![]() |
Dobio sam novi zapakirani koji takoder ne radi. Provjereno kod mene i kod kolega na laptopima i desktopima i diska jednostavno nema. ( ocz agi 3 60 gb )
|
ma i više oko 500 al jbg kud baš neprimaju american na rate :fuming:
|
Citiraj:
Ako ne, pikaj kod nekog tko ima...i pokreni windows instalaciju i vidi onda jel ti ga winsi vide |
Pa nema veze jel ima sata3 konektor... Disk mora radit na sata 2, ako ne radi znaci da nekaj ne valja... Jbg, natrag na reklamaciju :S
|
ma imam sata 2 i prijasnji disk je radio znaci nije do ploce. Rade i svi ostali diskovi na svim ostalim sata utorima znaci nije do kabla. Za svaki slucaj sam otisao i do kolege i ista stvar kod njega, ko da disk uopce ne postoji. Nema ga u biosu niti win niti linux. probao sam isntal Win7 i ne vidi uopce niti tamo diska. Iskreno stvarno sam mislio neko vrijeme da ja nesto krivo radim al octio da to nije slucaj.
|
Citiraj:
Shit happens rekli bi, ne vjerujem da je Protis izričito kriv. |
Nije protis kriv za drugi disk, al mogli bi ti sad ić malo na ruku pa ubrzat zamjenu pošto su te prvi put odugovlačili... Inače mene je frend nagovorio na samsunga jer je njegovih par poznanika imalo problema sa OCZ-om (kojeg svi inače hvale na forumu kao best buy, pogotovo agility 3) i sad mi nije nimalo žao. Piknuo 5 mjeseci starog 470 128GB za 900kn, po meni čist ok.
|
I još sam zaboravio nešto kod protisa, dostava i slaganje nisu besplatna
dostava je valjda koliko ti oni kažu slaganje: 120 kn morate si i to računat kod njih :) |
A znam da nije protis kriv al od kad sam kupio prvu stvar kod njih a to je taj ukleti disk mi nist vise nejde od ruke. Poslao sam mail da bi bilo ok ako bi mi dali neki drugi disk iste vrijednosti ili novce jer dizem ruke od Ocz. Previse je previse bilo kak dobar brand bilo. A sad cu vidjet reakciju protisa jer stvarno necu cekat opet disk 3 tjedna da ljudi tamo skuze da ne radi. Pa nije to atomska fizika u pm.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo ne znam koliko će to dugo trajati... a nadam se da hoće jer prek tog ide gro prodaje... |
|
pa ima al ne baš puno dućana koji ju drže
u toj optimi me ispadne skuplje nego u linksu :/ |
Pozz,zanima me da li u Protisu mi mogu napraviti konfu besplatno ako su sve njihove komponente,a ako se placa,mogu li im onda ja donjet komponente neke iz Portia pa da mi oni u Protisu sloze to sve zajedno za istu cijenu kolko bi slozili da samo kod njih kupujem,hvala!
|
Pa najbolja stvar kod novog računala je slaganje istog i prvi put kad klikneš na Power On dugmić.
|
@Xarks
Citiraj:
Ne znaju pisati...piše se originalni. :D Ne piše kolika je tarifa za sastavljanje 'tuđe' konfiguracije. Pitaj ih. |
Kome se obratiti za reklamaciju Logitech proizvoda?
Kaže Logitech support da se obratim reselleru (protisu), ali želio bih što prije riješiti stvar pa me zanima da li da idem direktno u Radničku ili da nosim u Protis. |
Moj glas ide za Radničku
|
Citiraj:
|
Nadam se da netko tamo i radi jer ih već drugi dan pokušavam dobiti na telefon da se raspitam o radnom vremenu pa samo zvoni...i zvoni...
|
Neće ti se nitko ni javiti u Logitechu. Samo im pošalji pokvarenu komponentu s opisom kvara i papirologijom (kopija računa i garancije).
|
Onda mi je jednostavnije i bliže odnijeti u Protis. Dok ja to spakiram, ispišem sve potrebno i ostale gluposti, odem 100 puta do Protisa i nazad doma i još nemam troškova poštarine. Par dana više ću preživjeti na rezervnom mišu
|
Protis brzina
Komponentu (prva i zadnja stvar koju sam kupio tamo) donio 5.4 na reklamaciju ,a otpremljena u ovlašteni servis 17.04 -predobri su.....
|
Evo moje drugo iskustvo s njima. Poslao sam im opet disk nakon sto mi dosao novi neispravni sa garancije, trazio sam povrat novca ili novi disk i da dobio sam nakon cca 10 dana cekanja u zamjenu za Agi 3 Vertex 3. Recimo da je moj zahtjev s time ispunjen jer sam trazio drugi disk pa mogu reci da sam "zadovoljan" njima sta se tice te druge reklamacije. Pisem ovo da ispadnem fer jer ako sam mogo napisat lose iskustvo mogu i dobro.
|
Javim ovih dana kakva su moja iskustva, kupio sam 3.5. grafičku koja ne radi. Isprobao na svom računalu i još na 2 računala. Samo bijele crte izbacuje. Stavio drugu grafičku u komp, radi normalno. I kod mene i kod frenda, dok ova izbacuje crte. Sutra ih ujutro nazovem jer nije prošao rok 7 dana pa budem tražio novu odmah :goood:
EDIT: Zvao ih danas, poslao paket. Vidjeti ćemo :) |
17.04 predao miša na servis, s isprintanim odgovorom od Logitecha da miš treba zamijeniti.
Upravo gledam na stranici jel ima kakve naznake da bih mogao uskoro mogao dobiti miš nazad...0 bodova Kvačice nema ni na proslijeđeno, što bi značilo da miš nije ni otišao van dućana?!? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nađi podatke o korisniku Alfa_R. U njegovom potpisu imaš link koji se odnosi na to sa skeniranim dokumentom DI-ja vezano za te troškove.
|
ok, hvala, kod njih sami problemi, prvo dodje agility umjesto vertexa pa cekam da se rijesi pa krepa vertex pa opet cekanje i sad se još cigane za dostavu, šta bi tek bilo da odgovaraju za nešto skuplje... ide prijava na https://prijava.mingorp.hr/CD/prijava.jsp
|
Tako treba - samo im napiši prijavu i skeniraj/poslikaj sve dokumente koje imaš vezano za slučaj.
Javi ako te kontaktiraju iz Protisa i kad dobiješ riješenje od DI. |
nego da ja pitam sve u ovom topicu dali vrijedi toliko zajebancije za 5-10% manje cijene ?
ono dali je usteda od 50kn na 1000kn stvarno toliko velika da se isplati zvati, slati, cekati na robu i navlaciti se sa njima ? umjesto otici u neki ducan sa nekom povjesti i uzeti kod njih... evo ja gledam jesu jeftiniji al ono za 5% vise dobijem to u nekoj firmi koja eksli drzi do svog imena pa nije problem za svaki k-rac... |
Citiraj:
Ja osobno imam jednu firmu s kojom radim i sve rješavam jednim telefosnkim pozivom, ako mi hitno treba donesu mi na ruke i prazan CD. No neki bi sve napravili samo da kupe kunu jeftinije, makar to značilo sjesti u auto i ići na drugi kraj grada. |
baš to... jednom sam kod njih kupio ženi fotić i to nazvao reko jel ga imate fizički prisutnog u dućanu, veli čiča imamo, zamolio ga da stavi sa strane da dolazim da pol sata i eto to je to.
ovo čekanje i načekavanje i natezanje zbog par kuna... ma zaboravi. mislim brdo njih danas tako radi, ali brate široko ti polje stvarno provjerenih web shopova... magazin, optimum... nikad greške sa njima, a ako mi je nešto hića i trebam sad odem u links i bok. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Potpuno uvazam, da im netko koga su uzrujali ili neprofesionalno odradili, nikad vise kroci nogom u butigu. Ali sto s nama koji nemamo problema ni u jednom ducanu? :) Preopcenit je spomen ustede kao jedinog razloga. Koliko puta artikl koji kupujes trenutno nitko nema odmah za prodati? Bas uvijek pred ducanom ima mjesta za parking i za koju minutu sve obavljeno. Uvijek volim kupiti drito isti dan ako netko ima artikl. Ali kad nema... meni je Protis i dalje u redu. |
Ja isto nemam problema s njima. Nisam naručivao puno puta, ali kad sam naručio dobio sam sve što sam naručio i to već drugi dan nakon plaćanja. A nisam naručivao kikiriki stvari (Dell 23" monitor, laser all-in-one u boji, fotić,...). Evo, jučer sam naručio neke zamjenske tonere i tinte. U okolici mi je izbor slab za neke komponente i cijene boli glava u odnosu na njih. Kad naručim malo više stvari, isplati mi se platiti dostavu (praktički, samo na tim tintama sam uštedio dovoljno za dostavu).
Dok me ne zahebu, ja ću kupovati kod njih. |
Jučer sam ih zvao (u ponedjeljak im poslao natrag grafičku (naručio 03.5.) jer je bila DOA). Istog dana su mi poslali servisnu zaprimku, gdje piše pod napomena da je naručena nova.
Sada ih zvao, i danas će mi poslait novu grafičku te mail s pripadnim tracker brojem. Pitao sam na koji trošak ide to pošto do njih je išao n amoj trošak, na što su mi odgovorili : naravno, na vaš. Objasnio sam lijepo da zakonom oni su shodni platiti trošak, na što sam dobio odgovor da takav zakon ne postoji i da im pošaljem skenirano gdje sam to vidio. Mislim da će dobiti http://imageshack.us/photo/my-images...spektorat.jpg/ :) |
ili jednostavno uputu da se obrate odvjetniku u vezi toga, a da ces ti ukoliko budes morao nesto platiti direktno prosljedit samo inspektoratu prijavu.
Dakako, mogu platit i tebe 500kn za sat pravnih konzultacija :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08. |