![]() |
Citiraj:
|
Tak i izgledate :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
hmm, izgleda da mailovi opet zezaju :(
samo meni? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego jeste vi Zdere u metropoli bili poharaciti place, markete, supermarkete, trgovinske centre itd, itd ? Dolazi vam Giorgio Bushman, nece vas danima pustati van, izumrijet cete kao dinosauri :D:D |
Citiraj:
Ja bum mučki zbrisao u zigorje punici, žena nek se snalazi kak zna:D |
Imam hrane da ne izlazim Van za idućih 6 mjeseci.
Tekućune isto imam. Tak da se ne brinem. |
Kako se može usporiti forum? Sad mi se prebrzo otvara :D
|
vise nemam vremena za pojest nesto kad stisnem EDIT kao prije :(
:spam: dobro odraden poso :goood: |
Neznam zasto uopce uvazavate prituzbe od korisnika Firefoxa 3.x beta. Ne kuzim tu potrebu koristenja beta browsera i onda se zaliti webmajstorima da nesto ne radi. Koristi stable i sve ce raditi.
Eto zivcira me sto fale te dodatne opcije, a sve zbog nekih fanatika sta moraju imati najnoviju betu. Sad brzo otvara, svaka cast. |
Citiraj:
Citiraj:
|
nisu mi dosla dva-tri mejla s ove teme, ali izgleda da je sad sve OK.
nisam na vodatelu. |
Citiraj:
Citiraj:
|
C, c, c, - polako. Nove điđe su super, kao i beta FF. Samo bez panike, bude sve došlo na svoje mjesto...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato jos jednom vBulletin je upoznat sa problemima firefox-a bete i oni samo imaju 3.70 betu 2, upravo zbog testiranja, ali opet nece sad recimo admini sa PCE betu staviti na produkcijski server. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
OT ljudi.
nevezano za ovu raspravu, postotak browsera - posjetitelji PCE-a (molim nemojte komentirati na ovom threadu): Firefox / Windows....................59.48% Internet Explorer / Windows.....27.56% Opera / Windows.....................10.78% Firefox / Linux..........................0.72% Safari / Macintosh.....................0.29% |
Citiraj:
|
OK; Koje nove điđe? Ovaj img hosting za debeljuhe organe? :D OMG LOL ROFLMAO :)
Jest brži, al prije pol sata ga nije otvaro. HA! - Davore :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ja se jesam "žalio" da neke stvari (quick replay i edit) ne rade u FF3 ali ne zbog toga što sam baš morao koristiti FF3 već da bih na vrijeme upozorio PCE tim. Ostale stranice pa i forumi su radili OK, samo PCE nije i smatrao sam da im to trebam javiti, da to nisu popravili ne bih inzistirao na prilagodbi beti. Inače nemam običaj koristiti bete, ali FF3 me doista iznenadio sa brzinom, nekim novim stvarima pa je ostao. |
efo pa sad tražite nove feature. uključih privremeno da vidimo kak sad radi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:58. |