![]() |
Citiraj:
Neki očito ne kuže postupak ili ne čitaju :D |
Danas sam dvaput placao walletom. Izvadim otkljucam otiskom i odmah prislonim na uređaj i neće, trazi me dodatnu potvrdu otiska prsta. Iritantno jer nekad prođe bez dodatne provjere.
|
Probaj isključiti ovo pa javi da li još traži verifikaciju. Meni je pomoglo.
Wallet settings-verification settingshttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c984672541.jpg Sent from my MI 9 using Tapatalk |
Samsung's Moving On :fiju:
|
Sto se desava sa pozivima na s23? Zvuk je cudan, izoblicen od zadnjeg update-a mreze. Sada pise pored jacine signala vollte.
Proba sam iskljuciti wifi pozive ali ne pomaze. |
Citiraj:
|
Bonbon, prije sve bilo ok.
|
Iskljuci volte
|
Na samsungu ne možeš više isključit volte
|
To i je problem.
|
Prebaci mrezu na 3G ako je jos dostupan kod tebe, to ce sigurno ugasiti volte makar samo za potrebe testa i usporedbe kvalitete poziva.
Isto sam na bonbonu, ne mogu smisliti pozive bez volte-a jer su (barem u mom slucaju) osjetno kvalitetniji. |
Što se tiče flipova, ženin flip 4 nakon 8mj korištenja dobio crtu, ali ne na ekranu nego na zaštiti ekrana (koju sam ne možeš skidati). Samsung besplatno promijenio, kažu slijedeći put se plaća :DTako da imajte to na umu, ekran ima garanciju na preklapanje ali nema folija :lol2:
|
S23; nema opcije za biranje vrste mreže, samo 4g i 5g. Je li to do operatera ili je samsung isključio tu opciju u softwareu? Ima li lijeka? Veći dio dana sam doma, 4g i 5g signali su slabi što povećava potrošnju baterije.
|
Ukidanje 3g u postavkama je jedna od blagodati novih verzija Androida 😁
|
Zvuk prilikom razgovora je sibilentan, bas bode i naporan je, kao iz bunara. Opcija je auto 4g ili 5g. Posebno 3g su maknuli.
Znaci imam skupu ciglu koja vise nema normalnu osnovnu funkciju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
*#*#4636#*#* Ali meni to nesto smrdi ako on ima aktivan volte i los zvuk. Ja imam aktivan volte i los zvuk kad zovem oca koji je na telemachu i NEMA aktivan volte. Takodjer, imam los zvuk kada zovem zenu i NIJE joj upaljen volte. S moje strane je sve ok i upaljeno, ali s tudje strane nije. Da nije do toga? |
Citiraj:
|
Zvucnik je ok. Pozivi prema fiksnim mrezama su ok.
Sve pocelo zezati sa zadnim update-om u kojemu je pisalo da je update za mreze. |
Citiraj:
Zvučiš kao kolega Cic koju stalno krivio update. |
Samo sam napisao sto se desava :)
Ne znam tocno tko je kriv za probleme koji postoje. |
Pa uvijek kriviš update i to već dva puta ponavljaš za istu stvar. Imaš previsoko mišljenje. Većina nemaju problema kao u tebe.
Nabavi neku SIM karticu koja nije Tmobile mreža i testiraj. Uzmi primjer A1 bon jer imaš opciju isljučiti Volte za razliku od Tmobile/Bonbona. Poslovni korisnici itekako imaju problema sa zvukovima sa bilo kojeg uređaja. Ja imam poslovni i privatni pa primječujem probleme kvalitete mreže. |
Krivim update zato sto s njim pocinju problemi. Neke kolege su ukazale i na druge moguce uzroke. Zato i pisemo na forumu.
|
Citiraj:
|
Jel se igrao tko u zadnje vrijeme sa custom ROM-ovima na Samsung uredajima? Posto mi je M31s EOL razmisljam custom ROM gore puknut.
|
Lineage OS na Galaxy A5 (2016) radi OK. Doduše služi mi samo za managat Galaxy Watch 6...
|
Stigala mi jučer obavijest na S22 da ima One UI 6.1 za skinuti (2,4Gb). Malo ću pričekati s njime obzirom da je bilo problema sa lock screenom, ali da su to riješili na način da su iz izbacili security update za 05/24.
|
Zna li itko kako da se ovaj medical info prikaže na lock screenu?
https://www.reddit.com/r/GalaxyS23Ultra/s/X41CncPhlq Unesem podatke, upaljeno mi je "show on lock screen", međutim kad lockam mob pa stisnem power button, ne prikazuje ništa... https://i.postimg.cc/R6gN96Hw/Screen...ne-UI-Home.jpg |
Meni to izgleda kao ekran koji iskoči kada se drži duže power tipka (gašenje, resetiranje).
|
Na ovom linku koliko vidim rasprava se vodi da ekipi fali taj medical info kad okinu power button a ne da im se prikaze na lock screenu. Na lock screenu idu widgeti sa widget popisa. A koliko vidim tamo nema tog medical infoa
|
Istina.
Dakle ako vam se desi sranje, službenik prve pomoći mora držati power tipku dugo, dok se ne pojavi power menu, pa onda kliknuti na medical info ikonu. Baš zgodno. Moš misliti šta će oni to znati/uopće htjeti napraviti. Da se odmah prikaže na lock screenu možda bi i prošlo (računam htjet će nazvat nekog iz kontakata pa tako usput vidjeti taj info, zlu ne trebalo). |
Upravo sam instalirao One UI 6.1 na svom Galaxy A54 5G.
Danas mi je tek došlo. Vrijeme će pokazati hoće li biti kakvih problema |
da li puknuće z flip ekrana po sredini (black line of death mislim da je ustaljeni naziv) ulazi pod jamstvo?
puknuo sam od sebe. sad ima crnu crtu cca 1cm oko pregiba, ne radi touch gore. star oko 1 godinu. kupljen u a1 kao službeni. |
ako ga nisi ti puknuo, da.
|
Neka dokaže da ga nije on shebao. To je mehaničko oštećenje i hoće li biti priznato uvelike ovisi o servisu. Ja bi izvukao primjere za takav kvar s neta i priložio uz zahtjev za RMA.
|
a to ovisi od servisa do servisa.
obično, ako imaš više takvih prijava, onda ti odmah uvaže. Onako poprilično je self explanatory kad ti baš na sredini ekrana, gdje se presavije uređaj, nalazi pukotina.... |
Imao dva sluzbena tako sjebana
i dobro se nazajebavo sa njima da zamjene, Šalju u samsung slike, pa čekaj odogovor, pa da dodje dio, pa da zamjene U glavnom mobiteli bili 3 mjeseca na servisu i natezanje itd zamjenili na kraju na oba ali nema sanse da ce vise netko u firmi uzet flip ili fold |
u koji si servis slao?
imamo 3 flipa u firmi, pasmater i njima. samo žene, naravno. "jer je mali i stane u ...." |
Ja ih saljem u A1
oni prosljede u Agram |
Općenito, odneseš ga tamo gdje si ga kupio. Neka se dalje oni gombaju sa servisom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:45. |