![]() |
Ma to je delicija, drito bi to mogo 3 put dnevno jest. Sto je je, najjaci sendvic u gradu :)
|
ajde uputite i nas zagrepčane u to... kaje to, slike, sastojci i recept :D
|
Kad se sjetim da je tam švargl i hladetina specijalitet mozda bolje bez slika za prvu.... :D
|
Vjerujte, u Osijeku sam se najeo pizza i sendviča kao nikad u životu :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
pojedem švarglu i hladetinu bilo kakvu i bilo gdje i bilo kada... jedino da je hladetina procijeđena, mrzim kad to ljudi ne naprave.
|
Slijedite pravila... Mrš na Žderonje :D
|
Citiraj:
Nakon temeljitog raskuhavanja u ekspresu slijedi ručni rad prebiranja kostiju i košćica. Hladan gemišt sjedne ko bud. šamar. Prošli tjedan sam napravil zadnju u ovoj polusezoni. http://www.pohrani.com/f/2i/8P/RC84b...-03-25-253.jpg |
S pizze na hladetini završili?
|
Dobro ovo je off topic žešći
|
1 privitaka
Naručio iz Biggya nakon dugo dugo vremena i mogu reći da lajkam veoma. Od Astra miljama bolja...cak ni preskupa
|
Citiraj:
|
I posuo se s pepelom :)
|
baš sam htio reć... dokaz da je bigger man ;)
|
Biggy mi je imao genijalnu pizzu tamo negdje 2007. godine. Poslije nisam bio jer me nikako put nije u taj dio grada vodio... :)
|
Uvijek bio gospodin.
Meni je bed za Biggy kaj do mene minimalno dvije dostavljaju, a nisam tak daleko. Jednom sam naručio dvije i bila je borba. |
Sad sam se sjetio.
Kad sam radio u Zg-u, tamo 2012, Pizza 2000 se zvala dostava... Najgora jumbo pizza u povijesti pizza ali je koštala 40kn :D Naravno, bez računa, bez ičega, pitanje je li opće bilo legalno :D |
Citiraj:
Mozda sad u biggy odem na gablec da utvrdim gradivo :) |
Daaaa. To je to :D
|
To bi mi 2002. bilo i ok kad sam bio nadobudni 20 godisnjak podlozan thcu i dzeparcu. Sada nebi ni susjedovog pesa pokusao otrovat time :D
|
Ček, jel to ima veze sa onom Kum pizzom?
|
Možda. :D Kum i dalje fura 40kn jumbo pizza. :D Dobra je samo dok je topla i dok sam jako pijan. :D
|
Pa u to se ni psi lutalice ne isplate ribat.....pobogu.
|
Nemam blage, ali znam da su bili letci, i zvalo se pica 2000.
|
da nije 2009 ;)
|
Citiraj:
Mi smo je zvali 2000, ali fakat je moguće. Uglavnom, NE VALJA!!!! :D Ali hebiga, u 2 u noć za 4 glave, ubiješ se u njoj :) |
eno ja končano otišao u hvaljenu Karijolu. Pize su VRHUNSKE, prava ljepota okusa ALI su skupe. Vrhunske su ponajviše jer su sastojci vrhunski, dakle šunka je šunka a ne šunkerica il sl. "šunke za pizzu" smeća i panceta je drito "panceta". E sad dal bih opet išao - sumnjam, preskupo je a po mom mišljenju ljepota većine pizza je da nemora bit savršena da bi bila fina
inače do nedavno sam preferirao "kraljevsku" iz Berubambija u NZg al su i to zasrali pa je sad onak, jestiva (inače je bila stvarno odlična) |
Meni ne šmekaju te s ultra tankim tijestom. Jednostavno sam USA/ZG stara škola pizze...normalno tjesto i nabacaj gore al da bude fino na kraju.
Imaš jeftiniju varijantu u Duksi i O'hari brijem...ako voliš mlinac. |
Gdje pojesti dobru pizzu u Sisku?
negdje oko centra. |
Pizza tour zadnjih dana :D
U petak chello, chicago doubledecker. sta reci i dalje vrhunska pizza, troje nas se najelo taman. sastojci svi odreda kvalitetni. po prvi put sam jeo kod njih i jedina zamjerka ide tome sto uz tabasco na stolu kao prilog nude zvijezdin ketchup i pizza sauce :D Danas pizzeria san pietro u spanskom. prvi put bio tamo pa sam uzeo jednu od pizza kuce - carevu pizzu - sir, sunka, vratina, spek, sampinjoni, ajvar. 65 kn za pizzu promjera 40 cm. Solidna pizza finog tankog tijesta. spek i vratina dobri, sampinjoni fini, ali sir je neka jeftina genericka gauda i malo kvari dojam. Korektna pizza sve skupa. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:30. |