PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2007 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63497)

domy1 07.10.2007. 13:29

Opet vi o pričama, šta sam ja rekao jučer još nije gotovo! Tako i sad, svi su u igri za naslov, da hamilton kojim čudom odustane kimiju je dovoljno 2. mjesto i da je alonso 4. Nebih se čudio da i sljedeća utrka bude kao i ova i japan...

JuVe 07.10.2007. 13:38

Citiraj:

Autor Jelc (Post 833973)
Vettel:goood:
Mislim da će se danas u Toro Rossu ponapijat ko prasci-četvrto i šesto mjesto bogte...ovo im je debelo spasilo sezonu.

Neka bas mi je drago zbog njih, ljudi se trude i isplatilo im se konacno :respekt:

speedy-3 ne znam zasto branis Hamiltona pa nije on jedini dobio problematicne gume od proizvodjaca. shebao ih je svojim stilom voznje, kao sto je shebao i one kad se priljepio u zid... mali je odlican vozac al meni ide na jetra samo zato jer ga komentatori i ekipa stalno velicaju i nista nije nikad njegova greska :fiju:

speedy-3 07.10.2007. 14:30

Citiraj:

Autor JuVe (Post 834034)
Neka bas mi je drago zbog njih, ljudi se trude i isplatilo im se konacno :respekt:

speedy-3 ne znam zasto branis Hamiltona pa nije on jedini dobio problematicne gume od proizvodjaca. shebao ih je svojim stilom voznje, kao sto je shebao i one kad se priljepio u zid... mali je odlican vozac al meni ide na jetra samo zato jer ga komentatori i ekipa stalno velicaju i nista nije nikad njegova greska :fiju:

ma nisam ja rekao da nije kriv sto si je gume sje*** ili sto je onako parkirao u sljunak,,,,, ali ovi mulci u studio F1 su se razvikali ono "uuuuuu RRRRaikonen obisao Lewisa na stazi,, sad se vidi tko je pravi vozac u teskim uvjetima na stazi" ono kao da je njemu smetalo to malo vodice sa je i bilo pa je ovaj njega stigao i obisao samo zahvaljujuci svom nekom iskustvu ili vjestini,,,,,, heh pa i toro roso bi ga pokidao da je bio dosta blizu kad si je gume skurio i vise nije mogao normalno voziti....

hehe inace meni Kimi ide na k*** bas zbog komentatora i njihovog preuvelicavanja finca jos od prijasnjih sezona...

e sad to isto ide i za Lewisa samo sa je on velik komad tih komentara opravdano zasluzio jer ih je sve na stazi pojeo,,, i bilo bi odlicno da u Brazilu pokupi taj naslov

@domy1

a moramo nagadati sa ce i kako biti,,,, i naravno da svatko za svoje kljuse navija :chears:

vga killer 07.10.2007. 15:30

Izvodim ritualni ples prizivanja kise prije Brazila tak da imamo kaj za gledat. Moglo bi svacega bit na kraju.

Hamilton si je sam kriv...al pogled na gume je sve otkrivao, na cem su se oni vozili, doslovno na zicama

aski 07.10.2007. 16:38

Evo Lewisove gume http://www.imagesforme.com/images/2940Clipboard023.png

vga killer 07.10.2007. 17:11

Citiraj:

Autor domy1 (Post 834022)
Opet vi o pričama, šta sam ja rekao jučer još nije gotovo! Tako i sad, svi su u igri za naslov, da hamilton kojim čudom odustane kimiju je dovoljno 2. mjesto i da je alonso 4. Nebih se čudio da i sljedeća utrka bude kao i ova i japan...

Iz tvojih usta u Bozje usi...e kad bi barem tako bilo

Kimi 09.10.2007. 12:39

a zasto lewisa nisu pozvali u boks krug ranije pa bi možda završio utrku

domy1 09.10.2007. 13:48

Kriva je momčad što ga nije pozvala u boks. Sigurno znaju u kakvom su stanju gume. Kriv je Hamilton jer je znao na čem se vozi i mogao je lakše uć u boks, te da se nije zakopao izgurali bi ga van... :banned:

speedy-3 09.10.2007. 14:57

ma nije vazno sad ce kraj biti jos zanimljiviji :D

Swarm dude 09.10.2007. 21:29

S. Vettel najbolji! Možda će on biti novi "kišni čovjek"? :)
Räikkönen - FTW :)

BOGDO 09.10.2007. 21:48

Vettel bi pothino trebao u veću momčad po meni je vrlo talentiran a samo mu je 19 god.

SRV 09.10.2007. 21:51

Citiraj:

Autor BOGDO (Post 836011)
Vettel bi pothino trebao u veću momčad po meni je vrlo talentiran a samo mu je 19 god.

Zapravo 20 :D

No, jedna (dobro, dvije :D) lasta ne cini proljece. Obje utrke na kojima se iskazao su bile kisne. OK, momku mozda stvarno godi kisa. Ali koliko se uopce utrka vozi po kisi? Jako malo.

Definitivno nije los ovaj Vettel, no vidjet cemo tek.

aski 09.10.2007. 23:39

Meni je Vettel odma bio dobar nakon VN SAD-a kad je uzeo bod ;)

Prvi put sam ga primjetio lani, kad je na Istanbul parku postavio prvo vrijeme na prvom slobodnjaku, kad je Kubica postao redovni vozač ;) A stazu je upoznao na igrici :D Slično mu je kasnije pošlo i u Japanu na prvom slobodnjaku i mislim da je bila kiša, ali nisam 100% siguran :stoopid:

Ove dvije kišne utrke su za pohvalu jer je loš bolid dovezao visoko...;)

Ali ipak MS-AS su klasa...:fiju:

BOGDO 10.10.2007. 15:03

Ice man rules (Kimi)-legenda niko mu nije ravan.meni trenutno najbolji vozač bez obzira što je trenutno na 3. mjestu ukupnog poretka.
trebali su uzet sve bodove i hamiltonu i alonsu nakon afere jer je zapravo bar 50% ferrarijeve tehnologije u mclarenu.
mclaren=lopovi

p.s. trebali su im zabranit da 2 godine najmanje ne sudjeluju na utrkama.
peace

vga killer 10.10.2007. 15:44

Citiraj:

Autor BOGDO (Post 836505)
trebali su uzet sve bodove i hamiltonu i alonsu nakon afere jer je zapravo bar 50% ferrarijeve tehnologije u mclarenu.
mclaren=lopovi

p.s. trebali su im zabranit da 2 godine najmanje ne sudjeluju na utrkama.
peace

A sad lijepo prvo razmisli pa onda napisi nes. Da su to napravili Formula bi otisla kvragu, a i postoje i Hamiltonovi simpatizeri u samoj FIA-i. Nemrem Formula bez McLarena, a pogotovo ne bi islo bez Ferrarija

Renesis 10.10.2007. 15:47

@bogdo - taman da se lijepo nasmijem prije treninga... ako je 50% mclarena =ferrari, onda bi ferrari trebao ić puno brže, ipak je on 100% čist :D

speedy-3 10.10.2007. 16:18

mislim ono stvarno takve gluposti pisati heh,,,,, cak i da jesu u McLarenu iskoristili to vozaci nisu krivi,,,,,,

Mortal 10.10.2007. 16:41

Speedy dobro kaže. Ali dokaza nema da se ta tehnologija iz Ferrija primjenila u konstrukciji Mclarena dakle od kud tih 50%.

Ne branim meklaren, ali industrijska špijunaža oduvjek postoji kada su u pitanju tako velike cifre i ugledi, kao da ferrari nema svoje špijune oko Mclarena. Vjerojatno samo nisu bili tako blesavi da mailom rade i to sa vozačima? Pa to bi trebao neki deseti pomočnik mehaničara primit i tiho uvest, a ne mailom vozaču, odmah u glavu. Sve je to sumnjivo...

BOGDO 10.10.2007. 18:12

Citiraj:

Autor Renesis (Post 836538)
@bogdo - taman da se lijepo nasmijem prije treninga... ako je 50% mclarena =ferrari, onda bi ferrari trebao ić puno brže, ipak je on 100% čist :D

zaj... sam se krivo sam napisao mislio sam oburnuto znači da je 50% ferrarijeve tehnologije u mclarenu.moj bed

BOGDO 10.10.2007. 18:24

oni jesu pokrali ferrari al i ron dennis je u nekakvoj svađi s čelnikom FIE onj kaj je donio presudu(zaboravio ime) zbog čega je presuda takva kakva je.
rekao sam da bi trebalo izbacit mclaren iz natjecanja kako bi poslužili kao primjer drugim momčadima da se takva stvar ne ponovi.
a da nisu takvi papci i debili nebi upotrebili te informacije .očito im inženjeri nisu tolko dobri kao ferrarijevi.da su tako dobri nebi krali od ferrarija.
još jedna stvar sasvim je normalno da vozač koji prijeđe iz jednog tima u drugi
pr. alonso iz renaulta u mclaren da kaže neke zamisli tj. neke "cake" koje koristi renault.al ovo kaj se desilo sa tih j.. cca 750 stranica podataka je ipak pretjerano.

Renesis 10.10.2007. 18:47

ma meni to sve skupa tako smrdi da je strašno... sad je on dao ženi ili kome već da iskopira pred svima 750 stranica top secret materijala, moš mislit... ja da sam imao tolko papira te važnosti kupio bi najskuplju kopirku koju mogu nać i doma kopirao... a da ne spominjem, da nitko nikada nije ni dokazao da je mclaren to koristio...

no na stranu to sve :D

SRV 11.10.2007. 12:35

http://www.autosport.com/news/report.php/id/63202

Ispada da ce FIA odlucit tko ce ove godine biti prvak. Zalosno...

speedy-3 11.10.2007. 16:12

ma cirkus

Painkiller 12.10.2007. 09:35

Volio bih vise nego išta da na kraju to Kimi uzme... :D

Vejita 12.10.2007. 11:45

Upravo sam procitao da Alonso se vraca u Renault :D

peroW1 12.10.2007. 12:10

Najbolje bi bilo da se ova dva "krampusa" fino sudare odmah u prvom zavoju i da Kimi postane prvak i da Ferrari uzme oba naslova. Ionako je cijela sezona u qurcu,a ako Hamilton ipak uzme naslov, ostat ce zapamcen po okaljanoj sezoni u kojoj je vozio s ilegalnim bolidom i to nikad nece biti ono pravo. Zauvijek ce ostati ono veliko ALI. trebali su ih banati potpuno,barem ne bi bilo svih ovih
sr...a oko toga da sabotiraju Alonsa-favoriziraju Hamiltona...pa taj
(mo)Ron Dennis i sve ostalo. Fuj sve i sezona 2007.:banana::baad:

Sto se tice Alonsa,morao je i ostati u Renaultu...a lijepo sam govorio:D

aski 12.10.2007. 13:03

Citiraj:

Autor peroW1 (Post 838297)

Sto se tice Alonsa,morao je i ostati u Renaultu...a lijepo sam govorio:D

Nije mogao kad je šef Renaulta Carlos Ghosn rekao da će ostanak Renaulta u Formuli 1 ovisiti o ishodu 2006. sezone ;)

Alonso nije mogao znati kakav će Renault biti sljedeće godine i zato je potpisao za McLaren Mercedes, to bi svi napravili ;)

peroW1 12.10.2007. 14:23

Citiraj:

Autor aski (Post 838327)
Nije mogao kad je šef Renaulta Carlos Ghosn rekao da će ostanak Renaulta u Formuli 1 ovisiti o ishodu 2006. sezone ;)

Alonso nije mogao znati kakav će Renault biti sljedeće godine i zato je potpisao za McLaren Mercedes, to bi svi napravili ;)

Ma znam,sve je to jasno, kad su se u Renaultu nećkali dugo.
Al najjace mi je ono...oduvijek sam htio voziti mekljaren mrsejdis:Dtu mu je sad.

Mortal 12.10.2007. 14:34

Navodno je Alonso već potpisao predugovor...

nino 14.10.2007. 14:56

:D sapunica se nastavlja ..

http://www.jutarnji.hr/sport/ostalis...0,14,,93994.jl

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25.