![]() |
Brda kralju :D
|
Citiraj:
|
evo imam ja jedan problem u sp radi super i kad udem u mp iz windowsa ude bez problema, ali kad preko x-fire, ude pa skroz crno izade?
|
kopiraj ip servera i udji u multy preko sortcuta i u konzolu upisi /connect i samo ctrl+v da ti zaljepi ip od servera i enter
|
Citiraj:
BTW jel tko uspješno prebacivao mpdata fajl iz nekog razloga (reinstal wina) i da sve radi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije mi samo jasno kako moj lik može uopće hodati. Nosim teško naoružanje RPD, M60 i 2 RPGa plus nekoliko bombi. :p Uglavnom probijam bez beda 2 zida. Tako da nema smisla da se skrivate. Budite junaci i jurišajte prema meni. :D |
onaj patch radi, sad sam probao.
sad mogu ić reinstalirat windoze. :) i stavit dual core :) |
Zato sam te ja elegantno sa snipom skino....:P
Al sam kasnije dobio kroz zid:D |
ma na amdejca treba ili bombom ili snipom, ako si na pol kilometra od njega, a vidio te, ni bog te neće spasit od onog topa :D
|
ja cu rankove polako sam zasluzit....
m60 a? ma probo sam ali malo sam lagan pa me nosi..neprecizan sam... m4 mi ljepse lezi...:fiju: |
ko što rekoh, AMDejac ispucava borere :D
|
Fenomenalna igra. :)
Samo ime jednu preveliku manu... Na trecoj razini tezine (sada neznam kak se zove) sam presao za 7 sati... Kao sto je vec recenom, igra je fenomenalno optmizirana, na mojoj konfi, pri 1152*864, sve na normal, sve uključeno, sa 2xAA stalno se vrti na 40ak. Nikada mi nije palo ispod 30 FPSa |
Igra je odlična jedan od rijetkih FPS-ova koji me je u zadnje vrime uspija vezat za comp 2-3 sata bez prestanka.Pošto ste rekli da je single dosta kratak igram ga na na najtežem nivou i dosta je zaheban.Mučija sam se na onoj misiji za izaći iz Černobila ajme,nikako ekipa da dođe da nas izvuče.Još malo pa eto me na multiplayeru.:lol2:
|
ja nisan SP ni upalil, samo MP gruvam :D predobro, sad da si skuham i pojedem nešto, pa idem ili na zekote ili na španjolce :)
|
Citiraj:
Tanko Crijevo,Ivo Sanader,Vesna Pushić i Carla Del Ponte su trenutno u Chernobyl-u na misiji,kad je riješe dolaze na zekote :D |
imam jedno pitanje... možda ću ispasti glup, ali svejedno...
da li se MP može igrati na "besplatnoj" verziji igrice? jer svaki put kad pokrenem MP i izaberem neki server samo mi nešto odbrojava i napiše nešto u stilu "server timed out" ili "wrong key" i izbaci me van na glavni ekran... |
Brzi edit druge recenice,da moze :)
|
ok...
sta onda moram napravit da mi se pokrene neki MP fajt... |
imaš ip-eve od servera za sve igrače napisane tak da... dodaš ih u favorites i igraš....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
85.114.38.26:28960 rabbits 84.2.39.241:28970 cod 4 213.149.249.53:28960 španjolci |
thanks...:respekt:
|
Doći ću malo kasnije španjolcima popraviti fasadu i prezide. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad mozda su nasli nacin kako napraviti da ti radi bez key-a ,no ja znam da bez njega neide. |
Ja sam već dva puta popušio.
Isti CD key isti nick, a data je svaki dan sejvana. Kad se je zblesirala pokušao sam vratiti, ali nije išlo. Dva puta sam popušio lvl 17, sad sam 42. |
Citiraj:
|
di ima kod nas igra za kupit, u algoritmu je ne vidim, na crovortexu pise privremeno nedostupno
|
samo da pojedem i dolazim ili na zečeke (sumnjam da ima mjesta) ili na španjolce :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:40. |