![]() |
Citiraj:
Vidiš da se razgovara o ozbiljnim temama. Ja bi došao na ovaj server, ali neznam koliko može izdržat. Frka me je da zbog moje težine ne padne. Zato niti ne trčim da ljudima nebi slika poskakivala. :D |
meni se ne da trčati po mapi... ja si nađem mjesto i čekam...
|
Citiraj:
Uffffffff kako bi te ja sa gustom banao......:grrr: |
Gjuro, sine - o cemu ti, kakvi chiteri?
|
Hahahaha procitao je zadnjih par postova pa je zabrijao :D
|
Ren.. vidio ga kroz nišan kak gleda kroz zid neku golu tetu :D
|
Ren jel imaš onaj pancirni Walhack da ga možeš ubiti kroz zid?
Ja ga vidim, ali ga nemogu pogodit jel mi metak pogodi zid. |
ne mogu ni ja kroz zidove, ali rekao mi je frend da sad kad kupim novu verziju da ću moć i to, baš me zanima ako će to raditi... jer onda samo stanem u neku kuću duboko i pucam :)
|
NE, flejmam malo:D
Nego sto nije bio neki server od PC EKsperta???? btw: na poslu sam pa nema vremena procitati 375 stranica:lol2: |
:roller::roller:
o ***ote trbuh me boli |
Mmda, i ja imam taj feeling pa preporucam ostalima da ne citaju ako ne zele izazvati zdravstvene probleme.
Btw bigAdvance, ostavih ti poruku na MSN-u. |
mislim stvarno...
na koga misliš zule kada pričaš o govnima? mogao bi se netko uvrijediti. :D a da mi je netko rekao da se može napraviti 4 strane spama pored živog athe u ovom topicu, ne bi mu vjerovao. čiteri spamerski. :) |
Ma dajte najte nasjedat na takve provokacije.... :lol2::lol2::lol2:
To je ko bihnet, cim si u prvih par odmah te regrutiraju... :lol2::lol2: Mi smo najjaci na bihnetu, nema jacih, moj tata je jaci od tvog, itd... server 1.0 FOF.. to ni PB nema |
isuse kolko sranja u tri stranice, OMG
daj punisher malo sidji sa nebesa (1.0) i ownaj na zemlji (1.3) |
omg, fakat ste se naspamali zadnji par str. samo radi pAnishera :D
svi ste odmah navalili na njega, ali mislim da sam ja tu među prvima, ipak sam ja amater kako je on izjavio :goood: btw. ko još igra na 1.0 serverima ?! hmmm ,da , čiteri ... |
Citiraj:
Jesi li za da podijelimo troškove oko "Pancirnog Walhacka". Svaki da 15 i opet smo mirni barem 2 mjeseca dok ne izađe novi PB. |
Neam komentara.
Morao sam to napisati...:D |
Citiraj:
onda cemo ja i ti kupit skupa taj novi... sad cemo moć kempat ko ljudi :chears: |
Citiraj:
Neću imati score 100 - 0 samo ako mi netko uspije baciti kašikaru u podrum. Daj mi reci u ovom novom se vidi isto silueta sa svjetlečim očima kroz dim kao i u starom? |
nope, kolko sam čuo, sada je dim isključen (kao u novim pravilima nekim ionako nema dima, blabla), a silueta je pojačana, tako da ga sada puno bolje vidiš...
|
za amdeovu siluetu vidjeti kroz dim ne treba wh... tako da tu nećeš biti u nikakvoj prednosti prema onima koji nemaju love za čit. :fiju:
|
Citiraj:
|
Ali u ovom WH možeš podesiti da budeš proziran, nevidljiv kao duh.
Jedino je metak vidljiv. :D Evo i link: http://www.wallhack.com/ |
Citiraj:
:lol2: njube jedan stari :D:D:D |
ovaj panisher neki ***ach rumene ownerske kadulje omg teh 1337 haxXxor !
bahah ono tip na 1.0 i igra na 32v32 serveru ROFL e al glavno da on posjeduje sve na serveru xD btw sta nikog nikad nema na pce serveru oO scared? |
e da, nis se ne javlja panisher... :( a bas sam htio probati ako mogu s njim :)
|
I ja, valjda će se javit, ako se nije preplašio..:fiju:
|
Boji se nas chitera. :D
|
zasto chiteri nisu zabranjeni na ovom forumu???
pa to je slično piratstvu i takvim stvarima :) |
Zato jer smo si dobri s adminima :D :D :D
Pogotovo ja, najveći čiter u okolici a i šire, zato i igram cod samo doma.. hihi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |