![]() |
Ali naslov ti je vrh. Lord of the ring... The Lord of the Rings je pravi naslov.
|
mergano u odgovarajuću temu...
|
TWD S08E04
Polako gubim volju gledati ovaj trash...toliko rupa u radnji zbog kojih uništavaju napetost u samoj epizodi. SPOJLER: Primjer recimo Carol koja umjesto da se sagne na zemlju i puca one likove kod kamiona koji čuče kod prednje strane auta. Također mutavi Saviori vide da ona puca sa automatskom i onda im Carol baci pištolj uz konstataciju "I'm unarmed" i oni idu na nju, znači njih 5 i nijednom ne padne na pamet flankati ju nego prvo izrešetaju 500 metaka. Onaj bucko koji ostane sa Ezekielom kod vrata umjesto da propucaju sa pištoljem od mrtvog Saviora lokot oni ubijaju mrtve. Frajer sa .50 cal puca po autu Ricka i u relanosti bi trebao dići auto u zrak nakon kiše metaka, ali ne Rick vješto kao u crash team racingu kad izbjegavaš zamke tako i on izbjegava metke po cesti. Meh... |
Bio sam zagriženi fan serije godinama ali nakon prve i druge epozode vise nemam snage to gledati.
Toliko od mene. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Užasno što su napravili od serije. Ova sezona je najveće razočaranje do sada...
|
Jel netko gledao, vjerojatno je An Idiot Abroad http://www.imdb.com/title/tt1702042/ Ja se toliko u životu nisam nasmijao kao kad sam gledao ovo...
|
Punisher
Pogledao dvije epizode, sviđa mi se, baš me interesira kako će se razvijati do kraja |
Ovo danas stize na Netflix :chears:
|
Ovaj tjedan nije izašao Travelers?
|
Citiraj:
|
+1 preporuka za mindhuntera, sporija radnja, ali zanimljiva
S druge strane preporuka i za punishera. Jedini od marvelovih uz daredevila da je dobar. |
Citiraj:
Je, izašla je 6. epizoda... |
Pogledao 2 epizode stranger things s02.
Za sada mi prva sezona dosta bolja. |
Citiraj:
|
Meni je skroz dobra i druga.
Mozda malo losija od prve ali sam svejedno uzivao. EDIT: govorim o sezonama naravno :) |
Dobra je druga. Naravno, nije ko prva jer više manje sve ide istim smjerom, al komentiranje sezone nakon jedne odgledane epizode baš i nema smisla :D
|
Pogledao Shameless S7 - ah, nije loše ali prijašnje sezone su mi bile nekako bolje.
Rick and Morty S3 - odlična kao i prethodne. Curb your enthusiasm - ista stvar kao i kod Shamelessa, nova sezona mi nije sjela iako nije ni za baciti. Star Trek Discovery - uh, ep 4 zadnju pogledao. Nemam neke želje dalje gledati... Trailer Park Boys S10 - ludi i dalje :D Sunčana Filadelfija S12 - zadovoljan |
vidim svi hvale taj rick & morty al meni to nikako nije sjelo :stoopid:.
jel to postane bolje kasnije ili je uvjek manje vise isto? prve 2 epke smo pogledali i delete. |
Ima li koja serija sa WW2 tematikom tipa Band of brothers/Pacific?
|
Citiraj:
Već neko vrijeme želim dati drugu šansu, pa nikako. |
Citiraj:
Citiraj:
"In bird culture, this is considered a dick move", sasvim dovoljno za reći o seriji |
Citiraj:
Ali svejedno ću dati drugu šansu, možda je bio splet okolnosti takav da mi nije tad sjelo, ali ne treba suditi po prve dvije epizode. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Njima recimo nije sjeo Family Guy, dok je meni to alfa i omega u toj kategoriji. Ukusi, jebiga :) Citiraj:
American Dad sam probao i...ne. Cleveland show nisam ni pokušavao gledati. |
eh. meni su family i american dad bili nekad odlicni, al zadnej vrijeme nemaju ideja IMO.
trenutno mi je bob burger i bricklberry puno bolji. |
Rick i mortija zavolio u prvih pet minuta. A slažem se da family guy zadnjih nekoliko sezona nije na nivou kakvom je bio.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk |
Rick & Morty je ok, ima nekih fora scena ali zna biti naporan i previše ići u dubioze, vidi se da je to radija onaj šta je i Community napravija - ok serija koja je zabrazdila u nezdravu nerdovštinu i onaniranje šta je išla dalje :D
|
Ovaj Punisher počme oke, završe na touch feely family sranjima.
Do pola sezone sam počeo premotavat. Mislim da ću odustat od serije. |
Pogledao i drugu sezonu Stranger Things, meni je prva daleko bolja. Mističnija, zanimljivija, napetija. Nije loša ni druga, ali meni je prva daleko bolja. Ženi je druga bolja.
|
St2 S2 jednostavno ni ne može imati isti efekt kao prva jer nije "novo", poznamo likove, lokacije, nema onaj prvotni stih 80-ih a i općenito je manje tih poveznica sa 80-im... Manje je pažnje posvećeno tim detaljima..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:36. |