![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde super. Cini mi se da je sada apple pwnan na sve strane, zainatili se malo useri :) |
A kak se je to molim te apple borio protiv jailbrejka?
Standardno bug fixanje već 3 godine i eto JB je još tu. |
Citiraj:
|
Je, upravo to.
Apple-ova borba protiv JB je čista nula, kak sam gore napisal izdali su par fixeva i to je to. Ja sam prvi u redu kad treba popljuvat JB i kak to sve radi.Od cydie do muke isusove kad treba updejtati na neki testni seed.:) |
Ja ne bih uzeo iphone da nema JB-a. Jednostavno njegova software ne nudi ono sto ja zelim. Zato moram instaliratu par patcheva i aplikacija koje zahtjevaju JB. I kad i ako se desi da se iphone vise ne moze jb-at , u roku keks ide u prodaju.
Ali pustimo sad OT , cekamo da izadje unlock pa da rijesimo muke kod nekih ljudi. I da, zaboravih, bez JB-a nema ni unlocka ;) |
Citiraj:
Jer sam ja na pocetku ludio za tim JB i aplikacijama (prije 2 godine), a sad sam se našao samo sa Installousom, Clutchom, AppSyncom i to je to. I k tome sam jos kupio 90% aplikacija koje imam na iPhoneu. |
Ovako imam jedno pitanje. Imam 3g 16gb najviše mi služi za igranje na njemu je sada 3.1.3 ali sa BB od 4.1. prije sam imao 4.1 i mob mi je bio jako spor pa sam ga vratio na 3.1.3 pa me zanima hoće li 4.2 biti poboljšan i brži od 4.1
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad sam ih sve pogledao i osobno nemam neke potrebe za tim stvarima, cak nisam ni SBSettings stavljao radi novog MobileSubstratea koji prazni bateriju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Najbolje da ne ulazimo u pricu sa potrebnim stvarima, koje to stvari koji mobitel ima itd. jer ce bit flamera i svakakvih rasprava. Najbolje cu odg sta mi je toliko bitno sa SS aplikacija (najvise su otvarane Social i News applikacije), s tim da jos dosta aplikacija nisam stavio, jos neke moram vratit jer je nedavno restorean mob. A to je tek sa software strane iPhonea. Istina je da takvih aplikacija ima i na Androidu, al stvar je ukusa i osobnog odabira. Meni se više sviđa iPhone kao uređaj i iOS kao OS. http://www.pohrani.com/t/3M/rT/4gMUv1Ts/iphone.jpg Citiraj:
Ovo je ogromna tema, svasta su otkrili, procitaj par zadnjih stranica npr. Ima i rješenja, da se sa Saurikovog repositoryja skine stari MobileSubstrate .deb i rucno instalira. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ostalo programi koji dodaju funkiconalnost kao download manageri i npr. iFile koji je u biti mobilni explorer/finder (jako korisno). Tu je naravno i zakrpa za propust koji je koristio jailbreakme.com izdana na cydia prije nego sto je apple to pokrpao. Znaci cak i dodatna sigurnost, hehe. Ima toga ima, naravno ne treba ni spominjat Installous. Jedan navigacijski program npr. kosta 100$, pa ga onda mozes isprobat vidit jel ti odgovara jel ima pokrivenost itd. prije nego sto ga kupis. :D E, ako sad nisam nekom prodao da.. mora napravit JB onda se mogu objesit. |
iphone 3g
Pozdrav
imam iphone 3g 4.0 i bootloaderom 5.13.04, kako da ostavim ovaj boot te ga dignem na 4.1 te jailbreakam i otkljucam? hvala unaprijed |
http://www.redmondpie.com/update-iph...and-to-2.10.4/
Isti ti je postupak za 3g ;) iako radije pričekaj da izađe 4.2 za koji dan pa onda napravi ugrade jer buš moro opet sve ispočetka radit dva puta. |
Citiraj:
U kojim si uvjetima primjetio da ti se baterija troši više nego što bi trebala i koliko ti se nakon tweakanja poboljšala? |
Imam jedan mali problemčić kada instaliram winterboard neradi mi app store i installous. a kad obrišem winterboard opet normalno radi
|
Imam 4.1 i ms zadnji. Nemam nikakvih pražnjena baterija, sve je normalno. 8 sati standby padne 1%, korištenje wirelessa je uvijek 5min 1%.
Inače prezadovoljan, maknuto pola toga iz iphone, sredio sam sam ga potpuno sebi, brz i pouzdan :D |
Citiraj:
Sto se tice baterije, primjetio sam da mi postotak ide dolje sam od sebe,a da ne pricam kako pada prilikom surfanja preko 3g-a ili edge-a. Doslovno gledas kako pada postotak svakih 1-2 minute. Sada ne padne uopce ako je u mirovanju,recimo pustim ga na 95% i ne diram ga uopce i nakon 2 sata one je opet na 95%,mozda na 94% a prije bi pao na 85% najmanje. Samo jedan primjer. |
Citiraj:
Jel imam kakvog govora o UL, ili će prije novi iOS? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Upravo restorao telefon sa 4.1 i JB sa zadnjim redsnow-om. Instalirao najnoviji MS, ultrasnow i brdo brdo aplikacija namjerno da vidim oce li cuclati. Ukljucujuci SBS,winerboard,teme od 70-80 mb,pa brdo aplikacija kao sto su infinifolder,lockinfo itd itd itd. Cackam ga od 8 sati,znaci vec 6 sati i baterija mi je na 40%. Kao da se telefon preporodio. Cak sam i malo 3g-a koristio i nije se tako brzo trosio. Sad vise nemam pojma koja aplikacija ili patch zezne telefon da pocne brzo trositi bateriju. Stavio sam sve isto sto i prije i jos sigurno 3X vise aplikacija preko cydije i deb fileove koje imam sknute s neta a i preko appstore-a. :stoopid: Citiraj:
|
Prije par dana mi je cydija pitala onu foru sa "Make my life easier" i stisnuo sam da spremi SSH. jel ja sada taj SSH fajl trebam negdje spremit na komp ili kaj da radim sa njime?
Nije mi bas jasno cemu taj fajl sluzi. I vec mi neko vrijeme nudi da updejtam carrier? to kolko sam shvatio ima veze sa unlockom? |
Citiraj:
|
Bruno_Rv @ e viš, nisam probal bonbon, a ni neznam nikog ko ga ima da posudim karticu. Al ne vjerujem, jer i T2 koristi tmobile mrežu pa se ne radi.
|
Citiraj:
|
Radi, doduše zajebava kombinacija bonbon odrezana simnica+ iphone 4.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:18. |