![]() |
Dupli post
|
Citiraj:
tnx |
A čim je na Mydealzu završilo gotovo je, bilo je i prije dan-dva ali je onda potrajalo tipa 30 minuta.
Ali je poanta da redovito bude, jučer je cijeli dan Mindfactory imao neku base za 409 EUR-a. Ali zato 6700 XT ili 3070 and up je užas |
Citiraj:
Sudeći po ovoj slici: https://imgur.com/Hzt8dAu s njihove web starnice. Pa kartica skoro pa i nije dual slot. Znači tanki hladnjak, a i fins na heatisnku nisu nešto gusto raspoređene. Ne vjerujem da je loš, ali ne vjerujem ni da je bolji od npr. Sapphire Pulse ili neke manje kartice s 2 ventilatora. |
Je imaš, imaš pravo, niža je kartica 3 i nešto mm od Pulse-a, tako da su samo razvukli heatsink i dodali jedan vent.
Dođe vjerovatno na isto, jedino što Pulse model nije bio po ovoj cijeni valjda od launcha. |
Citiraj:
uzeo sam 3060 ti za 630evra taman dok sam refreshao se pojavila. |
To ona Palit?
Ta svaki dan bude za tu lovu, MF je imao onu divlju KFA2 po 609 danima i nisu je mogli prodat, a danas su imali 5 komada Gigabyte 3060 Ti Eagle OC i to je odmah planilo |
da palit. i ta je planula. pitanje jel mi proslo.
|
NBB ili MF?
Ako je NBB onda treba par minuta dok ti se pojavi u history-u i još koja da ti stigne mail. |
NBB. Skinulo je novce i poslalo potvrdu narudzbe, ali ne i da ce biti poslano
|
A to moraš čekat jer ručno provjeravaju sve narudžbe, uglavnom su brzi.
Trebalo bi proči s obzirom na article koji sam linkao, tako mi je i njihov support jučer rekao jer sam ispitivao zašto neda na HR adresu naručit nego baca error da mora biti DE, AT ili NL adresa a izračuna HR PDV i UPS za HR. To mi je za firme samo jer njima šalju direktno. |
Opet 6600XT za 399 EUR-a, ovaj put Asrock Challenger D OC
https://www.notebooksbilliger.de/pc+...ikkarte+728580 |
Update: moja 6600xt je stigla u mailboxde odakle sam ju poslao za HR. Sa svim dostavama i cudima ispada 3250 kn
|
Eto, doslovno 1000kn uštede.
Drago mi je da ide ovako s Billing i Shipping odvojenim adresama. |
Sorry nisam shvatio...s NBB si narucio kao fizicka osoba na Mailbox.de?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk |
Ajde da se pojasni svima.
SVE osim FE modela RTX serija se moze slati na mailboxde. FE modele ( ako ih uspijete ugrabiti ) šalju isključivo na fizičke adrese unutar DE,AT i NLD. To je to, što se tiče NBB-a. |
Da, ali samo morate paziti da je Billing adresa vaša stvarna HR(Ili gdjegod u EU) adresa, a shipping može biti forwarder tipa MailboxDE.
Inače ako je Mailbox na obje samo storniraju, meni su to par puta napravili ranije. Imaju čak i article: https://support.notebooksbilliger.de...kunden-EU-EWR- |
Ja na revolutu imam DE adressu iako nisam u DE - (mislim da ne prolazi ako vide info vladsnika kartice a da nije DE-AT-NLD, ali nisma siguran.) - nisma riskirao - ponavljam, vezano za FE modele.
Radi bez greške. Više puta kupovao FE i sve prošlo. |
E vidiš to nisam razmišljao jer sam platio klasik PBZ Visom.
3080 FE su mi odmah bili stornirali, nedaju to na ikakav forwarding. |
Citiraj:
|
Tako je, sve drzave koje prodaju Fe modele su striktni oko toga.
Znaci: 1. Fizička adresa unutar te drzave 2. Vlasnik kreditne mora imati podatke iz iste zemlje koje se prodaje FE. 3. Shipping adresa naravno može biti bilo koja i razlikovati se od adrese na kreditnoj unutar podrzanih drzava za slanje FE mislim da su razlozi jasni zašto. |
Citiraj:
Dobit ćeš od njih adresu na koju šalješ stvari te ID broj. Normalno se registriraš na NBB s svojom adresom i dodaš ovu adresu što ti je Mailbox dao za shipping adresu. Pazi da staviš i ID broj u adresu, da budeš siguran da će ti povezati pošiljku s računom, inače ako toga nema gledaju ime i prezime. Platiš i kad stigne do Mailboxa dobiješ mail, odabereš koju dostavu hoćeš(Moja preporuka GLS, jeftino a brzo i osigurano do 1k EUR-a), uplatiš taj iznos i naručiš dostavu. Sve u svemu je ekstremno jednostavno, ako se nevaram ima negdje thread za Mailbox na forumu. Citiraj:
|
Citiraj:
2. Nades u ducanu u DE koji ne salje u RH po cijeni koja ti odgovara 3. stavis u kosaricu 4. ispunis podatke kako pise u uputama mailboxde koje si dobio na mail 5. platis 6. drzis fige da prode 7. kad dostave u mailboxde platis njima fee nekih 12E 8. cekas da dode |
Citiraj:
Drugo, trazio sam karticu po njemackim shopovima i nasao na Mindfactory karticu Asrock RX6600XT za 409 eura, stavio u kosaricu, dostava na mailboxde adresu i postarina jos 9 eura. Trece, kad je kartica stigla u mailboxde, forwardirao sam je za hrvatsku za dodatnih 12 eura. Placao sam paypalom sve, i odabrao da placam u eurima, a ne u kunama, i tu sam ustedio 100-200 kuna. Po terecenju kartice sve me doslo 3246 kuna. Kad sam upisivao na mindfactory shopu adresu onda sam pod ime stavio mailboxde.com Idxxxxxx, a pod prezime svoje ime i prezime. I za one koje nemaju jos mailboxde, njima se dostava moze platiti direktno preko paypala. Upravo sam dobio mail da je kartica krenila za hrvatsku. |
Zapravo je jednostavno ko pekmez i brže nego kupovina online kod nas.
Moja je spremna za isporuku za rh. Izgleda da su malo okasnili sa dostavom da krene danas |
Ako si odabrao GLS onda nećeš vidjeti neki update do poslije 23h ako krene danas.
A uglavnom krene isti dan ako je tipa prije 12h naručen forwarding. |
13:01 i stoji tamo pod ready to send
|
Aha, ti nisi ni tracking dobio.
GLS je mislim do 12h cutoff za slanje, jedino je on kraci. Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk |
Nema veze. Bitno da stigne
|
E da sam ja bar tako opušten, stalno refresham UPS status.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |