![]() |
ma odusto sam od ver 1.3
nastaviti cu na ver 1.0,jer niko ne cheata,ekipa je super itd. pozz |
Citiraj:
Njub. |
Citiraj:
|
mrzim cheatere... :fuming:
:puke: :puke: :puke: |
Citiraj:
|
Onda, jel' vam pokazao koji skilly trickzzor?
btw, kad se prebacis na 1.3 javi slobodno ;), uvijek sam raspolozena na 1na1,a vudum da imas vec puno musterija; moramo vidjeti taj skill... zeko bater1ja. |
Može sam pitanje jedno...Igrao kod frenda i igra je predobra...Dođem doma snimim si sve pokrenem i javi mi ereor prokleti..I otvori mi se ona consola s errorom i piše ovo
------- sound system initialization ------- Attempting 44 kHz 16 bit stereo sound couldn't initialize 2D provider: waveOutOpen() failed. Error during initialization: EXE_ERR_MSS_INIT_FAILED_MP Molio bih za pomoć jel bi htio uživati u ovoj igri..Konfa je 512 + 256mb ddr, Sempron 3000+ , radeon 9550, a zvučna mi integrirana ne radi..da nije potreban zvuk da se pokrene igra??:( Kako da pokrenem bez zvuka ovu igru..molim pomoc :(:chears: |
Deinstaliraj, pobrisi Activision folder i intaliraj ponovo
|
to sam već napravio..Točnije imao sam viška vremena pa sam i friške win snimio samo radi COD2 :D
|
mislim da ti nece ici bez zvuka, kupi nesto jeftino tipa ovo...
http://links.hr/index.php?naziv=Zvu%...kl=052.300.023 |
Meni ne radi onaj cheat šta sam kupio sa Renom.
Kaže mi lik da radi samo sa originalnom igricom sa patchom 1.3 i punkbusterom. Tako da neću igrat dok si ne kupim originalnu COD2 pa da mogu legalno chetat. :p |
Citiraj:
:respekt: |
Citiraj:
|
Nisi se promijenio, chiter jednom chiter zauvijek. :o
|
za cod 2 moraš imat zvučnu 100 %
imo sam isti problem kod frenda, kad je kupio zvučnu sve radilo ko beba |
mozda ne spada ovdje ali dal netko prodaje orginal cod 2
|
Najbolja solucija ti je ako zelis original - Steam.
CoD2 za 30$ --> http://www.steampowered.com/v/index....pId=2630&cc=HR ili cijeli WarChest sa cijelim serijalom za 40$. Ako trazis samo key, trenutno je nestasica, jedan decko sa foruma ih prodaje, ali kada budu biti ce i tema na podforumu "Prodaja". |
Ja bi rađe da imam podložak za kriglu:
http://www.crovortex.com/webshop/igr...r_Edition.html Je da je 199 kn, ali ako se hočeš ku...t pred prijateljima nije puno. :D Možda se danas zaletim po orginal. :p |
A možda nađeš ništa, jer NEMAJU!:fuming:
|
Citiraj:
Možda ima Alogaritam, ali tamo je 300 kn, ako se ne varam. Koja bedara. Imam cheat za 30 eura, a nemogu nabaviti originalnu igricu. :D |
Ima lijevo jaje, danas bio tamo i nema nit znaju kad će doć.. aRgh!
|
pitanje:
CoD2 za 30$ --> http://www.steampowered.com/v/index....pId=2630&cc=HR koliko treba da to stigne? dal se moze ikako kupiti jedan orginal sa 2 cd-keya. jer mi je glupo kupiti 2 cd za mene i sestru pa bi ja 1 cd a 2 cd-keya |
Citiraj:
to je steam, to ništa ne stiže... dakle ti nikad ne dobiješ svoj CD key.. dakle imaš taj programčić koji se zove steam u koji se ulogiraš i u njemu imaš igre koje si kupio, dakle radi se o COD-u i ti igru trebaš downloadati sa steama (samo jednom pa si spržiš) i kad ideš igrat cod pokreneš steam ulogiraš se i pokreneš COD i spojiš se i igraš.... vrlo jednostavno... |
dobro a još jedno pitanje
ja sad doma igram preko xfirea. dal ja nastavljam igrati preko xfirea ili mogu igrati samo putem tog steama?? |
Citiraj:
Kao da si kupio igru u ducanu, samo prije pokretanja se moras ulogirati da je mozes startati...i to je to... BTW preko steama je cod2 170 Kn, dok je u crovortexu 199Kn a dobijes collectors edition, dva dvd-a kutiju i manual... |
dobro a kolko se ceka kod crovortexa?
ljepše mi izgleda kad uzmem cd - dvd |
Eh još samo da dođe ta igra u CV..
Velika nestašica vlada :( |
Eh, kad se ekipa sjetila kupovati igru godinu i pol dana nakon objave. ;)
|
Da sam prije imao love ko sad definitivno bi ju kupio, hebi ga bila je kriza i bilo je potrebnijih stvari tad od coda...
|
hm, pisalo je jutros na site-u igra dostupna, status-u prodaji .... znaci nemaju...pice lazljive :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:40. |