![]() |
ma gledam komentare(ne nuzno samo tu, prednjaci face i index), zasrali se svi od reda :) lik je zabio golove na sedam velikih natjecanja zaredom. toliko ljudi nemaju smislenih postova u toliko godina :) :) :)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Španjolac?
Jebemumater, valjda neću u subotu kvotati samoga sebe... :( ... AAAAA, penso positivo vindfakeruuuu!!!! Danas smo najbolji na svijetu, to nitko ne može poreći! Na njima je da nas demantiraju igrom ako mogu, oni nas moraju krasti da nas zaustave, a ne obratno... pa neka, sveimjebem... neće biti prvi put, a ni zadnji. Ali onaj osjećaj ne mogu nam uzeti, tih devedeset minuta subote pripada hrvatima, a oni neka si poslije dijele šta hoće. :care::care::care:H R V A T S K A ! ! ! |
Portugala se ne treba bojat, realno u kurcu su. Samo imam loš feeling oko suđenja. Ali ako budemo dvije razine iznad (što prema dosad prikazanom jesmo) nema tog suca koji će ih spasiti
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Naravno, pa neš se protiv svojih bome kladit :D :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
Po meni portugal uopce nije los bio. Austriju i Island su ubili igrom, realizacija zakazala. Protiv Madjarske nije zakazala realizacija, malo nesrece bilo kod ona dva gola + primljen jedan kakvog primis jednom u 100 utakmica. Ali igra protiv Madjara nije bila bas nesto.
Realno, ni jedan od gore 3 spomenute reprezentacije nije neko ime, i nisu bajne, tako da jos treba vidjeti sta portugal zna i moze. Ja navijam da Kristina igra svih 500 min ako utakmica toliko potraje, jer lik je realno igrac manje na terenu. Kao i nas Mandzo. Jedina razlika je sto ce kristina i polupriliku ako se nadje u istoj zabiti, a Mandzo ne zna sta znaci zabiti. No zato ce kikica i potrositi 20ak lopti, toliko mu je prosjek po utakmici. A nasa obrana nije 'ravna' madjarskoj. Iskreno, strah me jedino da Sanchez i/ili Quaresma ne polude. Jer oni svojim probojima i asistencijama mogu rijesiti utakmicu kao od sale. Onda tek kristina moze sjajiti i slaviti golove, sam po sebi je bezvrijedan, jer ni driblinga nece imati. Ali odigrati pametno, visoki presing i sumnjam da ce biti vecih problema. 65-35 za nase. Iako sam i dalje skeptican prema nama (unatoc odlicnim igrama!), ne vidim razloga da se bojimo portugala. Dugo smo mi u banani po igri i svemu bili, ali portugal jos duze. No za razliku od nas, kod njih se kraj toj krizi jos uvijek ne nazire. I bolje portugal nego bunkeri madjara/islanda/austrije/slovacke. Protiv toga mi ne znamo. Kao ni portugal. Ovako i jedni i drugi otvorenog garda, pa neka bolji pobjedi :) |
Nisu bili dobri ni protiv austrije
|
Citiraj:
|
Zadnja vijest je da igramo u crveno-bijelim kockicama i to me brine.Nekako imam feeling da uvijek bolje igramo u ovim plavim dresovima. :D
|
znas da sam i ja to pomislio, a i igrali su tri tekme u plavima pa vrag zna oce ih to sad smetat vizualno :D
|
Dobro je, čini se da nisam (jedini) lud jer u svemu vidim prijetnju (postoji šansa neigranja u plavom dresu, lud sudac, potencijalno naš loš dan, potencijalno Kikicin/Quaresmin/Nanijev odličan dan... ) :D :no2drug:
Šalu na stranu, Portugal je imao problema s defenzivnije postavljenim momčadima, a mi to nismo i brine me kako će to izgledati. |
natrpat cemo ih ko meho kebab u 3 ujutro
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
@vorda22
Zamjenio si me za neke Ronaldove navijace. Oni brisu. Ja kao i svatko drugi mogu pogrijesiti prognozu, ali ne bjezim sa foruma u slucaju nepovoljnog rezultata, niti brisem/editiram postove ;) |
Citiraj:
:cool: |
Upravo sam procitao odlicnu vijest, a to je da su svi spremni za Portugal, te da je cijela repka odradila trening zajedno.Idemo na Portugal u punom i najjacem sastavu! :)
|
Mene tolko izjeba** ona Turska i onaj Sćepan Tomas da imam tikove prije tekme dan danas(ovaj Vida dize ruke isto u pm). Ali imam neki osjecaj da ce bit ok jer i Srna igra dobro, a to je čudo. :D
|
:D |
NHF, ali meni je taj like jako naporan. Kao i ove njegove pjesmice :P
|
yep
radio antena koji vrte dvadeset pjesama, troje dosandih voditelja, jednu te istu foru po cijeli dan. kad mi radio to slučajno ulovi odmah šaltam dalje :D uh, kad će više ta subota, taj biti ili ne biti :D |
Po najavama postava Hrvatske ko u 1 i 2 kolu. :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Ako nas Portugal pobjedi, oni osvajaju Euro.
|
Imho tko god pobijedi svabe dizu prvenstvo.
Fudbal je igra u kojoj pobjeduju Nijemci :D |
Tko god da će Kikicu sutra čuvati, odmah na početku nek mu kaže pozdravio te Jerko, i to je to :D
|
Ja osobno ne pratim nogomet ali utakmica izmedu Madarske i Portugala... Meni je to bilo nesto najcudnije sto sam vidio.
|
Mandzukic u prvih jedanaest.
Boze, ako te ima - pomozi! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |