![]() |
***** Jedna bomba s Open Up Radio ******* Taman preslušavan Evolution & (R)Evolution, ova stvar je zasad apsolutna bomba... |
Xstacy - Euphora Tek Ep 3 - zanimljiv tech set...
|
|
Citiraj:
_________________________ :goood: |
Ajoj. Evo još malo da procistite uši nakon AvB :D Koji je hype covjek napravio oko sebe to je čudo. Može bit 1. DJ na svijetu, whatever ali je baš drek od producera, NHF :)
Sebastian Brandt - Paragon [ASOT] |
Hmmm nice remix klasika :)
Bomba :) Izaša je Thump 2013 Remix, ali po kvaliteti mi nije ka Original Mix... Jedna odlična dizalica :) |
Jel znate ima li u zgu ili u okolici kakav trance klub ili nesto?
|
Citiraj:
Citiraj:
Inače trance klubova baš i nema ali odnedavno postoje TrancePort eventi u Shamballi, nisam još bio na tome ali ko da imam izbora ako hoću baš na trance... :nono: |
Evo jedna "starija"
|
|
|
|
|
|
Gledaj ove bombe...
|
Nice remix :) |
|
Dolazi napalm poet danas s odličnim Angry Man Remixem. Isto tako je najavljen Southern Sun Remixes (Datt, Webster, Orkidea i Angry Man) znači opasno naoružanje :)
Masa novih stvari, u zadnje vrime i stvarno dobrih... Tiesto je najavio trance povratak s PUSHom šta bi bio odličan comeback, ne iz razloga šta je top producer (nije), nego šta bi povuka ekipu na trance stranu i možda manju eksplataciju onih big room electro house sranja. |
Ovaj Leon bolier je bio bog i batina s lunar diamond i phantasmom, al kad sam vidio tj cuo kakva sranja izbacuje odrekao sam ga se dokle god ne izbaci ista sto je vrijedno zvati se trance. https://soundcloud.com/leonbolier/le...ier-minsk-free pazi ti to smece, pa ja bi bolju stvar napravio :(
|
Obični bigroom electro, zato i bude free...
|
Ma to je bigroom smece a kad sam mu na sluzbenoj face stranici napisao par lijepih o toj kvalitetnoj glazbi stiso se ko p.... Pa to je qrac a ne trance.
|
Meni dosta toga novog, u biti jaaako puno novog dreka nepaše...
Ajde ovo mogu progutat. |
Citiraj:
http://soundcloud.com/barryandpauldenton/hold-on |
|
Koja bomba... Tek prije par dana otkrio, i svaki put mi je ža kad vidin koliko dobre mjuze sklizne a da je ni ne skužin. :(
Bryan Kearney vs John O'Callaghan - Rawdiculous (Bryan Kearney's Enhanced Edit) Wippenberg - U R (John O'Callaghan Urrr Edit) |
Danas kupio novi album od BT jer...ono..to je BT :)
BT - A Song Across Wires Jedan od favorita A svaki put kad se sjetim BT-a to ne prođe bez A to me onda sjeti na Paul van Dyk na Mayday 2000, ufff što je to bilo :) |
Sta se tice BTa sican se starijih produkcija, a ovde san skeptik. Doduse moran odradit slusanje da mogu odlucit, iako je ima pjesmuljaka u zadnje vrime...
|
Estiva - Dinodrums [Enhanced]
Melodija je bomba, nadam se još nekim remixevima! |
Citiraj:
|
Craig Connelly - 650 Decibels (Original Mix) (ASOT650 Anthem) by Craig Connelly
http://soundcloud.com/craigconnelly/...y-650-decibles Kako zarazna i masivna stvar. Show :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:22. |