![]() |
Danas mi je stigao najnoviji update.
Ugl. vidim da se scroll promijenio i sad je nekako brzi. Na laptopu nemam štakorčinu pa mi je malo čudno, ali mi je najgore sto mi je touch pad beskoristan za "naprijed"/"nazad". Jel zna tko kako se to moze vratiti na staro? U windowsima sve radi kako treba.. |
imam problem. Kod svakog restarta mi se odlogira od sync-anog acc-a i obrišu mi se sve ekstenzije. Ono kaj vidim da je novo, neka kvazi avas online security ekstenzija koje se nemogu nikako rijesiti. Izbrišem ju i opet kod novog restarta isto. Koji k?
edit: obrisao avast i stavio microsof security essentials i nema više ovog problema. Al sam imam drugi a to je automatska instalacija utorrentcontrol_v6. Gdje još to sranje riješiti, a da ne brišem utorrent? edit 2: Obrisao utorrent, obisao sve sta ima veze sa njim i sa conduit-om i dalje mi baca ovaj jebeni addon. Ocito je sad da ga povlači sa neta, a zašto ga protiv moje volje forsira, stvarno neznam. Zgadio mi se i chrome i avast i utorrent. |
Ovaj scrollbar i checkbox dizajn je ogavan. Metro mode mi diže želudac.
Nakon 4 godine selim na Operu, vjerojatno za vazda. |
Citiraj:
|
Ne, nisam imao takvih problema... Imao sam možda sa verzijom 23 ili 24, ne sjećam se točno ali to sam riješio brisanjem Chromea sa svih računala, podešavanjem čiste instalacije na jednom kompu i onda dalje preko sinkronizacije na druge kompove.
|
stavio sad operu i opče neznam šta sam na kromu radio sve ovo vrijeme :care:
|
Kako vi backupirate bookmarks, pass i app kada pravite reinstall chromea ili windowsa?
|
pa nemoraš ništa bacupirati ako imaš sinkronizirani račun
|
Citiraj:
|
|
Ekipa da li neko od vas ima problema sa ekstenzijama na chromeu? Ja svaki put kad upalim komp nestanu mi sve ekstenzije na chrome, ne kužim zašto. Da li neko zna možda kako riješiti ovaj problem? Bio sam izbrisao chrome sa kompa i opet ga instalirao, ali opet mi dolazi isti problem.
|
Da li jos netko ima problem sa ciscenjem historya u chromeu?
Imam verziju : 32.0.1700.102 m Pocelo mi se javljati to da kad cistim bilo u ccleaneru, bilo preko chromea izgubim onaj adblock dodatak i pod apps mi ostane samo store ikona, prije se to nije desavalo, pa ako ima neko neki prijedlog sto da radim bio bi zahvalan :) http://s4.postimg.org/tlyb67zm5/Capture.png |
Mene mu Chromu muče flash playeri od youtube, pa online igrice, dok u Mozilli s tim nemam problema.
Probao sam i reinstalirati Chrome, obrisati cache, u Plugin-sima isključiti duple playere (poznato je da chrome ima ugrađene playere pa se sukobljava s ovim instaliranim) no sve je uzalud. A još ne tako davno Chrome je bio revolucija no onda su ga natrpali svim i svačim pa se moje mišljenje o njemu promjenilo. |
Da li ima netko problem sa Chromeom/Chromiumom i Speed Dial 2 da mu ne radi thumbnailove? Chromium Version 34.0.1822.0 (248730)
|
Ima li netko problema s youtubeom, recimo na chromu mi stekaju pjesme kad otvaram nove tabove, a na mozili sve ide normalno,.imam zvijer od kompa i komp ne moze biti razlog. Znam jos par ljudi s tim problemom al ne znamo rjesenje.
|
Citiraj:
To je bilo od Chromea 29 čini mi se. Ne znam kakva je situacija sa najnovijim verzijama. |
Citiraj:
|
I meni, kao da preskoci ploca na djelic sekunde kad otvaram nove tabove..
EDIT: Mozda to tako samo nama u Osijeku :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prije mi je chrome radi savršeno, brzo i pouzdano, ali ak ovak nastavi dalje leti iz mog kompa...živce mi kida polagano! |
prebrzo uvode nove tehnologije i mogucnosti pa im se zna razletit sve tj. potkradaju se bugovi.
a flash je uvijek problematican, jebiga. |
Citiraj:
|
A kaj velite, da dam sansu mozili ili operi, idem probat nekaj drugo...
|
Nazalost od zadnjeg "apdejta" Mozilla radi bolje od Chroma, navika san na chrome (omnibar, jednostavnost, brzinu, ekstenzije) ali stvarno mi nije jasno sta rade. Pa necu valjda opet na Mozillu :smoke:
|
Jeste probali prebaciti youtube na HTML5? Meni nema problema s njim.
|
Kaj nije sad po defaultu HTML5 na YT? U svakom slučaju, meni je s jednojezgrenim Sempronom bilo nemoguće gledati YT video i igrati flash igre (dok u Firefoxu nisam imao tih problema, tj. bar ne tako izraženih), al sad kad sam stavio Athlona X4 nemam više problema s performansama Chromea. Doduše fakat je bezveze da čovjeku treba X4 procesor za tako neke "bazične" radnje.
|
Citiraj:
|
Kaj ja onda trebam X8 CPU, jer mi x4 nije dosta?
|
Citiraj:
Prije mi je bilo nemoguće gledat na toj kvaliteti, a imam 8-10Mbps kak kad! THX |
Citiraj:
koje samo radi na napumpanim masinama |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:08. |