![]() |
Aimo Lewagol 5icu za frendove.... I novi pc :D
Stoga već vidim Pjacin hattrick :lol2: |
Tako se to radi Costa :D
Valja se Soudani, zaboravio da nije u HNL-u, ccc :D |
Nisam s jebali me moji...al karma je zajebana jer su svi u pritvoru... Vaučer je zajebana stvar :D
2:0 |
|
lol kaje ovo :D Lyon br 2?
Švabe ne vjeruju, valjda misle kako je dinamo doveo treću momčad :D |
Sve po starom kaj se LP i Dinama tice. Moj stari zadnja dva dana vice 7:0.
|
Pa Barca.... Pobogu
|
A dbr je, samo 4:0 za sad...
|
Ovo se isplati gledati samo zbog rekorda koji će pasti...
Edit: Citiraj:
|
Odigrao 0:4 hendikep. Jos uvijek strijepim i tresem se kao mala curica :lol2:
|
ovo izgleda gor nego dinamo-pitomača
|
Olympiakos opet vodi u Londonu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad ce Mamic na konferenciji za novinare reci kako je Dinamo kontrolirao igru, ali je nedostajalo srece.Jedva cekam. :D
|
Ajmooooo, trpaaaaaj! :D
|
Veci problem je sto i Grci trpaju u Londonu :D
|
|
Klubovi iz najjače lige zasad i u ovom kolu super stoje. :D
|
joj al grci trolaju :D
|
Citiraj:
|
Važno da je Engleska najjača liga na svijetu. Koliko imaju svi zajedno? 3 boda? Hihihihi :D
Ok, ne ide se glavom na kopačku to priznajem i ne sjaje se reklame no ipak.... ^^ |
E alo, svako moze dobit svakoga :D
|
Citiraj:
Inace, berba veceras. PC mi ne treba, no doci ce iPhone 6s, a od kusura platim uvoz i registraciju novog auta :D |
Jedno je sigurno. Prije će se HR nogomet riješit Mamića nego Arsenal Wengera.
|
Citiraj:
|
Poznanik od bratića je stavio 50kn na hattrick bayerna i 6+ golova. Bilo oko 200 koeficijent. Pocupo si kosu do kraja hahah.
Dinamo izgledao kao djeca jbt. Nevjerojatno kako uopce ne trce prema protivnickim igracima kad se brane. Agresiva nula. |
Citiraj:
Ja sam odmah rekao da ce to biti potop, jer nije Dinamo toliko dobar koliko je Arsenal zapravo katastrofalno los ove sezone. Isti problem i kod mene sto se tice kladare, samo nisam stavio da ce biti hattrick. Imao sam feeling za nekakvih 7:0, a lako je moglo i tako zavrsiti...steta sto je Bayern povukao rucnu i stao na loptu malo. :( :D |
Pravi potop ce tek doci s grcima.Arsenal ima katastrofalnu obranu.Chelsea sam gledao,nije bas kako ste napisali tako lose,imali su sanse,nije uslo!A nije niti Porto lajbek momcad.
|
Porto je uvijek u LP odlican. Zanimljivo je u Portugalu, Benfica mi je poprilicno draga pa ih i pogledam kad stignem. Zadnjih par godina su u domacem prvenstvu malo bolji od Porta, dok je Porto redovito u LP bolji od Benfice.
No cinjenice su cinjenice - Engleze definitivno ne ide u Europi. Veceras navijam za propali VW vs ManUtd :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:16. |