![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovih po 2800kn ima, ova izložbena ne znam, ali mogla bi biti još uvijek. Ovo na naslonjaču za ruku nije oštećenje nego nešto od fotografiranja očito, samo da se zna :D http://i60.tinypic.com/acpslz.jpg |
znam da nema pretjerano kvalitetnih uredskih stolaca do 1000kn, ali trebam prijedlog za 2 komada, 8h sjedenja dnevno, za dvije zene od 60-70kg.
gledam ikeu, lesninu i ostale domace ducane, sve vrlo slicno. neki bestbuy? moze i za malo iznad 1000kn. |
Ikea, Markus
|
Ja sam bio u ikea-i i meni su tamo sve stolice apsolutna katastrofa..sjedišta preplitka, ergonomija bzvz, kad vidim one plastične kotačiće bojim se i sjesti na njih, jedna je toliko stabilna da sam skoro pao kad sam ju isprobavao :D sve u svemu u ikei ne bi nikad našao nešto za sebe..al opet ja imam 192cm visine pa je to možda dio problema..
|
Samo ne Jysk! Više nikad ništa tamo ne kupujem. Sve što sam kupio se raspalo za kratko vrijeme.
|
Ovdje je bila hvaljena ona Mark fotelja iz Jyska. Uzeo sam je i ja, evo, već 4. godinu sjedim na njoj bez da se raspala :)
U svakom slučaju je bolja od onih Sigma fotelja. Uostalom, koliko para, toliko muzike. Znam da sljedeće idem na one mesh fotelje, a možda i prodam ovu pa ubrzam prelazak. |
Mark je okej za tu lovu, ali napomenuo bih da je za veće tipove ljudi. Meni je preglomazna a i nisam baš sitan :D
|
meni je počeo tapecirung pucat lagano, ali konstrukcija se drži odlično... 185/100 sam, dakle ljudsko topovsko džule :D
|
160/60 su mjere, valjda nebudu plivale po marku :D
|
o budu, budu... velika je to solica.
|
ma vjeruj ogromna je, ja sam 188cm/85kg pa sam ko štapić u njoj.
|
Citiraj:
Ili su sve žene oko tebe 90-60-90 :D |
bilo bi dobro da jesu, ali 160/60 bi prije bili centimetri/kile :D
|
evo sada sjedim u marku i imam maltene na pola rastegnute prste šake od tijela do naslona... pa ti računaj koliko je to ;)
|
Citiraj:
Inače emezeta daje 20% na uredske stolice, ako se kome šta dopada od tamo. LINK |
Imah ovu do neki dan http://www.emmezeta.hr/namjestaj/ure...r_opis-content , i ocajna je!
Skriputava, kruta, zdepasta... |
Što se tiče dxracera. Ne vidim razlog zašto bi itko kupovao u nas po većoj cijeni. Na službenoj stranici dxracer europe stolice skupa s poštarinom dođu manje od 2500kn (ovisi o modelu). prijatelju u Dubrovniku došlo za 5 dana.
|
Došao sam na ovu temu jer mi je zapela za oko dxracer i zanima me jel vrijedi tih novaca.
Što se tiče Mark iz yska srdačno preporučam NE kupiti;kupio sam dvije sastavio i prva je bila škripava odmah i pucala je glasno kad sam se naginjao ljevo desno,dok je druga bila znatno udobnija nije škripala ili proizvodila zvukove.Pravo razočaranje je usljedilo nakon 1-2 tjedna; obloga je počela pucat na obje stolice i evo sad nakon 2 godine gotovo da ništa od "kože" nije ostalo na njoj.Brat je svoju (udobniju) dao meni jer nakon dužeg sjedenja su ga počinjala bolit leđa i uzeo je neku prastaru stolicu na kojoj nije imao taj problem. Uglavnom da se vratim na dxracer;jel vrijedi te cijene?:fala: |
Citiraj:
Inače za 2800kn nimalo ne vrijedi. Čini mi se da su se svi zapalili za tu stolicu zbog malo crvene boje i školjke koja podsjeća na trkaća auto sjedala. :no2drug: |
Pa sto ste zapeli za DX racer ? Imate OMP HA777 koji je potpuno isti kao i taj DXracer i to po manje para a stvanro je robusna i napravljena od pravog OMP sjedala za auto.
http://www.ompracing.it/it_it/omp-st...air-44725.html Kod nas je trenutno 1800 |
NHF dečki, ali ta stolica je mozda i ok za dječake 8-10 godina, zbog svog "fast&furious" izgleda, ali vi ste mi tu nekak prestari za taj stil :)
|
Citiraj:
ali nisam još spreman izdvojiti 700+ eura za stolicu. |
@Lewis jel se moze negdje u HR pogledat ta stolica uzivo i isprobati?
|
Citiraj:
http://www.amoc-hr.com/index.php?opt...135&Itemid=146 |
ako netko iz Rijeke želi Mark stolicu, imam ja jednu kao nova, i pošto mi ne odgovara volio bih se riješiti je. Malen je stan i samo mi zauzima prostor, u zamjenu može neka manjih dimenzija.
|
Citiraj:
Još je bila tamo i naišo danas za potpuno petu stvari uzeo ju sad eto taman tipkam iz nje pa čemo vidjeti kako dalje ja sam 180/115kg i taman mi je a sad kakva bu bila po pitanju škripanja i ostalih stvari mogu javit kroz neko vrijeme. |
Čestitke i svakako molim lijepo javiti dojmove nakon nekog vremena i dakako ako bude problema prijaviti ih.
|
Dužan si pivu :D
|
Piva naravno da pali o ovako :D :D
Čak je bila i na istom mjestu di si sliko :D pored ovog plastičnog :D :D :D ma mislio sam naručit izvana jer me ispadne 250€ iliti 1800 kn kod njih su po 2800 na dalje, znači soma kuna marže, toliki debil nisam ova je ko nova. eto par sati sjedenja i mrak je, pod guzicom je malo tvrđa za razliku od jeftilen stolaca ali još bolje jer očito se ne bu upalačinkarila nakon mjesec dana. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:36. |