![]() |
Mogao je Bilic traziti zamjenu prije ali neeeeeee.
|
ne znam sto me vise zivcira
ova turska ili ovaj komentator ludi !!! sto lik bunca a ovi turci ma muka me hvata |
pa ovo je nemoguce !!!
|
Citiraj:
|
A u k....
|
Citiraj:
|
J.....turčine, majku im njihovu..i faking pomocni sudaccccc
i Modric fula, i Rakitic fula...majku mu....aaaaaaaaaa |
Gotovo je .....
|
ja ne znam sto je ovo , pa jeli se oni drogiraju !!!! sto je ovo ?? pa ovo nikad nije bilo
|
Jebem.
|
NEEEEEEEEEEEEEEE u p.m.
|
:D:D:D:D:D:D !!!!!!!!!!
|
nebi im do placu sljedece 2 godine !!!!!!!
|
Citiraj:
|
Šteta.................................. Ali to je nogomet.
Odo ja skupljat živce po dvorištu............. |
HR vrlina totalne nepredvidivosti.
3 penala ne pogoditi ??? Daj boze da ovo nije neka prodaja. Uzasno i zali boze zivciranja :( A ove dvije spiker sirovine maknuti iz TV etera da ih nikad moje usi vise ne cuju. Gadi mi se slusati tu "oko sata" stalnu adaptaciju u podilazecim komentarima. Ako ne ide, oni imaju "strucnu" analizu pravih razloga. Ako vodimo, oni to odma objasnjavaju zasto je to tako. Bozo i Stimac : Sikter da vas vise nisam cuo dok sam ziv! Zao mi je zbog pusenja, ali netko je ipak kriv za ove penale. Pa nije ovo od "osam na dolje" pucanje! 3 igraca = nema isprike ! |
šmrc :(
|
Moramo oformit skupinu HULIGANA koja će imati zadatak razbijat šugave sudce. :Machineg: :Machineg: :Machineg:
Nepravda je velika, jer je Bilić 2 puta zvao zamjenu. Šugavi TURCI! |
pa stvarno !! ovo je za nevjerovati!! nemoguce!!!
ovi turci su posrani majko moja !!! jedino dobro sto sam doma osto ovo je uzas nemam rijeci pojesti cu se od ludila |
Sr***e... :(
|
Mater...
|
bar smo braći nijemcima olakšali poso, njemačka će iz rastavit
|
A da je onaj balvan od Olica dao onaj gol na pocetku............ bilo bi:banana:
|
Ja i dalje ne mogu vjerovati kako je glupi sudac svirao kraj prvog produžetka točno u sekundu, a ovaj drugi produžio bez razloga 2 minute. Prestrašno.
Samo se nadam da će ih švabe rastaviti na atome. |
Mateeeeeeeer...ovo nema nigdje, doguramo do ovdje i onda nas sa ovako mutavom igrom pobjede...a onog sudca ni komentirat necu..
|
Citiraj:
|
Jebaše vas :roller:
|
......
|
:fuming::finger::Machineg::Machineg:Sudac smećaru crkni :Machineg:
Ovo je peh, jebem ti turčinu i njihovu sreću :Machineg: |
Citiraj:
ali ne mogu vjerovat da nisu u stanju obranit se još 90 sekundi trebali su lika rastavit a ne pustit ga da prođe i puca |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:18. |