![]() |
Citiraj:
|
Pitanje jedno. Mogu jeftino nabavit sad u francuskoj Nightfall.
No zanima me da li će onda igra biti lokalizirana, tj na francuskom? Napomena, ostale edicije su na engleskom, kupljene u hrvatskoj. |
mozes ti staviti english jezik
|
Opet novi minipet iz časopisa kao Asura, ovaj put Destroyer....evo:
http://www.guildwars.com/events/pres...imateguide.php |
Igrica je loša, s***ali su pvp, nije vrijedna igranja
Samo se nadam da će GW2 bit puno više pvp orijentiran nego sadašnji GW, jer ovo kaj su napravili u zadnjih godinu dana s pvp-om nije normalno i nadam se da će maknut glupe titule da se nebi ponovio Title Wars |
Citiraj:
|
Greška, brišite...
|
Isuse.. droge... fulo sam thread :D
|
Citiraj:
ne igram AB jer ga ne smatram pvp-om ;) (isto ko i HA zadnjih pol godine-godinu :)) |
Citiraj:
I ne, igra nije loša. Community je u kurcu, ali ako se ne družiš s kretenima - nije bad. :) |
O PVP-u ja još uvijek nemam pojma...prašim samo PVE, to mi jako zabavno.
Zasad me još ne zanima napucavanje s drugim igračima, više skupljanje love i usavršavanje svog lika. Iako već neko vrijeme razmišljam da malo krenem PVP sam zato da si naberem Balthazar pointova i otključam sve skillove za sve profesije... |
@slafko
kolko se meni činilo igra je bila orijentirana na pvp oduvijek, takvom se i predstavljala, a pve je bio popratni element u kojem bi igrač mogao nabavit bolji skin armora, oružja etc., dobro u počecima si morao kroz pve otključavat skillse, ali što hoću reći je da je ova igra prvotno bila pvp orijentirana (GUILD warsi ne :)) al kad su anetovci shvatili da pvp ne prodaje igru, nego grindanje titula, opa odjednom se pvp srozao.. (sve je počelo uvođenjem 6 vs 6 HA, doduše mogli su i prije napravit balance skillova, iway itd :)) eto ja sam igru prestao igrat već prije 3-4 mjeseca, jer je postala grinderska, pvp je za ****c s oproštenjem i zbog još jednog velikog faktora, ne igra Nienna više :(( :P e da, kaj se tiče communitya, on je stvarno predebilan i loš :) i jedina stvar koja me držala nekoliko zadnjih mjeseci igranja je bila ekipa iz BoA-e i sOap-a ^^ |
Citiraj:
Ovo u vezi communitya, je istina u zadnje vrijeme se na gw preselilo hrpa wow fanova. :) |
igra ne valja, nije to više kaj je nekad bilo ;)
|
Kako je nekad bilo ja nema pojma jer igram tek oko 3 mjeseca...ali meni se igra sviđa do jaja i igram punom brzinom...još uvijek samo PVE doduše.
|
ma dobro, ja sam velim, meni ne valja, vama super, sve 5 :)
|
Citiraj:
Ne. Citiraj:
|
aha, a ekipa tipa CM je kao okej
|
Ma taj gw.. je trul postao. Svi ozbiljni i igraci koji su imali volje napraviti nesto od igre, su otisli ca. Pa cak je i tvorac igre odusto, decki rade GW2.
|
Citiraj:
|
Kakvo je stanje ovih dana u GWu? Kak se drže PvP/PvE s dolaskom EoTNa?
|
Ne znam za pevepe ali u proph i fact uopće više nema ljudi...a ja baš sad krenuo radit protectora na tim kontinentima. Ako i nađeš nekog za msijie, ti su totalni neznalice. Tako da sam prisiljen uglavnom henchat sve.
Ni u NF nije baš bajno.... Čini se da svi praše dungeone i ostalo u eotn. |
yup svi su se zaokupili sa GWEN jel ima dosta novih titlova ;)
|
Samo je 5 novih titleova i nijedan nije maxable, barem do pojave hard mode-a u eotn.
Za ebon, deldrimor i sve druge max level je 10 a sada već iza levela 8 ne dobivaš više bodove. Isto vrijedi i za explorer of the north. Za max ti treba 350 bodova a sadašnji maksimum, sa cijelom istraženom kartom i svim dungeonima riješenim je 336 bodova. |
Citiraj:
da sada svi grindaju te tiule a onda povratak na stare staze |
A koja je fora s tim ''hall of monuments'' koji dođe u Eye of the northu?
|
Citiraj:
|
heh vidim da u nazad godinu i pol kaj nisam igro se puno toga promijenilo.mada mene je bilo briga za pvp jer sam samo farmao :D.inače ja mislim da s tim igrama tipa mmorpg nema života,igro sam 8 mjeseci i to ono napuco preko 2000 sati i vratio se amerikancima :goood:.
|
Kad čhe taj GW2 više,
nadam se nečem sličnom GW Prophecies - znači da nema recikliranja i sličnih bullshitova.. |
Citiraj:
gw 2 izlazi 2009/2010 2008 izlazi beta gw2 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:22. |