![]() |
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
no sve je stvar da li mislis day trejdat ili mislis buy and hodl, ako ces hodlat ona kupis na sto nizoj i cekas bogojavljanje (znaci onaj sto sam ti bqx preporucio, cekamo dok ne dode na bittrex pa dumpamo pola na x2 gainu, dokupimo na padu i drzimo opet do nekog boljeg gaina jer mislim da ce bqx imati poprilicnu vrijednost do kraja godine) |
OMG kupljen po 200
sell na 210 Već prodano ;) |
Citiraj:
BQX-a sam se riješio jer mi se nije dalo čekat... Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
https://drive.google.com/file/d/0B9N...ew?usp=sharing |
@09g1
Na Bittrexu si? Nema veze kaj ti pise koliko imas BTC/$, klikni na hide zero values i ovo kaj ti je ostalo imas u novcaniku/kupio si. Ili vidi na order history kaj ti je completed. Trebalo bi bit vidljivo... @blood. udjem sad il zakasnim. Nemrem stalno pratit pa lovi val ;). Preemptive strike ;). Ofc rizik zaledjuvanja sredstava ostaje, ali zato sam uso sa manjim dijelom... Sry na mob tipkanju |
ADX buy na 192 i ceka se sell na 205
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Thx, nema više "izleta" Držim se svoje taktike |
sutra ce eth biti listan na bitstampu, ko zna hoce li rasti zbog toga
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
ovo što si linkao je odnos euro/dolar/franak/itd i tu nema tolikih promjena ako netko opljačka bankomat ili napiše lošu/dobru vijest. |
Citiraj:
za danas zaradio 60$ i pametnome dosta. Vratio nazad u eth i odo na veceru. |
Prodao btc na 4220 jer je bio veci porast, sad je na 4300
|
Ajd mi objasnite kako svako malo neka vijest o mocnom etherium alliancu (i fakat su divovi nutra), a ETH kaska na oko 300$?
|
molim za info oni koji trguju na bitrexxu, da li sa njega direktno isplacujete na tekuci racun ili ga prebacujete na neki drugi exchange pa onda
|
Ne isplačujem uopće na tekući račun, već na bitpay/advcash karticu...
|
Jel se nemoze isplacivat na tekuci ili devizni ili radi porezne :)
I koju konkretno koristis karticu |
nema bittrex fiat trejdanje pa samim time nema isplate na nikakve racune, ako oces na devizni posalji btc na bitstamp ili kraken, ako oces na tekuci posalji na bitkonan..za sve ostalo koristi temu o isplati
btw wings ima 9.9. prezentaciju o beta aplikaciji koja ce krenuti u 9. mjesecu pa djeluje kao dobro prilika za buy the rumor sell the news |
Citiraj:
|
Adx fino raste. Mozda i prodam na 1$, cca 15% zarade. A mozda i ne...
|
Dumpaju ga ekipa vec. Sumnjam da će rast više.
|
Citiraj:
|
Kaj se s NEOm dogadja? Ime netko neke informacije?
|
Koliko vidim stagnira, no ne sumnjam da će gore s prvom vijesti koja nije bila već par dana: https://twitter.com/neo_blockchain?lang=en
|
Citiraj:
E da sam te slusao... :D EDIT: I jesam na kraju! Okrenuo 200 dolara danas samo na adexu :D |
Citiraj:
Racunam da moze otic do cca 4-5$ skoro Edit: no sigurno je sigurno pa sam pola prodao na cca 1$ |
Šta ćemo danas drugovi?
NEO je letargičan...ne znam kaj da radim s njim, za OMG taktiku imam, ADX i MCO su mi interesantni, samo ću ih pustit do 11-12 sati da se razviju da vidim kaj se može s njima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemam kristalnu kuglu, samo moje misljenje. |
Ne namjeravam ga prodavat, posebno ne uz gubitak.
Kupio monaco po 26, prodao po 27,9 Kupljen OMG po 208400 planirani sell po 215-20, vidjet ću kako će se kretat ADX sam fulao....čekam pad pa ću ga kupiti |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |