![]() |
Ja se konacno rijesio T coma i Optime presao na DCM s kojim sam vise neg zadovoljan sve radi savršeno, a da ne govorim da imaju i Xcity :)
Evo rezultata: http://www.speedtest.net/result/117827732.png :goood: |
Citiraj:
|
meni normalno radilo ..
jedino mi je poslje 22 sata navecer u posljednjih tjedan dana ubitacno ... ping oko 500 :( poslal e-mail .. mozda kaj popraviju |
mogu li se nadati nečemu ili je to veza za jednu noć, doduše(lol, nevjerujem da koristim ovu rječ) bilo mi je 90KB(kilobajta) po sekundi torrent (na 1mbit(23-7h)), +direkt davnloud
FLATMIN NAGLAŠAVAM |
meni evo od 19h, na torrentima sam skinio oko 800mb, znaci radili su torrenti na 100kbs, sto mi se nije dogodilo u zadnjih ne znam kad ... mozda su nesto radili na serverima pa je zato veza bila u banani jutros... nadam se da ce sada i preko noci na flatmaxu raditi torrenti normalno...
|
samo što ja ima FLATmin, inače ovo nebi bilo ništa posebno
|
Citiraj:
|
ok nekaj nije ok s optimom..torrenti LETE..proslo je 22h a download pere na 80kb/s
predivno :) |
Gle fakat i torrenti idu .... fino fino
samo da tak ostane :D |
ok sada su se još digli na 95kb/s download... :D predivno...fino fino..iako je to samo privremeno! ziher ce sutra opet biti manje..meni bi bilo mrak da je samo 50% ove sadašnje brzine :)
|
evoga, gotovo je. opet na 20, i baj d vej ovo je 1000. post u ovoj temi, ili ipak ne, zeznuo sam se, 1001.:fiju:
|
meni i dalje pere preko 95.trenutno 98kb/s :D
|
I ne samo to, ping je skočio na dobrih 450 :D Jao kako ih mrzim. Kad će taj 1.5. više :/
|
evo i dalje download 93kb/s s torrenta :)
|
popravilo se malo stanje, do jutra skinulo 1,75gb, average speed 59
|
64VT???
ajde ti meni objasni koji dio koji ti je ladybug gore napisala nisi shvatio? "ajde ti to malo editiraj da ti ne naglašavaju neš modovi" mogao si do sada pročitati da ljudi ne pišu ono što skidaju! editiraj si postove i paz što pišeš. |
I meni su torrenti sinoć dobro išli.Doduse oko 50, ali sam vrtio i eMule koji je paralelno išao oko 60.Znaći, sve skupa oko 110.Nadam se da će tako i ostati...
|
u zadnjih par dana optima normalno radi, sve... torrenti, rapidshare... sve punom brzinom... nemam se na sto zaliti...
|
tocno to...sve savršeno radi....noćas sam prikupio 3gb..i to od 11 pa do 6:30 ;)
ne znam kako je ostatku ekipe iz zagreba?. |
Meni opet sinoc torrenti bili trotlani, nist saljem mail i to je to... valjda ce ako se pozalim, i meni nesto srediti...
|
|
|
Ja ih mrzim još uvijek ^^
|
Citiraj:
i ja ... vjerojatno iz istog razloga *ping ping .. ^^spouk^^ |
|
nema šanse da više na njima ostajem, il tekom il metronet
|
Ne bi ništa rekao da im se kvaliteta usluge ne mijenja doslovce iz sata u sat. Spojim se jednu vecer, ping 60, s rapida skida 100kB/s. Super, respect. Spojim se sljedeći dan oko 20h navečer, ping 400, skida brzinom 40kB/s. Onda u podne nekad skida maksimalnom brzinom, nekad 50ak kB/s. Ovo malo živaca kaj mi je ostalo ne mislim gubit na Optimu. Voljatel, nemoj me iznevjerit ^^
|
čuj uzmi si RS premium acc i stalno ćeš skidat max brzinom
|
Citiraj:
Još samo 4 dana^^ |
ma Rapid uvijek radi 100, jedino torrenti su prije preko noci bili na 30, ajd to je i ok, ali mi u zadnje vrijeme budu oko 12-15, nikad vise ... to je meni problem, nist pitat cu ih kada misle skinuti trotlanje torrenata flatmax paketima, ali sve u svemu bit ce dobrano preko 100gb prometa ovaj mjesec i meni to ok...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:06. |