![]() |
Koma je ovaj novi XL3, veliki ekran a baterija ista, o čem misle uopće ovi u Guglu, a o zubu da ne pričam:wtf:
Ne kužim politiku s 4gb rama, imam osjećaj ko da im je Epl bio muza.. Taman dok izadju na jesen novi pixeli, past će cijena XL2 pa onda u nabavku.. Eventualno ovaj Pixel 3 bi mogel bit ok, 5.4" ekran i nek bar stave pristojnu batku.. |
Tava sa ogromnom nočinom. Užas. Jedna kamera.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
I dvojka je ružna, ali sam se kroz par dana navikao i jednostavno više ne doživljavam izgled. Mobitel je topčina, na androidu P leti, kamera paf. Nimalo, ali baš nimalo ne žalim kaj nisam uzeo XL jer bi mi bio jednostavno prevelik.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ko je tebe vukao za jezik?
Nemaš pametnijeg posla nego ići tražiti moje postove i quotati? A sam ne znaš ništa smislenih napisati. Nemoj vise. Hvala. Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Kažu Rusi da će P3XL koštati 750$, a 'mali' P3 650$.
https://www.gsmarena.com/pixel_3_xl_...news-32905.php |
Zna li se kad dolaze ti uređaji?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
|
Ovogodišnji Google je opet HTC ili se varam?
|
Ovogodišnji Pixeli su komad najdosadnijeg telefona ove godine...
|
Citiraj:
https://www.theverge.com/2018/1/30/1...am-deal-closed |
Citiraj:
|
Ovi pixeli isti drek ko i lanjski modeli..
Eventualno Pixel 3 sa 5.5" bi me mogao zainteresirat, naravno dok mu padne cijena, koja je oko 860€… |
Nekako mi se čini da imaju male baterije (2.915 i 3.430 mAh) u odnosu na konkurenciju
|
i dalje plačem za nexus linijom
|
Citiraj:
pixel3 mi je interesantan, dosta malih dimenzija, napokon normalan mob. samo ako nisu stavili Stereo audio pri video snimanju, nek si hebu ma.... |
Oh my... Pixel 3 je savrsenih dimenzija i bijele boje, to je to. Za godinu dana ce mi mozda biti interesantan.
|
Nakon što sad krenu problemi sa ekranima, mikrofonima, kamerama, pucanjima signala, wifia, i svih raznih pizdarija kroz koje pixeli uvijek prolaze, taman će za godinu dana biti dobar :D
|
Ako se i cijena adekvatno ispuse, svakako! Al pohlepnici su to, drze cijenu ko apple
|
zašto su digli cijenu za 150$ u odnosu na prošlu godinu
štš nije ta google phone zamisao bila da je mob pristupačniji, a ne da se furaju na apple i ovaj notch je ono..notch level 2 |
Pixel 3 samo radi dimenzija tj ergonomije, XL, fail, pogotovo s tim propalim zubom..
|
Navodno će notch bit moguće ugasit kad dođe update. :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
S Pixelima su promjenili politiku, nije to vise developer oriented linija nego pariranje flagshipovima sto Nexus linija nikad nije primarno bila (ako izuzmemo 6P koji je cijenovno zakoracio u taj segment). Steta, meni svakim danom sve vise zao sto sam prodao Nexuse 4 i 5. Odlicni telefoni. 6P mi nije zao ni upola :D
|
Ovo je jedan od najruznijih telefona ikada. Notch koji dolazi s mobitelom :D Spec kao op6/6t,(bolja kamera) i ravno duplo skuplji. Sto se 6p tice, moj je kod stare evo sad usao u 3. godinu. Zamjenio mu bateriju zbog onog famozonog gasenja na 25-30% i radi veselo kao urica. Niti stucnuo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16. |