![]() |
PBZ (privatni korisnik)
Članarina za Online bankarstvo - 12 kn Naknada za vođenje tekućeg računa - 9 kn I onda mi na to vrate - 60 lipa kao popust inovacija 3 za online bankarstvo - 45 lipa kao popust inovacija 3 za vođenje računa - kamatu u obliku 0,0x kn neću ni spominjati :lol2: Eto, 19.95 mjesečno (239,40 godišnje) |
PBZ
Članarina za on-line bankarstvo [PBZ digitalno bankarstvo] 12 Vodenje tekuceg 6 Vodenje ziro 3.40 Vodenje deviznog 0.64 eur ~ 4.80 kn 26.2 kn mjesecno - 5% jer imam 3 skupine (racuni, on-line bankarstvo i stednja (ekasica)) = cca 25 kn mjesecno znaci 300 godisnje Citiraj:
|
Erste
Tekući 12kn Žiro 12kn ako se koristi Devizni 12kn ako se koristi Dane punomoći 4kn (2kn po računu) mBanking i Netbanking uključeni u cijenu računa 40kn x 12 = 480kn HPB SuperSmart Tekući 0kn Žiro 0kn mBanking 0kn 0kn godišnje |
PBZ privanto al zato poslovno zaobilazit u širokom luku
|
zaba 30kn platni asistent, unutra je sve + 5 transakcija đabe
|
OTP Standard Paket 50 kn
Mobilno bankarstvo 8 kn i jos naknade za sve, vjerojatno i za disanje naplacuju(priljev novca, odljev novca, sta god oces :D) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svaka banka vam je dužna ispostaviti izvješće za sve naplaćene usluge u prethodnoj godini, samo što pretpostavljam da to svi skrivaju, u PBZ-u je negdje u nekom osobnom pretincu kao dokument. Ne obavijeste te o tome niti ti pošalju mail, samo se pojavi. Mislim da im je to regulatorna obveza tako da bi sve banke to morale imati. |
Imas pravo, u pretincu imam poruku za svaki racun za izvjesce od 1.1.2020. do 31.12.2020. za koji pise da "... Banka izraduje jednom godisnje sukladno Zakonu o usporedivosti naknada, prebacivanju racuna za placanje i pristupa osnovnom racunu". Nazalost kad idem skinit pdf ne skine mi nista, tako da ne vidim nista. :D
edit: nasa san dokumente u mailovima: cca 450 kn za sva tri racuna (tekuci, ziro i devizni). Znaci sve clanarine, vodenja, sve naknade placanja (cca 50-60 * 2.25). Znaci poklapa se okvirno s tim sta Alister kaze. |
Hvala svima, svakakve korisne informacije.
Mislim da ću pozatvarati suvišne privatne račune koje slabo koristim i ostaviti si u PBZ-u tekući s mobilnom aplikacijom - ukupna mjesečna cifra mi je manja tlaka od gnjavaže potpunog prelaska u drugu banku. A ono prvo pitanje, poslovni račun nitko nema? |
Citiraj:
S obzirom da je napisao da tekući već ima, pretpostavka je da to već zna i plaća… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ma znam, sve mi je to poznato ..
zanima me samo nova poslovna aplikacija, obzirom da se već može aktivirati - staru neće ugasiti još neko vrijeme, a navikao sam (iako je teški krš) + imam sačuvanih svakakvih predložaka. Koje, kladim se, neće biti moguće prenijeti. |
Citiraj:
RBA 35kn mj, tekuci, devizni, internet bankarstvo DKB (.de) - 0kn/0eur godisnje, free kreditna. Nemaju poslovnicu, sve ide online |
Da li dobivaš plaću na DKB?
|
Citiraj:
A da ne primam placu bio bi obicni korisnik a oni imaju osnovno free (Giro, Kreditna, Inet-Bankarstvo,...): https://www.dkb.de/privatkunden/dkb_cash/kontopaket/ |
Citiraj:
|
Zasto si jos uvik u toj banci onda?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Uvijek kažem moram to vidjeti što i kako mi treba, pa budem sutra pa sutra i sutra nikada ne dođe |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mobilna app je ok, nije možda najbolja, ali radi ok. Po meni je najveći minus naknada od 2kn za sve eksterne priljeve (izuzev plaće i svega što poslodavac isplaćuje) u kunama. Al opet eksterni priljev iz inozemstva je isto 2kn neovisno o iznosu dok neke druge banke tu uzimaju veće iznose. + Keks i revolut nije ni to problem... |
Dobio sam sms da za svaku preporuku, ako osoba prebaci primanja oboje dobijemo po 500kn pa ako ima zainteresiranih može na PM.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sry zaboravio napisati, OTP.
|
Citiraj:
|
HPB
Naknada za pakete 33,00kn |
Jel ikome radi nova Zaba bez greške?
Jutros novi error, "Internal service error" i nema ulaska u aplikaciju :D |
zasto si skinuo novu verziju s obzirim na sve komentare ovdje i na playstoreu? :D
|
Citiraj:
|
probao sam odmah cim sam vidio njegov post i uspio uci u staru mzabu, ali evo sad i meni javlja da postoji pogreska izmedu aplikacije i posluzitelja :D
|
Da, isto i kod mene, valjda ce nas danas sastavit da cemo svi morat update na novu :D.
|
Ocito i zaba svojeg konja za utrku ima - ili im krepucnul neki servis koji stara nova mzaba trosi, ili su super dogovorili rollout nove verzije pa eto, datum gasenja neceg je došao
|
Citiraj:
Pripremaju se za black friday ;). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma automatski mi je potegnuo update neki dan |
Meni neradi ni ZabaPS (poslovni), nemogu se online (USB token/mob) ni logirat. Uopce ne otvara https://www.zaba.hr/ezaba/
Bit ce da im se nesto generalno zbrljalo... Bas me zanima hoce se tko barem ispricat... |
Niti jedna banka nije savršena i to mogu reći iz prve ruke ali stvarno ne razumijem zašto netko ima ikakvog posla sa Zagrebačkom bankom. Ta banka osim imena nekad respektabilne instuticije ne nudi ništa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15. |