![]() |
ufff za vikend 9 epizoda Stranger Thingsa i moram pogledat prvu epku TWD-a od nove sezone :)
nego vidim izasla je nova Dinastija i glumi ona curka iz Tokyo Drifta :D |
Stranger things je out,pa to bu stradalo večeras do NBA-a :D
|
Citiraj:
stranger things s01 mi je bolji od svih narcosa skupa :D |
preporuka... Mindhunter (2017)
Nova serija od Netflixa... odgleda sezonu (10 epizoda) u 2 dana... Psihološka drama triler sporijeg tempa, iza četvrte epizode bi reka da kreće malo napetije al uglavnom drži taj sporiji đir i ima masu razgovora, razgovora i razgovora :D Usporedia bi je stilom sa prvom sezonom True Detectiva, iako je TD ipak na nešto višoj razini i više te "uvuče" od ovoga... sve u svemu ipak kvalitetna i dobra serija |
House of Cards se ukida
http://www.index.hr/black/clanak/net...a/1004447.aspx |
Pogledao i drugu sezonu Narcosa, vidjetu ću što će dalje biti.
Nevjerojatna autentičnost Murphyeve slike s originalom na krovu. |
3.sezona je the best, IMHO ;)
Btw, gledam Stranger Things 2, odlična je i onda dođe ep7 koja je... OČAAAAAJ. ali dobro, mora biti fillera, jasno... Sent from Mobara |
Ja ću danas vjerojatno to krenuti. Javim dojmove.
|
The Vietnam War 2017
Dokumenatrna seria nekih 18h u 10 epizoda. Pa koga zanima. http://www.imdb.com/title/tt1877514/ |
Meni je Stranger Things 2 bzvz spram 1. sezone..
|
Pridružujem se dojmovima. Ono da se pogledat al preveć klišeja i forsiranja nekih 80s gluposti kao i likova.
|
Potpisali su produljenje unaprijed za 2-3 sezone, pa je očito da su morali malo razvodniti seriju.
|
Meni je taj Stranger Things OK, ali ništa mega, must see, tako da nisam siguran dali ću uopće nastaviti to gledati kad ima puno boljih serija (ne nužno aktualnih) kojih nisam gledao. Pogotovo ako je druga sezona slabija i misle to razvlačit na xy sezona. To mi ide na jetru, blažene serije od jednu-dvije-tri sezone. Nema te priče koja se ne može ispričati u toliko materijala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Serija je mnogima (1 - 2):) poslužila kao odličan uvod u Netflix i sve što platforma ima za ponuditi. |
Slažem se sa komentarima o drugoj sezoni stranger things, skroz bezidejno.
Ceka se black mirror, valjda ce sad negdje :) |
Citiraj:
|
Od 5. sezone pogledao prvu epizodu na 2 rate... jedva. I nekako ću se prisiliti sutra pogledati drugu a možda i treću.
Sent from Mobara |
Pridružujem se komentarima oko Stranger Things 2 ... do negdje 6. epizode je onak, mlako i taman se zahukta. Kad ono 7-9 žešći fail. Još mi je i filler (E07) bio bolji od kraja. :roller:
|
Meni su sve epizode odlične, pomalo je lošija ona sa sestrom.
Nego dolazi li i 3. sezona Stranger thingsa? |
3 sigurno, 4 i 5 vrlo vjerojatno.
Sent from Mobara |
Doduše, volio bi više epizoda po sezoni a kada djeca odrastu više neće biti toliko zanimljivo.
|
Da je više epizoda po sezoni, imali bi jače razvodnjenu radnju i onakvih fillera bi bilo više i previše. I za sezonu 2 je radnja razvučena. U S1 je bilo to bolje odrađeno.
S2 je možda čak malo i naivnija od prve. Sent from Mobara |
Citiraj:
Citiraj:
|
Edit: greška
|
Citiraj:
Na jedvite jade gledam |
Baš gledam stranger things s02e03, pauziro i čekam ženske tel razgovore da zavrse,nego...ovaj Bob je sanjo pennywisea?
|
Pogledao sam Američane 5 sezonu....imam osjecaj da je ova sezona najusranija i najdosadnija do sada...pih...
|
@mirkopoter
Black Mirror - svaka epizoda je priča za sebe Počeo gledati Will & Grace S09. I dalje su ludi k'o kupus. E01 je malo slabija, ali onda se situacija popravlja. |
Travelers gleda tko?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:59. |