![]() |
Samo 40 komada za 40u godisnjicu. Vjerojatno zato je cijena takva
|
|
Citiraj:
Poanta price je - vec si u par navrata u ovom threadu popio svu pamet svijeta, pa me samo zanimalo zasto, nista drugo. |
Citiraj:
Citiraj:
|
nemam pametnijeg posla nego auto koji stock mijenja tekućine svakih 1000km dodatno nabrijavat čisto sa remapom... dugotrajnost jednostavno vrišti nakon te akcije :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Obzirom da sam cijeli život usko vezan uz automobile, održavanje, nabavu dijelova, kupoprodaju, registraciju, osiguravanje, ne trebam jednog umišljenka kao ti da mi daje tipove vezane uz to ;) Kad trebam savjet u vezi nečeg što ne znam, ne sramim se pitat, u bilo kojoj temi i za bilo šta, ali takve kvaziveličine prepametne za sve kao ti, ne doživljavam baš previše ;) Kad naučiš postati kao svaki normalan čovjek, normalnim i prije svega kulturnim tonom, možda te i shvatim kao ljudsko biće, ovako si samo još jedan napuhanko. EOD. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa koliki je to tim bogati ako prati svako zastupničko računalo? :D
|
Citiraj:
Mah, bolje da ni ne pišem o tome, jer je malo prejavno za pisati, ali razina nadzora svega graniči sa komunističkom filozofijom kontrole ama baš svakog sredstva komunikacije na sve dostupne načine:nono: |
ama suludo stvarno :D
|
Citiraj:
I s druge strane, još važnije, za sve te peezdarije i te mlatim....e mi na terenu moramo zaradit lovu/plaće:nono: |
Citiraj:
Citiraj:
|
To je samo prvi servis, nesto sto je do nedavno bilo normalno na mnogim svim autim. Nakon jednu, dve, tri tisuce po novo ulje.
Kolko sam ja procital iznad 320ks ili oko EVO tuning postaje poprilicno skup. |
Citiraj:
|
Svratio malo na auto show pa uslikao neka kolica :D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tute ima više fotki. Al ionako većinu toga vidiš na ulici pa ti više nije toliko napeto :D :lol2: |
Citiraj:
ma karikiram, ali velim na takovom autu samo napravit remap i hope for the best nije baš neki raj imho. |
Citiraj:
Jednostavan, siguran i relativno jeftin tune ti je za Evek odprilike promjena filtera (ili cijelog usisa), downpipe, 3port boost kontroler, spuh i mapa. Plus bolje pakne :) Nakon toga možeš krenut svakakvim smjerovima i onda jedno vuće drugo... "ma kad sam već stavio tvrde cijevi za IC, mogao bih i uzet veći IC. E sad mogu i malo veći turbo a da spool ostane isti, no budem onda i veće injektore. Hm, pa kad sam već sve to,..." Normalno mora se kvalitetno održavat no ak je problem promijeniti ulje svakih 5-10k te ne mijenjaš gume svakih 15-20k... onda ili taj auto voziš ko penzić (postavlja se pitanje kaj će ti onda uopće) ili je iznad mogućnosti. Evo jedna za mrzitelja dobrih felgi: http://imageshack.us/a/img89/5794/ir5b.jpg |
Trebam preporuku za servis turba u Zagrebu koji zna što radi.
Naime, na Passatu (1.9 TDI, 130 KS, 2002. modelska godina) mi je elektronika isključila turbinu i stavila motor u safe mod. Dva servisa su napravila dijagnostiku u vožnji i otkrila da je tlak nabijanja prevelik. Onda sam otišao na put od 1000 km, dvaput mi je otišao u safe mod na prvoj polovici puta, a na povratku je sve radilo kako spada. Onda sam bio u ovlaštenom servisu gdje su mi utvrdili da je s autom sve u redu. Nekako sumnjam u zaglavljene lopatice VTG turbine koje su se "odglavile" na autoputu, ali ne bi htio riskirati da mi auto uđe u safe mod u pretjecanju. Preporuke?:) |
Upravo vidio Tom Tom kombi koji snima ulice kao Google Street View.
Zanimljivo. |
Citiraj:
Prije nekih 6 godina dok sam ja trebao reparaciju, čuo sam par preporuka. Ali ne sjećam se zašto sam odustao od njega. Na kraju sam otišao kod nekog tipa u Lučko. Ne mogu se sjetiti kako se zove. |
|
Jel Kirschner oduvijek na toj adresi?
|
I ja sam čuo oprečna iskustva s Pinjušićem, zato ovdje i pitam.
Budem probao kod Purića, pa javim kako je prošlo. Ali slobodno recite ako imate iskustva s njim ili nekim drugim.:) |
@ozren
Čime sipaš u Lancera? Motul 300V Power? edit. |
Citiraj:
|
Znači GT-R full obnovljen?
|
Još malo, ostalo je sad sve složit nakon lakiranja i to je to :)
|
Sreća pa je ostao u gabaritima. Ajd okini koju kad bude gotov.
|
Okini koju i dok nije da enjoyamo proces
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:02. |