![]() |
Isprobao sam tu ploču i po meni je odlična. Opremljenost vrhunska, čak su i Oc mogućnosti na razini ostatka ponude. 221MHz BC-a postiže bez bada, normalno ak to CPU može pratit
Ako ti baš treba PCI-X podrška slobodno ju uzmi. Ne znam baš za te mušićavosti no kod mene se nisu manifestirale |
Citiraj:
fala fala na brzom odgovoru :chears: daj mi jos reci sa kojim ramom i sa koliko si je testira + je li jos koji proc osim i7 940 bio isproban sa njom ??? ++ koliko sa grije, jer ako je uzmem moglo bi je jednu zadesit 24 sata 6 dana u tjednu rada :D |
grije se ko i svaka druga x58 ploča, a i ta je ploča namjenjena malo žešćem radu
u to doba gore su bili Crucial Ballistix Tracer 1600MHz 3x 2GB i i7 940 Fakat se ne sjećam jesam li nanju stavljao još memorije ili je to bilo na dlx ili čak Rampage Imao sam tada fakat hrpu tih ploča |
Citiraj:
Ocu rec jel se doticna ASUS-ica grije ko Gigabytica EX58-UD3R ili malo manje od Gigabytica, posto je ona (Gigabytica) jedna od jeftinijih x58 ploca |
manje, ipak ima bolje rješeno hlađenje
|
Citiraj:
|
Evo i mene. Ovako trazim neku s775 plocu za moj q6600 procesor. Volio bi da ploca ima kapacitete za overclock procesora itd. a po mogucnosti i SLI. Hvala unaprijed.
|
Uzmi od majmuna sa trznice onu DFI X38 ;)
|
Citiraj:
Inače,slažem se da uzmeš DFI od majmuna - odlična ploča. |
Citiraj:
|
Ne da se svima zahebavati sa raznoraznim hackovima, a pogotovo ne onima koji savjete traže u ovakvim temama...realno stanje stvari.
|
Od kakvog majmuna link pls :D i šta mislite o ovim:
GIGABYTE EP35-DS4 ASUS P5Q-E,iP45 ASUS P5Q DELUXE ASUS P5Q TURBO |
P5Q-E bi bila moj prvi izbor, a drugi bi bila P5Q Deluxe ako bi imao viška love...
Gigabyte nema što raditi u društvu ove 3 Asusice. |
Vjerojatno ću i uzet delux :D hvala
|
Ako se ima love za Deluxicu, onda definitivno nju ;)
|
Citiraj:
Ovo ti je pila od Stihla ;) |
Citiraj:
Inače,iz te premium klase što bi bio vaš izbor - UT P45 T2RS ili Maximus II Formula? |
Ja osobno ne bih ni u ludilu dao pare za te Maksimuse-Ludimuse od ploca.
|
ahoj svima ...
imam E5200 / P35 DS3L da trazim bolju mobo ili i ova dost' .....(hebe me ono L) dobio ju za 220kn na trznici ... da se zapali light ... ehehehehe ne mislim ga cijedit (fsb 1066 i mozda probat dokle ide,al 24/7 bi ostao na 266), Katana 2 dost za hladjenje il da vratim stock ? fala |
Dosta bude i ta ploča...
|
Citiraj:
fala maX ..:beer::beer: |
Citiraj:
|
Popij obavezno koju ljutu dok budes otpakiravao paket :)
Da ne spominjem ako ti ploca misteriozno zarika u roku par dana, a feedback si vec ostavio :D |
Citiraj:
Znači gola ploča 1:1,naginjem DFI-ju naravno,pošto sam već džedaj što se tiče njenog biosa. :) P5K Premium nije me se previše dojmila,sa ROG pločama pak nisam imao doticaja,pa pitam jer obzirom koliko još mislim bit na LGA775 mogao bih napraviti posljednji refresh. Citiraj:
|
Citiraj:
Da sam na tvome mjestu pucao bih na neku X48 zvecarku. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Al šta jest jest, bio sam tulav, i kad sam već htio tu matičnu mogo sam si uštedjet živaca tako da keširam 400kn više i kupim novo. Ili kupit neš jeftinije. Kako god, taj rizik za 50% cijene dolje IMO nije vrijedan i sigurno ga neću nikad ponoviti. |
Čekaj,jesi li ti složio računicu a da nisi uvrstio carinska davanja u nju? :D
I jesi li kupio od eBay retailera ili je bila aukcija? |
Citiraj:
|
Ogromna kutiješina,carinska ispostava Zagreb,Jadranka Posavec...
Njušim materijal za failblog.org :D |
Hahaha, drito to :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:54. |