PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   UEFA Euro 2016 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=278849)

vorda22 23.06.2016. 16:23

ma gledam komentare(ne nuzno samo tu, prednjaci face i index), zasrali se svi od reda :) lik je zabio golove na sedam velikih natjecanja zaredom. toliko ljudi nemaju smislenih postova u toliko godina :) :) :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Alph4Dawg 23.06.2016. 16:25

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2939170)
ma gledam komentare(ne nuzno samo tu, prednjaci face i index), zasrali se svi od reda :) lik je zabio golove na sedam velikih natjecanja zaredom. toliko ljudi nemaju smislenih postova u toliko godina :) :) :)

Vjeruj mi, jedino cega se ja bojim je da necu sutra imat za pivo jer danas pocinje Steam summer sale. :D

windfucker 23.06.2016. 16:40

Španjolac?
Jebemumater, valjda neću u subotu kvotati samoga sebe... :(
...
AAAAA, penso positivo vindfakeruuuu!!!! Danas smo najbolji na svijetu, to nitko ne može poreći! Na njima je da nas demantiraju igrom ako mogu, oni nas moraju krasti da nas zaustave, a ne obratno... pa neka, sveimjebem... neće biti prvi put, a ni zadnji. Ali onaj osjećaj ne mogu nam uzeti, tih devedeset minuta subote pripada hrvatima, a oni neka si poslije dijele šta hoće.
:care::care::care:H R V A T S K A ! ! !

Manuel Calavera 23.06.2016. 16:53

Portugala se ne treba bojat, realno u kurcu su. Samo imam loš feeling oko suđenja. Ali ako budemo dvije razine iznad (što prema dosad prikazanom jesmo) nema tog suca koji će ih spasiti

Brko 23.06.2016. 17:32

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2939170)

Pa jebiga, niste vi portugalci baš za bacit :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

vorda22 23.06.2016. 17:34

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2939186)
Pa jebiga, niste vi portugalci baš za bacit :)

Igram na prolaz Portugala, nemrem spusit nikak.

Brko 23.06.2016. 17:36

Naravno, pa neš se protiv svojih bome kladit :D :D

mamutarka 23.06.2016. 17:41

Mileni 23.06.2016. 17:58

Po meni portugal uopce nije los bio. Austriju i Island su ubili igrom, realizacija zakazala. Protiv Madjarske nije zakazala realizacija, malo nesrece bilo kod ona dva gola + primljen jedan kakvog primis jednom u 100 utakmica. Ali igra protiv Madjara nije bila bas nesto.

Realno, ni jedan od gore 3 spomenute reprezentacije nije neko ime, i nisu bajne, tako da jos treba vidjeti sta portugal zna i moze. Ja navijam da Kristina igra svih 500 min ako utakmica toliko potraje, jer lik je realno igrac manje na terenu. Kao i nas Mandzo.

Jedina razlika je sto ce kristina i polupriliku ako se nadje u istoj zabiti, a Mandzo ne zna sta znaci zabiti. No zato ce kikica i potrositi 20ak lopti, toliko mu je prosjek po utakmici. A nasa obrana nije 'ravna' madjarskoj.

Iskreno, strah me jedino da Sanchez i/ili Quaresma ne polude. Jer oni svojim probojima i asistencijama mogu rijesiti utakmicu kao od sale. Onda tek kristina moze sjajiti i slaviti golove, sam po sebi je bezvrijedan, jer ni driblinga nece imati.

Ali odigrati pametno, visoki presing i sumnjam da ce biti vecih problema. 65-35 za nase. Iako sam i dalje skeptican prema nama (unatoc odlicnim igrama!), ne vidim razloga da se bojimo portugala. Dugo smo mi u banani po igri i svemu bili, ali portugal jos duze. No za razliku od nas, kod njih se kraj toj krizi jos uvijek ne nazire.

I bolje portugal nego bunkeri madjara/islanda/austrije/slovacke. Protiv toga mi ne znamo. Kao ni portugal. Ovako i jedni i drugi otvorenog garda, pa neka bolji pobjedi :)

Manuel Calavera 23.06.2016. 18:04

Nisu bili dobri ni protiv austrije

panda505 23.06.2016. 18:20

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 2939206)
Nisu bili dobri ni protiv austrije

Jesu, ali su fulali sve živo i neživo

Alph4Dawg 23.06.2016. 18:26

Zadnja vijest je da igramo u crveno-bijelim kockicama i to me brine.Nekako imam feeling da uvijek bolje igramo u ovim plavim dresovima. :D

Gabre 23.06.2016. 18:36

znas da sam i ja to pomislio, a i igrali su tri tekme u plavima pa vrag zna oce ih to sad smetat vizualno :D

generic 23.06.2016. 18:45

Dobro je, čini se da nisam (jedini) lud jer u svemu vidim prijetnju (postoji šansa neigranja u plavom dresu, lud sudac, potencijalno naš loš dan, potencijalno Kikicin/Quaresmin/Nanijev odličan dan... ) :D :no2drug:

Šalu na stranu, Portugal je imao problema s defenzivnije postavljenim momčadima, a mi to nismo i brine me kako će to izgledati.

robert7 23.06.2016. 19:22

natrpat cemo ih ko meho kebab u 3 ujutro

vorda22 23.06.2016. 19:49

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2939200)
Po meni portugal uopce nije los bio. Austriju i Island su ubili igrom, realizacija zakazala. Protiv Madjarske nije zakazala realizacija, malo nesrece bilo kod ona dva gola + primljen jedan kakvog primis jednom u 100 utakmica. Ali igra protiv Madjara nije bila bas nesto.

Realno, ni jedan od gore 3 spomenute reprezentacije nije neko ime, i nisu bajne, tako da jos treba vidjeti sta portugal zna i moze. Ja navijam da Kristina igra svih 500 min ako utakmica toliko potraje, jer lik je realno igrac manje na terenu. Kao i nas Mandzo.

Jedina razlika je sto ce kristina i polupriliku ako se nadje u istoj zabiti, a Mandzo ne zna sta znaci zabiti. No zato ce kikica i potrositi 20ak lopti, toliko mu je prosjek po utakmici. A nasa obrana nije 'ravna' madjarskoj.

Iskreno, strah me jedino da Sanchez i/ili Quaresma ne polude. Jer oni svojim probojima i asistencijama mogu rijesiti utakmicu kao od sale. Onda tek kristina moze sjajiti i slaviti golove, sam po sebi je bezvrijedan, jer ni driblinga nece imati.

Ali odigrati pametno, visoki presing i sumnjam da ce biti vecih problema. 65-35 za nase. Iako sam i dalje skeptican prema nama (unatoc odlicnim igrama!), ne vidim razloga da se bojimo portugala. Dugo smo mi u banani po igri i svemu bili, ali portugal jos duze. No za razliku od nas, kod njih se kraj toj krizi jos uvijek ne nazire.

I bolje portugal nego bunkeri madjara/islanda/austrije/slovacke. Protiv toga mi ne znamo. Kao ni portugal. Ovako i jedni i drugi otvorenog garda, pa neka bolji pobjedi :)

Screenshotam, da ne bi poslije bilo brisanja :) :)

Mileni 23.06.2016. 19:57

@vorda22

Zamjenio si me za neke Ronaldove navijace. Oni brisu. Ja kao i svatko drugi mogu pogrijesiti prognozu, ali ne bjezim sa foruma u slucaju nepovoljnog rezultata, niti brisem/editiram postove ;)

windfucker 23.06.2016. 20:16

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2939188)
Igram na prolaz Portugala, nemrem spusit nikak.

No sábado você pušing, rođo moj...
:cool:

Alph4Dawg 23.06.2016. 20:30

Upravo sam procitao odlicnu vijest, a to je da su svi spremni za Portugal, te da je cijela repka odradila trening zajedno.Idemo na Portugal u punom i najjacem sastavu! :)

Halos 23.06.2016. 20:31

Mene tolko izjeba** ona Turska i onaj Sćepan Tomas da imam tikove prije tekme dan danas(ovaj Vida dize ruke isto u pm). Ali imam neki osjecaj da ce bit ok jer i Srna igra dobro, a to je čudo. :D

Alph4Dawg 24.06.2016. 14:51

:D

Mileni 24.06.2016. 18:16

NHF, ali meni je taj like jako naporan. Kao i ove njegove pjesmice :P

Roberto 24.06.2016. 19:03

yep

radio antena koji vrte dvadeset pjesama, troje dosandih voditelja, jednu te istu foru po cijeli dan. kad mi radio to slučajno ulovi odmah šaltam dalje :D

uh, kad će više ta subota, taj biti ili ne biti :D

s4s4 24.06.2016. 20:11

Po najavama postava Hrvatske ko u 1 i 2 kolu. :hitthewal:

ivan77 24.06.2016. 20:30

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2939468)
NHF, ali meni je taj like jako naporan. Kao i ove njegove pjesmice :P

Meni isto:zdero2:

Brko 24.06.2016. 20:31

Ako nas Portugal pobjedi, oni osvajaju Euro.

bigAdvance 24.06.2016. 21:16

Imho tko god pobijedi svabe dizu prvenstvo.

Fudbal je igra u kojoj pobjeduju Nijemci :D

Roberto 24.06.2016. 21:36

Tko god da će Kikicu sutra čuvati, odmah na početku nek mu kaže pozdravio te Jerko, i to je to :D

Albert Wesker 24.06.2016. 22:12

Ja osobno ne pratim nogomet ali utakmica izmedu Madarske i Portugala... Meni je to bilo nesto najcudnije sto sam vidio.

Alph4Dawg 24.06.2016. 22:14

Mandzukic u prvih jedanaest.

Boze, ako te ima - pomozi! :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12.