![]() |
Kako misliš snimiti dokumentarac/film o nekome tko ne želi da ga se snima i ne želi svoj život otvoriti svima?
Kad se isprazni kasa, ljudi prodaju svoju intimu. Nekima to očito vrijedi više od novaca, pa nemaju ni film, ni dokumentarac, ni seriju. |
A ima nesto u tome. A ironija je da Jordan ima x7 vise para od Gretzkog. Onaj YouTube intervju s Gretzkim je smijesan naspram ovom dokumentarcu sto su ga snimili za Jordana.
Da se malo maknemo od ovih sportasa, jel tko gledao Normal People 8.7/10 i 15000 glasova, Drama, Romance, neznam bas... Ali visoka ocijena, jel gledo tko? |
Znam da dolazi isto 10 epizoda o Tom Brady-u, najvećem NFL igraču svih vremena.
Ista ekipa koja je radila za MJ-a. |
zavrsio the deuce. dobra serija. franco nikad ne razocara.
|
čujem da je White Lines ok serija...
nisam je gleda osobno, ali eto, možda nekome zapne za oko tematika. Španjolska je, od ovih casa de papel. |
Citiraj:
Znam samo da MJ problema sa parama nema. Royaltije od neznam čega dobiva doživotno a da ne spominjem da je Air Jordan linija šuza najprodavanija godinu za godinom. Da ne spominjem da u posjedu ima Charlotte Hornetse. |
mj.je u zlatno doba bullsa bio bog i samo on je zaslužan da se popularnost NBA digne na lvl.1000,kod nas je iskakao iz paštete od sličica do majica reklamica a zamislite tek u USA.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
ono što je on učinio za nba nitko nikada nije učinio za neki sport. jbt danas u alžiru ako neki klinac zabije gol škaricama za dva sata ga je vidjelo 50 milja ljudi, ali tada .... nemoguće je procjeniti velilčinu tog sportaša. nisam ga nikad volio, ali nakon ovog on je bog. doslovce. igrao je sam protiv svih. payton i kemp nisu uspjeli. malone i stockton nisu uspjeli shaq i penny također igrao je protiv birda i magica i čekao 8 godina da digne kantu. rispekt |
Citiraj:
Iznimno inatljiva osoba, nikada se nije drogirao, nije partyao, puno je trenirao, i kad ga natjeras da ukljuci mentalni fokus do kraja, ulazi u "cheat mode". Vidi stvari brze od drugih i tijelo mu u potpunosti moze pratiti brzinu mozga. Trening Dream Teama u Monacu je jedan takav primjer. Jedini koji je jos imao tako nesto je umro od droge prije nego je dosao u NBA. Larry Bird je rekao da mu je to bila najtuznija vijest u zivotu. Draftan je samo 2 godine nakon MJa, i to bi bili okrsaji za povijest... Edit: Da se razumijemo, IMO MJ ne moze osvojiti naslov bez Rodmana / Granta... Takav igrac mu je mozda i vazniji od Pippena, jer smatram da bi Pippenovu ulogu mogao preuzeti Kukoc da je bio amer recimo. Iako Pippen iznimno cijenim nakon dokumentarca, kad vidis kroz sta je prosao, kako je uopce poceo igrati kosarku... Steta sto mu je djetinjstvo ostavilo neke komplekse, pa nije imao taj killer instinct, ali je i on dokazao da moze rjesavati prvenstva, da je odrastao u sigurnosti ko MJ, mozda bi i rjesavao prvenstva. Ali to je razlika legendi i vrhunskih igraca. Jedni rjesavaju prvenstva, a drugi utakmice.. Chamberlain, Bird, Magic, MJ, Kobe, LeBron, Drazen... To su legende kosarke. Payton, Pippen, Malone, Air Canada, Kukoc... Oni su vrhunski igraci. |
Gledam space force...čisto prolazno.
|
Odgledao Mr. Robota. Odlično ispalo na kraju. Slabija druga sezona, ali ne baš da bi prestao gledati. Zadnja sezona baš ima top epizoda i baš me držalo do kraja. Lijepo su na kraju odradili završetak. Meni vrlo dobra serija i nije mi žao što sam gledao.
|
Mi kao da nimso gledali istu seriju. Meni je zadnja sezona bila zaqrac, a kraj mi još uvijek nije jasan pa ću ga morati pogledati ponovno.
|
Locke & Key - fantazija, čarobni ključevi, tinejdžeri. Pročitao sam da su u stripu elementi horora bili jako naglašeni dok su ovdje svedeni na minimum. Prvih par epizoda dobro, nakon toga se izgubi wow efekt ali sezona završi opet dovoljno zanimljivo da me zainteresira za drugom sezonom 6.5/10
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=203058 inace ce bit po prstima ;) |
Skinuo sam strip sa police ormara i probati ću ga pročitati.
|
Prije nekog vremena sam pogledao House of Cards 2 sezone i stao negdje u 3.
Krenuo prije par dana od prve sezone ponovo da se prisjetim, KOJA SERIJA! Meni definitivno u top 3. |
Citiraj:
|
Vidio sam ocjene zadnje sezone, čak mislim prestati gledati nakon 5., ali vidjet ću.
|
Ja zadnju nisam ni htio gledati s obzirom da više nije bilo predsjednika zbog onog skandala.
|
taman ste odmah nakon mr robota spomenuli i house of cards, serije koje rasturaju u prvoj sezoni, a kasnije se pretvore u totalno sranje koje nije vrijedno gubljenja vremena :D
|
2. sezona je meni i dalje odlična.
Dalje nisam gledao, ali 2. je odlična isto kao i prva meni bila. |
Citiraj:
Citiraj:
Ma biti će sigurno bolja nego Stargirl:) Citiraj:
Danas sam krenuo sa Južni vetar serijom, pogledao prvu epizodu i potpuno je ista u svaku scenu kao i film. Od koje epizode radnja kreće iza filma? Ne da mi se opet gledati jedno te isto... |
Citiraj:
HBO ima neku seriju koju su mi hvalili, Zero Zero Zero ili nešto tako se zove. Isto droga. |
Citiraj:
Južni vetar... nastavlja se nakon filma od E05. Prve četri epke su praktično 99% identične filmu. Ja sam je pogledao "u jednom dahu" |
Citiraj:
|
je gledo ko od vas travelers? sezona 2, epka 5. doslovce C/P sa koronom. sick.
|
Ja sam pogledao Travelerse. Kao i kod svih serija, zadnja sezona je najslabija. Zanimljiv je završni plot twist.
|
a serija mi je onak. gledljiva, al nis posebno.
al me jucer ovo za koronu iznenadilo, al skuzio poslje da je bilo toga u masu serija vec. nista neocekivano i nesto sto med sektor tupi vec neko vrijeme da je possible. |
Citiraj:
|
Sutra zadnja epizoda mini serije I Know This Much Is True.
Izvrsna drama. |
Citiraj:
granatiram da će ti (vam) se svidjeti |
Se isplati odgledati Westworld S02 pa nadalje?
S01 sam krenuo dvaput i drugi put odgledao, nije loše, odradio sam je dosta brzo. S02 krenuo i stao. Prošlo je jedno par tjedana od onda, pa se pitam - ići dalje ili preći na nešto drugo... |
Što dalje to bolje. IMHO treća sezona je dosad najbolja.:)
|
Citiraj:
Love Life, pojma nemam kako sam ovo uopce poceo gledat. Pogledao prvu i bilo dobro, zanimljivo, pa nastavio. Prica/price su zanimljivo ispricane, poucne, ponekad prepateticne. Glumica mi nije bas neka :D al' je jako dobro odradila ulogu. |
Citiraj:
3. sezona House of Cards lagano laganini pada.. Em mi pada koncentracija, em nije više karizma Francis-a takva kakva je bila. Citiraj:
2. sam kretao 3. put već, pogledao par epki i prekinem. Ideja je odlična, realizacija meni ne odgovara. :) |
I Know This Much Is True
Odgledao. Još jedna remek djelo mini HBO serija, dosta teška za gledanje zbog konstantne depresivne radnje i atmosfere...čak je i zajbancija u seriji depresivna. Mark Ruffalo je totalno rasturio u dvostrukoj ulozi, doslovno zaboraviš da je isti glumac za dva lika. Njegova najbolja uloga do sada. |
Citiraj:
s3 je na žalost žešča katastrofa i ne mogu preporučit. I priča i egzekucija kao da nemaju veze s prve dvije. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |