![]() |
gle ako ne vjerujete odite igrati samnom pa ce te se uvijeriti
mogu ja svasta pricati pa mi niko nece vjerovati odi na server pa ces se uvjeriti |
Citiraj:
|
da, lakse ces ti na 1.3 (par minuta posla), nego da mi sada moramo sve brisat i vraćat se na 1.0
a htjeli bi igrat s tobom, jer ipak ti si full dobar igrač, pa bi puno mogli naučit od tebe |
Super onda ćemo na 1 server po mom izboru :)
I On1x, Zmaj i tko još želi ide pa da se napucavamo. Ja sam uvijek zadnji kad igram bez čiteva tak da ono nemojte se pretrgat, omiljeno oružje mi je Kar zato jer u pravilu od prvog metka krepaš istina treba mi bar 10 da nekog pogodim, al nema veze, sa njim jedino znam igrat, oni automatici trzaju to niš ne valja.. |
Citiraj:
|
budem vidio
ovdje gdje igram,svida mi se jer ima taj rank budem jos razmislio |
Pa neš umrijet ak se spojiš na drugi server. :/
|
ta varzija 1.3 tam ima i bosanski server ak se ne varam
mislim da ga frend ima pa cu vidjeti |
mislim da cu otici jer tu gdje igram svi samo na engleskom pricaju pa tak da pola toga ne skuzim
mislim da cu onda na 1.3 s vam |
igras cod 6-7 sati dnevno i jos si na v1.0...
EDIT: ajde, bar neki pomak :D |
:lol2: :D :D sta reci na ovo gore ?!?
Buljo , Zmajoo i Ren :dobartek: |
Da da i bosanski i hrvatski, skini si taj patch i idemo se napucavat, e da jel na tom tvom serveru uključen PB?
|
Citiraj:
|
igras cod 6-7 sati dnevno i jos si na v1.0...
na toj verziji igram u najtezem serveru i svi me znaju i sad da se prebacim budem se prebacio nije to bed da malo igram sa nasim igracima kad mi se skine ovo s neta onda cu instalirati tu verziju evo vam moj msn baja_1989@hotmail.com pa samo mi javite pa idemo igrati |
OOO fi no i ovdje se pegla COD2...hehe na kojim serverima igrate???
Ako hocete klanje dodite na [CRO]Clan server..... |
a nish budem ja danas instalirao cod 1.0 na drugu particiju pa da vidim ja taj server, mozda nesto i naucim posto sam noob
|
@Gjurovski
Ja sam njub, bojim se igrat na puno servera, stalno me neki PB Wall Hack kicka, neznam zašto. :( @Zmaj Valjda je mislio na logosoft :D |
Jel ima kakav noob server i za mene?
Buljo kad ćemo se igrat opet skrivača. Da vidimo jel bolja moja mema ili tvoj procesor. :D Već sam zaboravio koliko puta ti je šljem pao. :D |
mene ovdje gdje ja igram nista ne izbacuje samo ako je veliki PING
|
Ajde panisher sredi to i idemo sad nabaiciti koju partiju jel moze?
|
da i ja imam slican problem ko i buljo na nekim serverima... ne znam zašto negdje hoće negdje ne... valjda moram kupit novu verziju WH-a... :(
|
:lol2: ne mogu vise :D :D :D
|
Ajde panisher sredi to i idemo sad nabaiciti koju partiju jel moze?
samo da mi se skine s neta igre pa onda idemo igrati |
Igra se na 1.3 serverima. Nije niti 1.3 sa PB siguran, ali ovo prije - ne hvala.
|
Citiraj:
Mislim bio sam i na bosanskom sereru i na svakom skoro a li ovi iz [CRO]Clan-a imaju najbolji mod evo i IP:213.19.130.162:28960 Mada uskoro mjenjaju providera... A mozda ste se susreli vec sa mojim igracima.... inace smo poznati kao (chistachi) |
Ne znam, sve koji su ispod mene na listi ne gledam :D:D:D
A u pravilu ni nemam kog gledat kad sam uvijek zadnji.. Ma tko zna da ja čitam, nemožete me nikak ulovit ;) EDIT: AMD ti se zakempaš i sam mi bulju ciljaš, kaj mogu :zdero2: |
Ustvari - pomalo mi pocinje biti mucno, procitao sam i stranicu ispred.
|
Citiraj:
Hehe.... MOZE MOZE!!!:CoolRamb: |
A majketi, koliko govana :X
|
Evo panisher sad si uzdrmao cjelu c2y i pce naciju sada svi hoce igrati sa tobom ,znaci nista drugo ti nepreostaje vas da pauziras dl prebacis se na 1.3 i obranis sve ovo sto si pisao na forumu ,OK?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:36. |