![]() |
Uf, sad tek vidim ovo odbrojavanje, taman sam se spremao naruciti neke komponente... Valjda se isplati pricekati
|
Majko mila, možda će konačno proraditi favorites feature na sajtu.
Već mi ide na živce lupati linkove na hardver u OneNote :D |
Ma jok, sta ste se napalili na WEB i kupovinu, pa to nino odbrojava kad ide na godisnji, to je nesto popud Đombometra ;) ;).
|
Citiraj:
Bogme, hype je veći tu na PCeu za ovaj countdown nego za Fury X :roller: |
Neznam za vas ali ja ću do Zlatka doma večeras vidjeti što je pripremio za giveaway, možda se ogrebem za grafu neku :D
|
Neces razbojnice 😂
|
The countdown has ended? Što je novo? Gledam po shopu no ne vidim razliku :D
|
Cek malo. Sad ce obavijest. Tek sam parkiro. Kavica prvo.
|
Poceo je vikend :D
|
Citiraj:
|
Ajmo nino popio si već 5 kava :p
Vidiš da su ljudi nestrpljivi :D |
Nešta se poklanja? :)
|
Prati temu, nitko još niš ne zna :D
|
http://www.pohrani.com/f/2Q/1/26dDipb4/1/panel-logo.jpg
Sada ide i zvanicno. Slijedeci tjedan se otvara UZI Shop poslovnica Zagreb. Mali tehnicki problemi su nas sprijecili da otvorimo vec danas. Od vaznijih novosti tu je i redizajn webshopa, takodjer slijedeci tjedan. Uvodi se konacno karticno poslovanje koje ce biti implementirano na webshopu kao i na prodajnom mjestu. Biti ce omogucen prihvat vecine kreditnih i debitnih kartica, a placanje na rate ce biti omoguceno i do 12 rata. Kompletan info ce bit napisan odmah po otvaranju. Eto, to je bilo malo iznenadjenje, koje se planiralo jos od kraja 2014. god.i uspjelo se realizirati sada. Ekipa, toliko od mene za sada, sa novijim informacijama cu vas pravovremeno upoznati. Hvala svima! Zlatko |
Weeeeeeeeeeee sretnooooooo :chears:
|
:chears: samo hrabro.. :respekt:
|
Hehe, sad će bit još teže odoljeti :D
Sretno :goood: |
Ohooo, sretno sa novom poslovnicom!!! :chears:
|
nino, adresa?
sretno :chears: |
Koja lokacija ? Da počnemo kampirati :)
|
|
LOOOL
Bice adresa i lokacija, samo da rijesimo neke stvari. Dubrava je u pitanju. |
Lako za adresu, di su slike prodavacica :D :D?
Cestitke. |
Citiraj:
Znaš kak to ide. Flaša jeftinog pjenušca u izlog i porinuće, a onda propisno krstit i to će poslikat. |
Cestitke, odlicna stvar. Jos i u kvartu, nije moglo bolje :)
|
Ja cu radje iz Umaga. Lijepse mi hardware mirisi po moru :D
|
Citiraj:
|
Čestitke na "prinovi" :D
Za kartice sam pogodija, a za širenje sam davno kritiziran u ovoj temi - navodno svaki IT dućan koji počne "sotin gadarijama" propadne :p Tebi želim monopol u HR :goood: |
jesi mi malo na drugom kraju grada, ali s obzirom na ponudu isplatit će se nekako dovući do tamo.
puno sreće i uspjeha u daljnjem poslovanju. :goood: |
Ufff lijepo, čestitam od srca, skoro sam piknuo danas na rate fx8300 iz Linksa, al sad čekam Vas da ubodem fx 8320e... moram pratit temu redovno nemerem se sčekat :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |