![]() |
|
Ne znam di bi postavio ovo pitanje, pa ako netko zna odgovor unaprijed hvala. Kući imam dva kineza, neo n003 i mlais mx28. Kod oba je instaliran SwiftKey, oba su android 4.2, ali kod nea nema prikaza emoji emotikona, dok je kod mlaisa sve u redu. Jel netko zna u čemu je problem? Ista verzija je SwiftKeya...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moj je odgovor bio na upit o kupovini Elephone P10 pa sam naveo Huawei kao puno bolju varijantu za oko $130. Preporučio sam Huawei G730 jer postoji veliki broj povratnih informacija od ljudi koji su ga kupili pa bi to trebalo predstavljat nekakvu sigurnost prilikom kupovine. Cijena mu nije $160, već znatno manja - $134 u jednoj od najpouzdanijih trgovina gdje možeš platiti paypalom - To2C. Prosječna ocjena na Zol-u je 3.7 od 113 ocjenjivača, što ne izgleda nešto naročito na prvi pogled, ali treba uzeti u obzir da se ocjene jeftinijih Xiaomi mobitela kreću od 3.3-3.6. Za razliku od njega, Elephone je praktički nepoznata tvrtka i ne možeš dobiti bilo kakve veće brojke gdje bi vidio kakva je situacija s tim uređajima. |
Citiraj:
|
Coolpad-7236
Coolpad-7236-basic no to2c 80$
3G:900/2100MHz; Android 4.3, MSM 8212 Quad Core 1.2GHz (kakav je to chip?), 4GB, 512MB, 4.5 Inch, IPS screen, 854 x 480 pixels Kakav bi bio za nezahtjevnu korisnicu (člana obitelji)? Molim vaše mišljenje. Unaprijed zahvalna (pogotovo Dakoku, ako išta zna o modelu) |
Citiraj:
Daleko je to od Newmana N2 koji još uvijek ima bolju kameru od većine sub 200$ mobova... Citiraj:
Ili barem pričekati da svenzy reče koju riječ... |
Premalo rama, nema bljeskalicu, svega 3MP kamera. Sve u svemu loše. Bolje dati još 30$ za nekaj malo bolje.
|
Citiraj:
ne uzimaj taj mobitel. Eto. Imaš za $108 na aliexpressu novi ZTE model - ZTE Q705U Za ove jeftinije bum bacija oko kasnije :) |
to2c dhl free shipping? To fakat funkcionira?
|
Uzeo bih si jos jedan tel kao sluzbeni, zanima me sto uzeti ? Gledao sam hongmi 1S, hongmi note i jiayu g4s.
|
|
Citiraj:
a bilo bi dobro da postoji jedan bolji kinez sa ugrađenim dvb-tom prije su masovno ugrađivali tv tuner.... sad nula bodova :nono: |
Jel bi bio dosta ovaj Coolpad 7236 za potpuno nezahtjevnog korisnika? Ono samo pozivi i poruke
|
Za sve mazohiste, pandawill organizira akciju s brutalnim popustima.
|
Citiraj:
|
Kao što rekoh, samo za mazohiste :) al nećemo flejmat, samo se šalim.
|
Baš me zanima u kakvom su stanju HongMi, P6 i Nubije.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imaš ga ovdje za 75$ |
Citiraj:
|
Jos ak je Rus i ima 9 banki, nema boljeg..
|
Baš bi volio vidit par tih slika na papiru, jer ovako sve izgledaju OK, ali samo dok ih se ne poveća :)
Slično je i sa mojim nedavno pristiglim Jiake JK11 |
Zar ovo nebi trebala biti super kupovina al evo sad vidim da je samo na ovo stranici ova cijena. :(
|
Refurbiš'd.
|
Službeno predstavljen MT6795:
|
Citiraj:
|
@fora
Slike su vrlo dobre ali se slažem s kolegom da ne bi bile dobre ako bi ih gledao s 15cm udaljenosti na 50" TV-u. I kakva je to kamera s kojom ne možeš dobit pristojne slike na A2 papiru? :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:50. |