![]() |
Citiraj:
|
Daj hammer pomozi im, htio bi imati bar 100 bodova rezerve za uzeti nekve igre, ovako samo inviteove kupujem, već ih 5 podavao, a cijena invitea raste. :D
|
Nemam ni ja :D
Spiskao sam bodove na jednu, pa malo bidao i ode svih 300 bodova :D Kad skupim poslat ću invite-ove |
Ja imam viska poslat cu mu.
|
ček, koliko pointsa je pozivnica? neki dan bilo 50, sad mi je 135??
|
Citiraj:
U jednom trenu mi ostalo točno 50 bodova, stavio Witcher 2 deluxe za giveaway i uspio otići u minus sa igrom od 50 bodova. Math fail :D http://img94.imageshack.us/img94/8930/31440053.png EDIT: Promijenili su uvjete dobivanja bodova, ne dobiva se već 10% kao bodovi od vrijednosti igre. Od sada nadalje će se dobivati 5%; primjer - Za Witcher 2 se već ne dobiva 5 bodova, nego 2,5. Zasad je to u fazi testiranja, možda ne ostane na kraju. |
nek se nađe ako već nije bilo, ima dobrih ponuda za siću:
Dogfighter - Save 71% Serious Sam First Encounter - Save 60% Serious Sam 2nd Encounter - Save 60% Cryostasis - Save 80% Stronghold - Save 60% Men of War - Save 80% Disciples 2 Gold Edition - Save 87% Faces of War - Save 67% Grand Ages of Rome - Save 90% Jagged Alliance 2 Gold Edition - Save 85% King's Bounty: The Legend - Save 80% Overlord II - Save 80% Red Orchestra - Save 75% Sacred Gold Edition - Save 75% Stronghold Crusader - Save 60% Deus Ex: Game of the Year - Save 67% |
imam jedan invite kod za steamgifts.com koji sam dao frendu al on nije iskoristio ako se ne varam pa ga dajem prvom tko mi se javi na PM pa nek isproba...
|
|
preorder Serious Sam 3:BFE -20% 22,39e
+ kupnja Serious Sam HD: gold edition -85% tj. 6 e = = nekih 29 eura za ove odlicne igre |
evo jedan must have pack (ponovo :D) :)
http://store.steampowered.com/sub/717/ |
ubo samo CSS
|
Izgleda da će se omogućiti trejdanje igara međusobno :)
http://www.gamespot.com/news/6331098.html?tag=nl.e513 |
trejdanje za drugu igru ili za pare? :D
|
Citiraj:
Za sad piše da će članovi moći mjenjati igre koje su igrali 0 sati pa postoji nada da će se moći mjenjati i igre koje smo igrali :D |
Koja je onda svrha trejdanja? Da mijenjaš igru koju si kupio zabunom?
|
Pa primjera ja kupio BF3 a ti Novi CoD tebi to dosadi meni ovo i trejdamo se :P. Dobra stvar.
|
Citiraj:
|
Nikad neće omogućiti to trejdanje svih kupljenih igara jer bi onda drastično pala prodaja.
|
Fige, kupis ti jednu, frend jednu, trejdate se, oba sretni. A Steam prodao 2 igre. Koje mozda ne bi prodao da se ne mogu trejdat. Po meni, samo ce privuc vise korisnika i na kraju imat veci promet. A gameri sretni. Di ces bolje :beer::D
|
gledam i ja ovaj counter strike... jel da uzimam pack ili mi je dosta i source? nisam nikad igral al za ovu lovu budem.... a ne bi da uzimam neke glupave dodatke ako mi ne trebaju...
mislim, sta se najvise hala online? |
Ubo Metro 2033 za 2,50€
Pravo fino. Inače, ovo za trejdanje igara je bilo govora i prije, ali ništa od toga, mislim da će tako biti i sada, ne vjerujem da će to Steam dati. |
Uđoh i ja u ovaj pakao. Jednostavno nisam mogao propustit CS pack za siću. Id je pupo
|
Citiraj:
|
Žicaj da ti neko prebaci par evra preko net bankinga. Još stigneš kupit :)
Uzeo odmah i Metro iako ga sigurno neću igrat nikad :D |
gle sranja, imam 13kn na kartici samo :D jbte.. ako prebacim od stare, ona ima zaba a ja erste, to bude tek sutra..
ima neko erste banku da mi uplati na račun?? :) vračam sutra ili da mi gifta igru a ja vratim novce.. |
ima netko pozivnicu za steam gifts ?
|
imam ja jednu al neznam jel radi.. :)
EDIT: pozivnica poslana matedgo, i nabavljen metro :) |
Molio bih i ja pozivnicu ako ko ima :D
|
pošalji na pp, pa da vidimo ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |