![]()  | 

a kaj ti vrijede poligoni kad te kicka pb? 
	ista stvar ko fx_sort (vidiš kroz dim) al kicka pb : cheers2 : hello2 :  | 

A zasto jednostavno ne igrati sa stock igrom, nego kad vec ne mozes i ne znas ubiti na drugaciji nacin, palis razna cuda i pomagala preko console. Ne odnosim se na nikoga, ali je smijesno. 
	Enjoy the game as it is i ne otkrivajte toplu vodu. : cheers2  | 

jea...jbsh citere... 
	Zato smo mi CW-ovci ovdje da ih sve spusimo  | 

Probo sam ovo i neradi na realism modovima, pb ne kicka, nego se sve vrati na standardno kako je bilo. Radi kad sam sebi kreiram igru na compu :D  
	pozz  | 

Ovo sto je Hrconja naveo je dozvoljeno po posljednjim pravilima clan base-a. No da bi to koristili server ili mora biti tako podesen ili mora biti sa posljednjim cb pam modom, ali ce i u tom slucaju, najvjerovatnije, server administrator u punkbuster folderu na serveru morati izmjeniti pbsv.cfg i ukljuciti te opcije: 
	pb_sv_cvar r_polygonOffsetBias IN -1 16 pb_sv_cvar r_polygonOffsetScale IN -1 4  | 

jel kome ikad izbacio ovakav error? : sweating  
	http://img391.imageshack.us/img391/5163/keygt9.png i ne, nisam je preradio u photoshopu :fuming:  | 

meni je jednom na c2y pisalo server is for high players only :D 
	 | 

Ma...manji bugovi u igri, sto kaze thunder i toga je bilo. 
	 | 

kak se dobije da pisu fps-i na ekranu .. 
	da , procito sam prvih par stranica ovog trida , i osim plakanja nekakvih gikova dal ce im radit na 100 ili 101 fpsu nisam naso kak da ukljucim to fala ps moram priznat da me igra ugodno iznenadila ,a mora da je je to zato sto mie zadnja pucacina koju sam igro bila return to castle wolfenstein .. kad smo kod RTWC-a , ima kakav nastavak istog :clap: ? pozz  | 

u konzolu upišeš /cg_drawfps 1 
	 | 

Yep, a ako igras i online, korisno je imati lagometar - cisto da znas sto je posrijedi kada "zapne". 
	/cg_drawlagometer 1 Za otvoriti punu konzolu, preko cijelog ekrana, se uz tipku "tilda" koristi i "shift". Korisno je kod pregledavanja liste bindova (/bindlist), provjere PB guida (/pb_myguid) te hvatanja screenshota istoga (/screenshotJpeg) jer obicna naredba F12 (bind za screenshot) hvata samu igru, a ne i konzolu. Pozdrav svima od *NOB*Mrcine klana. : cheers2  | 

Citiraj: 

fuj cb!!  | 

kak da upalim konzolu?stiscem sve gumbice na tastaturi nece! 
	 | 

Tipka lijevo od tipke 1. 
	 | 

Citiraj: 

poto često gubim pakete za vrijeme big brothera onda je stalno šareno crveno žuto bijelo pa sam izgasio 4 ever. @thunder to nije chit i nije ni slučno fx sortu 0 omg eo ET ti je lijepo rekao. di to nije enableano jednostavno stavim na default isuse kaj je tak teško shvatit. nitko te ne tjera da to koristiš : nono :  | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

to sam prvo probo (znam to jos iz doba quakea 3) i NECE ta tipka mi inace radi , evo ¸¸¸¸¸¸ nes sam gledo u config fajlu u profileu mom , po defoltu je cg_drawfps na off. ja sam stavio na on , al nis. e da , moj COD2 je 1,0 verzija ak to ima kakve veze  | 

Imaš u opcijama igre za uključiti konzolu:p  
	Pa tek onda uključiš na tipkovnici.  | 

Editiraj config_mp i ubaci slijedece: 
	bind ` "toggleconsole" I malo nize dolje kod "seta" naredbi: seta cg_drawFPS "1" edit: hehe, Jelc je u pravu...govorimo o single playeru. U game options moras ukljuciti "enable console" na yes, nisam igrao SP odavna, a u MP je to po defaultu ukljuceno.  | 

hm ali svakako snimi 1.3 patch , ali ako se misliš igrati SP onda provjeri dali imaš kupljenu original verziju ^^, ako si izgubio original cd onda ostavi 1.0 
	lijepo sročeno od mene ^^  | 

Citiraj: 

e u tom je stvar koji sam leeek : sniper : fala na pomoci atha i jelc  | 

zasto je rabbits server zakljucan zadnjih par dana? 
	 | 

Pa....uvijek je zakljucan, rijetkost je da ga otvore. Isto kao i nas. 
	 | 

jel ok 25 - 30 FPS  outdoor , 60 - 80 indoor? 800x600 (vise nejde , zbrejka se sve kad probam na 1024 stavit) full detail , NO AA , ati r9000 64ddr? 
	 | 

neznam u zadnje vrijeme je bio stalno otvoren pa sam se valjda naviko tako da mi je sad cudno. 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

1024x768 bez aa i AF sve na low minimalno na 50 max 170fps-a mislim da bi mogao jos izvuci iz te grafe, tj makni full detail nemaš potrebe za time, bolje igrati sa vecim FPS-om nego sa ljepsom grafikom npr ja primjetim kada mi se spusti fps ispod 85, tako da sam si sada podesio da mi fps nikad nejde ispod 85, tako da mi je min 91 a max nekih 500-600  | 

2 Crash009 volio bih znat na koju foru.... 
	i ja imam 800 FPSa kad blejim u zid ali igra??  | 

Citiraj: 

| 

ja u safe modeu nemogu povuc 120FPS-a da me ***s :( 
	max 110-115 (kad blejim u zid, ili u nebo) kad se krecem, prosjek je 50-60 kada sam u dimu i krecem se - 10 :( sve u safe modeu, da jos i ne pricamo o vecim rezolucijama  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:10. |