![]() |
Završio Better Call Saul petu sezonu. Trenutno najbolja serija koja još traje.
|
The New Statesman mi je dobar, Bottom ne bas. The Office (US) sam pogledao prve dvije, mozda budem i trecu al' mi za sad nije bas legao. Kuzim sto su htjeli postic al' precesto nije smijesno nego iritantno. Isto kao i Avenue 5. Kao sto netko rece, komedija je ozbiljan posao.
|
Osobno The Office US nisam mogao dalje od S01. Jednostavno mi se sere od Stevea Carella i amen. On, Luke i Owen Wilson, Will Ferrel... ta ekipa gdje god da je, protera me odma i ne mogu.
|
:roller: |
the office is a no go. 5min mi je bilo dosta. shift+del.
frasier zelim gledat, ali ga bas i ne nalazim u nekoj "dobroj" kvaliteti :-(. razmazio me 720p :lol2:. |
Citiraj:
Odmah krenuo sa S03E01 i zasad .. mixed feelings. Ugl. nisam siguran hocu li nastaviti i dovrsiti S03. Budem vidio kako ce sjest dojam nakon para dana. A glazba iz Twin Peaks, preporuka 10/10 :goood: |
What We Do in the Shadows 7/10
Serija je... Ne znam, totalno neobična. Ima dobrog humora, a na momente ima izjava koje te izuju iz cipela. Za relaksaciju bez puno mozganja, odlična serija. |
Pogledaj istoimeni film ;) za par koplja je bolji od serije IMHO
Werewolves not swarewolves :D |
Citiraj:
|
Zato ovo treba nabaviti.
https://www.zavvi.com/dvd/frasier-se.../10047747.html Jedna od top 5 serija koje sam pogledao. MASH sam si isto kupio kod njih, vrijedi imati u kolekciji, jer je teško naći nešto gledljivo u videotekama. |
https://www.imdb.com/title/tt2304589/ Defending Jacob
Caprain America glumi, odlicna. Barem ove prve 2 koje sam odgledao, onak zanimljiva, napeta, crime drama serija, samo se nadam da nece zavrsiti ko Outsider, inace pocne identicno ko Outsider. |
|
Da vidimo Better Call Saul...pogledao sam prve dvije sezone prije 4-5 godina i sjećam se da je bila i više nego OK serija...ali mi jednostavno nije imala taj "omg there's season 3" feel. Treća nastavlja u tom istom ritmu,dobra serija sporije radnje ali bez X faktora. (dok se podsjećam sadržaja prve dve sez)
|
Peta sezona ima feeling vjerujem svima, pa kad ce ta 6 sezona doc.
Defending Jacob ima feeling tko ce cekat prvi maj za 4 epizodu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad vidim da si fulao topic. Koliko vidim, ovo je serija a topic je o filmovima ;)
Sad cemo mi to... |
Ako nekoga interesiraju netipični super heroji neka baci oko na Doom Patrol. Jako opičena serija. Zaslužuje svoju 8-icu na IMDB-u.
|
11.22.63
https://www.imdb.com/title/tt2879552/ Ugodno iznenađen. Svaka epizoda me vuče da dalje gledam. Jako zanimljiva ideja. |
Citiraj:
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Citiraj:
Odradio sam par epizoda i odustao. Jednostavno mi je blah, od izbora glumaca na dalje... |
Također, pogledao prve dvije epizode i umro od dosade i gluposti. Ne kužim tak visoke ocjene.
|
Citiraj:
|
@Pomo i @Mladenxy kužim vas, nije za svakoga. I meni je sami početak bio dosadnjikav.
Krenuo sa Banshee, već vidim da će biti kaos od serije :D |
Citiraj:
Preporučam knjigu! |
@dox
Ako već gledaš Banshee, nađi si i Banshee Origins jer se tamo objašnjavaju neke stvari iz Banshee-ja. Radi se o pričicama od par minuta svaka. Inače, sam Banshee je nasilna i ima dosta sexa. Zadnja sezona je i najslabija. |
@coconut, naletio sam na taj Origins, ali mu nisam pridavao pažnju. Kako bi ga bilo najbolje uklopiti, sezonu glavne serije, pa sezonu Originsa?
|
I ja sad gledam taj Bnashee me izgleda zanimljivo barem po ocjenama ali nije mi jasno ovo origins i neorigins, a vidim isti glumci iste godine snimano, sve isto, pa pomozite kako se to gleda?
|
Malo je teže sve to povezati jer Originsi objašnjavaju neke stvari iz 'običnog' Banshee-ja. Kao i većina drugih, ja sam prvo pogledao Banshee, a tek onda Originse. Tek tada su neke 'kockice' sjele na mjesto u priči iz Bansheeja.
Nekako najidelanije bi bilo pogledati sezonu Bansheeja, a onda Originse vezane za tu sezonu. |
Jel čemu Ozark ?
|
Je, više nego dobra serija.
|
Citiraj:
Ovih 5 je ok, ali ja bih stavio Seinfelda na prvo mjesto zbog Jason Alexandera u ulozi Georga (navodno da su neke stvari koje su se događale Georgeu događale Larry Davidu u stvarnom životu). Citiraj:
Imaš ga stvarno svugdje za skinuti. Ako ne nađeš javi se na pm. P.S. također odličan The Vietnam War (2017) |
Citiraj:
Jest. |
Citiraj:
I mnogi događaji koji su bili u Seinfeldu su zapravo pravi događaji koji su se dogodili piscima (imali su ih nekoliko, ne samo Larry i Jerry) |
Da da, George Costanza = Larry David.
|
Citiraj:
|
|
Gomorra: La serie
https://www.imdb.com/title/tt2049116/?ref_=nv_sr_srsg_0 Zlo od serije samo tako, mislim da ne pretjerujem kada bi rekao da je u rangu Žice. |
Napokon pogledao Narcos :)
Meni S1 odlična, S2 nešto lošija, S3 osjetno lošija. Taman Pablo postao simpatičan u prvoj sezoni i onda krenulo nizbrdo. Isplati li se Narcos Mexico pogledati sada? |
Narcos Mexico odličan.
Isplati se. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:58. |