![]() |
Citiraj:
|
Ne znam da li je već bilo spomenuto jer nisam isao kroz prosle stranice ali eto pogledao sam jucer ne razvikani film koji me prilicno odusevio.
The best offer ili la migliore offerta. Uglavnom bas me iznenadio film u svakom pogledu. da se samo nadovezem jos na post sa prosle stranice za matthew mcconaugheya, onaj tko ga voli ali i onaj tko ga ne voli treba pogledati seriju True Detective. Perfektno glumi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pogledao..i osim kraja film totalno prosjecan...da ne kazem da su scene borbi ocajne(da nisu bar mogli iskopirat iz Ninja:shadow of a tear)!? neznam .... mozda sam previse ocekivao!? |
Pogledao i ja Knights of Badassdom, i meni se svidio, ali ja volim taj đir :p
Summer i Imp mu jos povisuju ocjenu 8/10 :D |
Pogleda:
Moze jos dobrih slicnih filmova :) |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0245712/reference |
|
Lone Ranger, :wtf2: sam gledao?
Najčudniji film kojeg sam gledao zadnjih nekoliko godina... |
meni je bio baš fun :D
|
Pogledao film : " Her "
http://www.imdb.com/title/tt1798709/ Ocjena: 9/10 Odličan film i definitivno moja preporuka . |
Citiraj:
|
Citiraj:
film je meni bio bas extra....odmir za glavu ..i solidno snimljen!:) |
Citiraj:
|
kad ste vec kod johnnya, brijem da bum si opet pogledal fear and loathing :D
|
Počivao u miru. Legendarno : "CAAAN YOU DIGG ITTT??"
http://www.index.hr/black/clanak/pre...ll/730783.aspx |
Citiraj:
ocito ja nisam dobro skuzil o cemu se tocno radi, jer bi gledao napreskokce, film mi je po videnome bio zesca tapija... |
Killing Season...majko moja koji promašaj od filma,a u ulogama dva vrhunska glumca...ne znam što su uopće pristali na uloge...loše,loše,loše...
|
Čuli zašto. Zato. :D
|
Citiraj:
Nekoliko postova unazad spominjala se Kum trilogija...sram me priznati,ali ja to nikad nisam pogledao.:o I sjetih se da mi kolega u knjižnici ima sva tri komada na dvd izdanjima...el da posuđujem to ili ne ? :stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako te pale filmovi poput Trona, Transformersa, itd. možda ti neće biti zanimljiv :) |
Citiraj:
Ali Kumovi stoje na hardu da se mogu pogledat u bilo koje doba mjeseca/tjedna/dana :) |
Citiraj:
|
http://www.imdb.com/title/tt1821549/reference
Preporuka ako ništa onda zbog starog, nekoliko predobrih scena :D teško će dobit Oskara, ali potpuno bi zaslužio |
Meni su Kum 1 i 2 vrh, ali 3 mi je nekako meeeh. Gledao sam ga tjedan dana jer bi svaku večer zaspao :D
|
Kum se mora pogledati. Kao i 'Bilo jednom u Americi'. To je pitanje opće kulture.
|
istina, trojka je ono, cisto da se pobere lova i zavrsi trilogija. sve se vrtilo oko love jer su se duvall i pacino pokefali oko honorara i na kraju duvalla nije ni bilo u trojci.
ali kak god okrenes, zadnja scena treceg nastavka je nezaboravna. |
Stari i ja gledamo ovu trilogiju na godišnjoj bazi.. Meni nema boljega filma..
|
Citiraj:
Evo trčim u knjižnicu pokupit sva tri kumčeta pa ću ih odgledat za vikend. |
neka dobra komedija mi treba! hitno!
|
Citiraj:
|
Frozen
Fora crtić, malo previše pjevanja za moj ukus, ali zato ima meni jednu odlicnu stvar (ne brinite, potrudil sam se potražiti pjesmu bez videa :D) sveukupno bi mu dao nekih 7.5 i nekak mislim da budu škole i vrtići za par godina puni djevojčica imenom Elsa :D |
kakav je ovaj I Frankenstein=
|
dali zna neko ime filma, bolja polovica sad baljezga o njemu... o nekakvoj kradi staroga novca koji je odveden u spalionicu, medutim neka cistacica i uza banda/organizacija organizirava, ukljucujuci i pandura organizaciju krade tog novaca.... ja nikad cuo, mozda neko zna o cemu je rijec?
|
|
Citiraj:
|
trebam podsjetnik/pomoc.... radi se o filmu koji, po mom sjecanju ima nekih nordijskih bogova u sebi... Loki-ja mozda... jedino cega se sjecam je da je u jednom trenu glavni lik stajao na nekoj litici i u daljini gledao kak ubijaju ljude u nekom naselju na drugoj litici... i negdje pred kraj, ko da neki bogovi/djavoli izlaze iz neke kocke u podzemlju, a jedan od "dobrih" vitla nekim lancima zlatnim i bije ih...
ima ko kakvu ideju? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:24. |