA/Manchester City) Karim Benzema (FRA/Real Madrid) Gianluigi Buffon (ITA/Juventus Turin) Sergio Busquets (ESP/FC Barcelona) Iker Casillas (ESP/Real Madrid) Didier Drogba (CIV/Chelsea, Shanghai Shenhua) Radamel Falcao (COL/Atlético Madrid) Zlatan Ibrahimovic (SWE/Milan AC, Paris-SG) Andres Iniesta (ESP/FC Barcelona) Lionel Messi (ARG/FC Barcelona) Manuel Neuer (GER/Bayern Munich) Neymar (BRA/Santos) Mesut Ozil (GER/Real Madrid) Gerard Pique (ESP/FC Barcelona) Andrea Pirlo (ITA/Juventus Turin) Sergio Ramos (ESP/Real Madrid) Cristiano Ronaldo (POR/Real Madrid) Wayne Rooney (ENG/Manchester United) Yaya Toure (CIV/Manchester City) Robin van Persie (NED/Arsenal, Manchester United) Xabi Alonso (ESP/Real Madrid) Xavi Hernandez (ESP/FC Barcelona) Barca ima 5 kandidata, Real 6, Spanjolska 7. http://www.goal.com/en/news/1785/fif...e=breakingnews |
Evo malo kompetentnijih riječi o Lukici..
|
Utakmicu United - Arsenal sudi Howard Webb
Zanima me samo koliko će penala / produžetaka / crvenih biti :roller: |
Mene zanima kako će RvP reagirati protiv Arsenala i bivših kolega. Mislim da neće biti penala.
|
Vjerojatno neće slavit golove koje će im zabit.
|
Morat će alex i junajted tražiti novog sudiju. :)
http://www.guardian.co.uk/football/2...ons-mikel-mata http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...w-erupted.html http://www.index.hr/sport/clanak/pos...ak/644107.aspx Sad je sve puno jasnije. :) |
Citiraj:
Pa Clattenburg i je "noviji" Unitedov sudac. Jedan od zadnjih koji je pokleknuo pred Gillom i slur Fergusonom. Al ne brini, ima Scum još bar 5 sudaca. Stvarno jednom kad se klupko počne odmotavati, i kad se dokazi isplivaju, u Premiershipu će nastati takav kaos da je to stašno. Pitam se samo dali će im oduzeti koji naslov, a barem 5 duguju sucima. |
Kakava prelijepa nogometna večer na Madejski stadionu. Čestitke za obje ekipe. Igralo se bez predaha.
|
Di Matteo hints at Chelsea return for Belgian striker
I to kaj cccp veli. Arsenal Vs Reading 7-5 All Highlights And Goals 10-30-2012 HQ. Fino. :) |
Paul Pogba,kakva je to igračina sa 19 godina,a kakav će tek postat.....rekoh,za 40 milki Vidala slobodno u ManU,kupit Cavanija il Falcaa uz Vućka i dajte nam Barcu i Reala da se igramo :D
|
Zasluženo MUFovo pljuganje :)
|
hehe...s barcom bi se baš poigrali :D
Iniesti mogu svi zajedno otić po burek :D |
Pogba glavom na ubacivanje Giovinca, za 2-1 Juvea protiv Bologne... :goood:
Bit će to igračina, u subotu Juventini igraju protiv intera. Jedva čekam utakmicu. Mogao bi Iniesta Pirlu po jogurt... :D:D Odlične utakmice englekog liga kupa, prepuno golova. panda505; čemu takvi neutemeljeni komentari?? Odlična utakmica, United napravio penal u 94. minuti, svaki put nakon izjednačenja poveo, bilo prilika s jedne i druge strane. U produžetku Chelsea bio bolji i prolazi dalje. |
Zašto ovdje nema ništa govora o Kristini i transferu? :D
|
Kao Kristina u PSG, a Falcao u Real? :)
|
Da :) naravno, osim ako novinari pišu nebuloze..
|
Citiraj:
|
Najvjerojatnije bude španjolsko-švapski finale.
Od talijana ne očekujem, još manje engleza. |
Kao ni prošle godine nitko ne očekuje "engleze". :D To je odlično! :D
|
Pa ono, kak su se Shitty i ManU prošle godine proslavili (prvo u ligi prvaka pa onda u onoj drugoj) a imajući u vidu i Arsenalov "uspjeh", teško je više očekivat. Da, tu je bio i ćelzi koji je na putu do naslova nadigran i od Barce i od Bayerna al teško će se tako nešto ponovit.
A onda smo vidjeli pravi ćelzi i kako su se proveli s Atleticom. Tak da, teško je išta očekivat od engleza. :) EDIT: Drogba od navijača proglašen za all time najboljeg igrača ćelzija |
Citiraj:
http://sportski.net.hr/nogomet/liga-...-za-halilovica Ja će vrijedi za par godina 20 milja a ovaj kreten ga sad hoće prodat. Samo naravno pitanje je di će mamić bit za par godina... |
Šta se ti brineš za Mamićeve novce :care:
|
Citiraj:
I ono protiv Atletica je bilo loš chelsea. ;) Dogodi se svima..barem ne izgube od nekog sa dna ljestvice kao poznati nam svima vanzemaljci itd... :) Normalno da je najbolji igrač ikada. :) Doduše ima ih nekolicina koji konkuriraju ali prvenstveno zahvaljujući njemu CFC je digao pehar lige prvaka. ;) |
Citiraj:
Ne ide mali nigdje, ne brini :) |
Citiraj:
Citiraj:
A sad se priča o prodaji alena, jesi vidio kako mali SAD igra? Sa 16? On ispod 20 milja ne bi trebao vidjet izlaz... |
Malo se previse zanosite. Bilo je takvih talenata koliko hoces pa ih danas nema nigdje.
Prerano je jos za prognoze.. |
Baš. :) Dobar je ali je i dalje klinac. ;) Bilo bi mu najbolje da još tri-četiri godine odradi u Dinamu i po mogućnosti Hrvatskoj repki pa onda dalje u svijet. :)
|
Citiraj:
Možda je par puta failao i u prodaji, ali su većinom svi igrači prodani čak i za više nego što su tada vrijedili... To novinari gluposti pišu, Mamić zna posao i sigurno ga neće pustiti za tih 8 milijuna, kao što nije ni Kovačića pustio kad ga se tražilo. Da je netko od njih dvojice slučajno igrač Hajduka, već bi bili u nekom prosječnom klubu za 1-2 milijuna eura, ali ovo je ipak Dinamo :D Ako Mamiću u nečemu nema ravnog, to je prodaja igrača, tako da se ne moramo brinuti :D |
Evo i Meksikanaca u igri....:)
Carlos Slim želi kupiti Getafe (Marca) |
Citiraj:
Citiraj:
Za koliko je prodao Pranjica, Calella, Ibaneza, Andersona Costu, Papadopoulosa, Moralesa, Slepicku, Doda, Villu, Juniora, Guelu, Carlosa, Suareza, Tadica? Za koliko je prodao Sammira? :p Edurarda i Modrica bi i moja baka prodala. Ali kad je vec tako dobar trgovac i kad bi prodao snijeg Eskimima zasto nema vise uspjesnih prodaja? :fiju: Osim toga iznosi za koje se prodaju igraci su redovito znacajno napuhani. Mamic zbroji koliko je klub platio igraca sa lovom koju ce klub tokom cijelog trajanja ugovora isplatiti igracu i onda izjavi: "klub X je na naseg igraca Y potrosio 30 milijuna". A strani novinari i navijaci umiru od smijehe jer se nigdje u svijetu placa igraca na taj nacin ne dodaje iznosu transfera. A Haliliovic je za sada samo talent i tesko je prognozirati kaj ce od njega biti. Ali IMHO njemu bi najbolje bilo da sto prije odjebe van dok jos nije stekao pun kurac losih navika. Ovdje se sa mladim igracima radi upravo stravicno nekvalitetno i svatko tko se probije je to napravio samo zbog vlastitog talenta, a ne zbog sustavnog rada. I zato bi mu najbolje bilo da ode van sa 16 godina jer ako dodje sa 16 godina u npr. Arsenal ovima koji su ga kupili ce biti jasno da su dobili sirovi talent kojeg treba oblikovati. Kad kupe igraca od 22-24 godine nitko ne ocekuje da ce dobiti igraca u ocajnoj fizickoj formi, takticki zaostalog i nediscipliniranog. A to najcesce dobe kad kupe igraca iz Hrvatske. Zato nasim igracima vani i treba po 6 mjeseci ili cak cijela sezona da uopce pohvataju konce i pocnu pokazivati taj talent zbog kojeg su uopce kupljeni. A nema bas puno klubova i trenera kojima se da preodgajati i cekati igraca od 24 godine da proigra. |
Pa koliko sam ja shvatio sa onih članaka o Alenu, on će biti prodan Realu ali će i dalje igrati u Dinamu do svoje 18-e godine? A dobro, ako se do onda pokvari, Dinamo svakako ima lovu :D
Što se tiče Mamića, on je sposoban čovjek i neka je.. Da svmo svi kao on bilo bi nam svakako bolje, jer ova država ne zaslužuje sluge već gospodare.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |