PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Upgrade, popravci, debugiranje... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34120)

Jelc 29.03.2008. 14:23

Citiraj:

Autor horza (Post 988182)
jerbo ne rade u novom firefoxu pa nam stalno stižu žalbe

Koga briga za taj ništkoristi browser, organ, ja i dosta Ždera koristimo Operu:D

tor 29.03.2008. 14:25

Tak i izgledate :D

LAcy 29.03.2008. 14:44

Citiraj:

Autor Jelc (Post 988193)
Koga briga za taj ništkoristi browser, organ, ja i dosta Ždera koristimo Operu:D

Citiraj:

Autor tor (Post 988196)

:lol2:

danij3l 29.03.2008. 14:47

hmm, izgleda da mailovi opet zezaju :(

samo meni?

Amdejac 29.03.2008. 14:51

Citiraj:

Autor LAcy (Post 988213)
:lol2:

Da, da. Samo ti LOLaj. Da se nebi i ti moral skrivati i glumiti Čarugu. :D

Jelc 29.03.2008. 14:52

Citiraj:

Autor tor (Post 988196)

Ti tiho budi matori:D

LAcy 29.03.2008. 14:53

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 988217)

samo meni?

Samo tebi, meni je sad došao mail za ovaj tvoj post.

Citiraj:

Autor AMD (Post 988225)
Da, da. Samo ti LOLaj. Da se nebi i ti moral skrivati i glumiti Čarugu. :D

Hmmm, vi ste neki fantomi iz opere? :D

Baja 001 29.03.2008. 15:00

Citiraj:

Autor Jelc (Post 988193)

Hmmm, ima dosta ljudi koji koriste i FF.... :fiju:

zippo 29.03.2008. 15:00

Citiraj:

Autor AMD (Post 988123)
Ili je to još uvijek pitanje nacionalne sigurnosti i velika prijetna predsjedniku SAD-a :wtf2:

To bi ti trebao najbolje znati :D

Nego jeste vi Zdere u metropoli bili poharaciti place, markete, supermarkete, trgovinske centre itd, itd ?
Dolazi vam Giorgio Bushman, nece vas danima pustati van, izumrijet cete kao dinosauri :D:D

Jelc 29.03.2008. 15:12

Citiraj:

Autor zippo (Post 988235)
Nego jeste vi Zdere u metropoli bili poharaciti place, markete, supermarkete, trgovinske centre itd, itd ?
Dolazi vam Giorgio Bushman, nece vas danima pustati van, izumrijet cete

Prave Ždere imaju uvjek zalihu:)
Ja bum mučki zbrisao u zigorje punici, žena nek se snalazi kak zna:D

Amdejac 29.03.2008. 15:13

Imam hrane da ne izlazim Van za idućih 6 mjeseci.
Tekućune isto imam.
Tak da se ne brinem.

LAcy 29.03.2008. 15:24

Kako se može usporiti forum? Sad mi se prebrzo otvara :D

Bullet1 29.03.2008. 15:27

vise nemam vremena za pojest nesto kad stisnem EDIT kao prije :(

:spam:

dobro odraden poso :goood:

Bono 29.03.2008. 16:00

Neznam zasto uopce uvazavate prituzbe od korisnika Firefoxa 3.x beta. Ne kuzim tu potrebu koristenja beta browsera i onda se zaliti webmajstorima da nesto ne radi. Koristi stable i sve ce raditi.

Eto zivcira me sto fale te dodatne opcije, a sve zbog nekih fanatika sta moraju imati najnoviju betu.

Sad brzo otvara, svaka cast.

horza 29.03.2008. 16:00

Citiraj:

Autor tor (Post 988196)

:goood:
Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 988217)
samo meni?

da sad ne gledam. jesi možda na vodatelovom serveru? nešto nam prema njima teško prolaze mejlovi a ne znam tko je sad tamo na baricama. ostalo kolko vidim funkcionira sasvim dobro. osim za nekoga tko ne zna da domena forpresident.com ili kak se već zove ne radi ! :grungy: :grr:

danij3l 29.03.2008. 16:10

nisu mi dosla dva-tri mejla s ove teme, ali izgleda da je sad sve OK.

nisam na vodatelu.

LAcy 29.03.2008. 17:48

Citiraj:

Autor Bono (Post 988283)
Neznam zasto uopce uvazavate prituzbe od korisnika Firefoxa 3.x beta.

Zato jer je dobar, jako dobar i zato što će vjerojatno ti problemi ostati i nakon što izađe final pa je bolje djelovati preventivno (to i je smisao bete).

Citiraj:

Autor Bono (Post 988283)
Eto zivcira me sto fale te dodatne opcije, a sve zbog nekih fanatika sta moraju imati najnoviju betu.

A čuj isto tako bi se moglo nazvati fanatikom one kojima te dodatne opcije trebaju. Koje su to zapravo opcije? Meni sad forum sasvim fino radi. Uostalom horza je napisao da nije samo FF razlog već i njihov proxy...

tor 29.03.2008. 18:12

C, c, c, - polako. Nove điđe su super, kao i beta FF. Samo bez panike, bude sve došlo na svoje mjesto...

tor 29.03.2008. 18:58

Citiraj:

Autor AMD (Post 988123)
Nebih baš rekao da je gotovo. :kafa:
Žderonje se još uvijek nadaju da će moći stavljati thumbove svojih omiljenih jela. :zdero:
Ili je to još uvijek pitanje nacionalne sigurnosti i velika prijetna predsjedniku SAD-a :wtf2:

Na. Ima jedna slikica na Žderama, samo za tebe :D

BladeRunner 29.03.2008. 19:24

Citiraj:

Autor Jelc (Post 988248)
Prave Ždere imaju uvjek zalihu:)
Ja bum mučki zbrisao u zigorje punici, žena nek se snalazi kak zna:D

Toliko si očajan da k punici bježiš. ccc :p

Bono 29.03.2008. 19:28

Citiraj:

Autor LAcy (Post 988338)
Zato jer je dobar, jako dobar i zato što će vjerojatno ti problemi ostati i nakon što izađe final pa je bolje djelovati preventivno (to i je smisao bete).

A čuj isto tako bi se moglo nazvati fanatikom one kojima te dodatne opcije trebaju. Koje su to zapravo opcije? Meni sad forum sasvim fino radi. Uostalom horza je napisao da nije samo FF razlog već i njihov proxy...

Zato imas production server i testni server, tako imas final browser i beta koji se ne bi trebao koristiti u svakodnevnom radu jer je pun bugova. Druga je stvar sto neki sve moraju biti najvece, najbrze i najnovije inacice software-a.

Zato jos jednom vBulletin je upoznat sa problemima firefox-a bete i oni samo imaju 3.70 betu 2, upravo zbog testiranja, ali opet nece sad recimo admini sa PCE betu staviti na produkcijski server.

horza 29.03.2008. 19:53

Citiraj:

Autor Bono (Post 988395)
/snip/ ali opet nece sad recimo admini sa PCE betu staviti na produkcijski server.

hmmm... pa mislili smo. ali nakon testiranja je ispalo da bi bilo više problema nego prednosti. inače, na pce se ne bojimo beta proizvoda. treba probati i odvagnuti. naravno, beta proizvode sa zatvorenim kodom i nedokumentiranim feature-ima (neću reći da mislim na novi OS iz Redmonda koji bi još uvijek trebao nositi "beta" naljepnicu), ne bismo ni u ludilu koristili na nekom wannabe 100% available serveru. ali ovako nije bed. dio koda koji nam ne odgovara jednostavno ispravimo i stvari rade. koristili smo mi beta verzije vbulletina, pogotovo u vrijeme kada iz mjeseca u mjesec otkrivalo na desetke novih sigurnosnih rupa.

LAcy 29.03.2008. 20:09

Citiraj:

Autor Bono (Post 988395)
...Druga je stvar sto neki sve moraju biti najvece, najbrze i najnovije inacice software-a.

Da baš si našao koga češ napasti za "najvece, najbrze i najnovije inacice software-a". Od "beta" koristim samo FF a neki bi rekli i Vistu :) Inače ne instaliram najjnovije inačice već se držim onoga što radi... No dosta prepiranja, zauzeo si stav kao da ti neznam što esencijalno nedostaje na forumu a nisi odgovorio što je to.

horza 29.03.2008. 21:48

OT ljudi.
nevezano za ovu raspravu, postotak browsera - posjetitelji PCE-a (molim nemojte komentirati na ovom threadu):

Firefox / Windows....................59.48%
Internet Explorer / Windows.....27.56%
Opera / Windows
.....................10.78%
Firefox / Linux
..........................0.72%
Safari / Macintosh
.....................0.29%

Bono 29.03.2008. 21:50

Citiraj:

Autor LAcy (Post 988430)
Da baš si našao koga češ napasti za "najvece, najbrze i najnovije inacice software-a". Od "beta" koristim samo FF a neki bi rekli i Vistu :) Inače ne instaliram najjnovije inačice već se držim onoga što radi... No dosta prepiranja, zauzeo si stav kao da ti neznam što esencijalno nedostaje na forumu a nisi odgovorio što je to.

Opcenito govorim jer vidim da se hrpa ljudi zali kako im ne radi u firefoxu 3. Meni nista ne nedostaje forum radi oke, posto radim iste stvari ko horza na drugim sajtovima/forumima htio sam napisati da ne mozes traziti support za betu. Kad se vec horza dotaknuo MS, istina prerano je izbacen proizvod ali oni isto imaju interni broj testera svojih proizvoda i daju support samo tom internom krugu ljudi. A kad izade final onda se deri i placi da nesto ne radi, sto u Vistinom slucaju je Microsoft ignorirao i napravio po svome. Ili u slucaju Servera 2008 otkrili su sada snagu shella.

Ladybug 29.03.2008. 23:04

OK; Koje nove điđe? Ovaj img hosting za debeljuhe organe? :D OMG LOL ROFLMAO :)
Jest brži, al prije pol sata ga nije otvaro. HA! - Davore :D

^SuperUnknown^ 29.03.2008. 23:47

Citiraj:

Autor horza (Post 988478)
Safari / Macintosh[/COLOR].....................0.29%

Ovo sam vjerojatno ja :D:D Nego, ne pratim bas puno topic, pa isprike unaprijed, ali o kojim se novim featureima radi (ako moze u kratkim crtama)? Znam da se spominjala nadopuna "moj komp", jesam li jos nes propustio? :) Inace, forum radi odlicno, brzo i bez database errora i slicnog, notification mail-ovi uredno dolaze, ma milina. Horza, svaka cast, valjda ces sad mirno spavati (bar neko vrijeme) :chears:

Baja 001 29.03.2008. 23:51

Citiraj:

Autor LAcy (Post 988430)

Pa i ja koristim FF3 koja ima bugaova, ali iz verzije u verziju ispraljaju dio. Isto tako nikad se nisam žalio da forum nevalja zato što imam FF3. A što se tiče "beta" Viste ona zasada ima bolje stanje kod mene nego XP!

Citiraj:

Autor horza
Internet Explorer / Windows.....27.56%

Ovo je sigurno zato što je PCE optimiziran/bolje izgleda sa IEom....

LAcy 30.03.2008. 10:13

Citiraj:

Autor Bono (Post 988480)
...Meni nista ne nedostaje forum radi oke...

Zar gornja izjava iz posta 1015 nije u koliziji sa donjom iz posta 1004?

Citiraj:

Autor Bono (Post 988480)
Eto zivcira me sto fale te dodatne opcije...

NHF.

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 988523)
OK; Koje nove điđe? Ovaj img hosting za debeljuhe organe? :D OMG LOL ROFLMAO :)...

Čini se da nikad nećemo saznati koje su mu to nove điđe toliko prirasle srcu ili je to samo bio trenutak slabosti. :D

Ja se jesam "žalio" da neke stvari (quick replay i edit) ne rade u FF3 ali ne zbog toga što sam baš morao koristiti FF3 već da bih na vrijeme upozorio PCE tim. Ostale stranice pa i forumi su radili OK, samo PCE nije i smatrao sam da im to trebam javiti, da to nisu popravili ne bih inzistirao na prilagodbi beti.
Inače nemam običaj koristiti bete, ali FF3 me doista iznenadio sa brzinom, nekim novim stvarima pa je ostao.

horza 30.03.2008. 13:23

efo pa sad tražite nove feature. uključih privremeno da vidimo kak sad radi.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:58.