![]() |
Ja isto ne kužim. Kakvo instaliranje dodatnih codeca? To nisam radio valjda 5-6 godina. Koristim samo VLC Player...
|
Meni je K-lite Codec Pack nešto što se instalira odmah nakon Windowsa i skupa s njim je već i MPC-HC koji si odmah tijekom instalacije podesim kako mi paše i ne diram.
|
Citiraj:
Bome.. i ja barem deset godina nigdje nisam codec pack puknuo nigdje. Fakat nema baš nikakve potrebe. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Umbre - rumunjska serija u HBO Europu produkciji. Odlična serija, svaka preporuka. Kako ju u nekim revieovima nazivaju "rumunjski Sopranosi" :D
Upravo ide i druga sezona ali čeka se da stigne u videoteke |
Dobro kaj se to događa sa scenom titlova, nijednog titla nove sezone Red Dwarfa? Ima jedan, ali češki.
|
Nemoj tako, ja našao poljski i mađarski. :D
|
Citiraj:
Vezano uz playere, B(ull)S(hit) player nisam instalira barem 6-7 godina na svoj pc. PotPlayer mi je zakon i to je jedina dostojna zamjena Splayeru koji je posta pokojni. Ne treba nikakve codece inatalirati uz player, koristi hw dekodiranje i moze automatski skidati titlove (uz prethodnu konfiguraciju). |
počeo čika robot, ako tko prati
|
TWD počinje sutra, prati li jos itko tu kenju?
Ja onako, pogledam prvu epizodu koja je standardno odlična i onda preskačem ove isprdke od epizoda gdje razvlače jer nemaju ideja i onda zadnju pogledam cijelu :D |
Ne pada mi napamet gledat epizodu po epizodu kako izlaze. Možda pogledam cijelu sezonu kad nebudem znao što gledati. Nego sad kad si me sjetio jel tko gledao fear of the walking dead i dali je loše ili meh?
|
Fear sam prestao gledat, a do sad nigdje nisam naišao na pozitivan komentar o toj seriji.
|
Citam da je ova 3 sezona najbolja iako je nisam pogledao.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Fargo S03 mi nije baš sjeo, mišljenja san da su prve dvije, pogotovo prva sezona bila puno gledljivija.
|
Krenuo Walking Dead S08.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Citiraj:
http://www.sbs.com.au/guide/article/...sed-true-story |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo da te bumpam i još jednom se požalim. Nemrem vjerovat da nitko na bespućima interneta ne ferma Crvenog patuljka. Pa na što je spao internet kad nitko više ne piše titlove. :) Evo, neću više jadikovat. :) |
Pa kreni pisati, ko ti brani?
|
nova sezona walking deada je dobro započela. baš me zanima kak će nastaviti. supernatural mi je već postao malo dosadan jer stalno nešto novo izmišljaju.
po pitanju prijevoda, da nema baš puno ljudi koji prevađaju. pa i ne stignu sve prevesti. još dodatno ako neki ljudi prestanu raditi to, neće biti hr prijevoda. |
Walking Dead S08E01
|
Citiraj:
Još su stavili countdown na Netflix :) |
Citiraj:
Ono wft epizoda, gledam i ne vjerujem da su do kraja zasrali i da je negledljivo. |
Citiraj:
|
Bude, 27. izlaze sve.
|
Idem kraju s drugom sezonom Narcosa, prva mi znatno bolja. Ali nije ni ovo loše. Još 2 epizode pa krećem na treću. Usput ću sada za vikend pogledati sve Stranger Things.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:20. |