![]() |
Citiraj:
"PLATI račun...." ahahahah :D welcome back kolega...nemoj ga i ovaj put pretjerati ;) :p |
Tnx...valjda necu...
... imao sam "napad" kreativnosti...napravio sam taj wallpaper u pozadini a usput mi doslo u glavu i da napravim to jer mi je tel. iskljucen :D. Neznam kako vama...al skuzio sam da mi onaj link ne radi ^^.. http://img64.exs.cx/img64/1771/dialgreska1oh.jpg eto novi koji radi ^^ |
da...link je bio na thumb....tko je pametan sjetio se izbrisati .th ispred .jpg ;) :D
|
Citiraj:
nisam cuo za filename .th.jpg :D |
Citiraj:
ljepo sam pogledao link vidio da završava na .th.jpg i maknuo sam .th da dobijem orginalni image...nikakav filename nisam ni spominjao uostalom probaj i sam :beer: |
Citiraj:
|
Idem spavat. :beer: :beer:
|
Večeras malo ranije na spavanje :D
Ništa ne vidim, sve mi je mutno, jedva pišem :D |
...nocas sam isla u dva spavati...i probudila sam se u 8..premalo...:( ...
oci su mi skroz natecene...i zijevam toliko da ne mogu otvoriti usta koliko mi se zijeva :rolleyes: ...ah...inetrnet...prokletstvo modrenog svijeta:D |
JA NAJMANJE SPAVAM.
|
... jer...kad ..pokušam...zaspati ..proganjaju... me...
Pogađate točkica:fuming: |
@emissary: Očememo danas do 6 bit budni. Jočer sam ošo u 5 spat, rano, rano... :D
|
Jebiga, ne mogu danas duže od 2-3. Mislim mogu ja izdržat ali idem malo ranije da stignem ujutro posprejat kućište jer moram u šoping, ne, nije hardware u pitanju, u pitanju su patike :D :clap:
|
Citiraj:
|
Znam na koje misliš...ne puca me šminka :)
I da, imam patkastu nogu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A sve komp nema stetnog utjecaja na noge!!! Vi ste dokaz...imate patkaste i perajaste noge... sve vam je to zbog zracenja kompjuktera...ajde...is is...is...od kompa...is is... :p
|
A tek pol jedan. Sad sam baš pun energije. Idem saugat. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovo je nevjerovatno
upravo sad ja sedim za kompom kad odjenput neke vani počne ropati i čuje se eksplozija , prejdem na terasu i imam kaj videti zrušil se je nekakav oveči helikopter , čini mi se američki jer se na jenom komadu nazire njihova zastava
:eek: |
Mene mitzek sad zval da su ga hteli alieni oteti, ali im traktor bean nije bil dost jak.
Ono prvi april. :rolleyes: |
Citiraj:
ja sam dobil poruku d aje poginula jena omražena profa s moje škole ..... k vragu .. zakaj baš mora biti 1. april:rolleyes: |
A u mene nema vode trenutačno...zajebite šalu...ovo je bolna istina :rambo: :rambo:
Majku im...nije bilo ni sinoć oko 4:30. :rambo: Vjerojatno opet kopaju neki ku*ac zbog nove ceste što se radi :) :beer: |
Citiraj:
Eh koliki sam...nesto..frendicu sam natjerao u plac...rekao sam da me nije bilo na netu jer su mi amputirali nogu... :clap: |
Novi službeni FKT wallpaper
1 privitaka
hehe
|
Dosta za danas - laku noć :)
|
...nocas sam imala najbolju namjeru ici spavati u neko "pristojno" vrijeme :)...ali...naravno da nisam...:cool:
...malo sam se zachatala :) na icq...i opet sam isla spvati oko pola 3...a ustala sam se u pola 8... ...ali sam zato spavala danas popdne tri i pol sata...:)...i sad se osjecam dobro...:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:57. |