![]() |
@nino5: spajam se preko integrirane mrezne, imam router na svom kompu i preko njega jos idu 4 kompa. Na Win XP-u sam.
Uglavnom to da me izbaci sa servera mi se cesto dogadja na c2y serveru, dok na bihnetu jako rijetko. |
Citiraj:
@West, a neznam onda, ja vec dva dana na Visti i nasrecu NIKAKVIH problema, sve 5! :) |
Citiraj:
Pozdrav: cheers2 |
Citiraj:
|
Hvala nino dobri covjece :D
|
E ljudi da vas pitam kolko kod cod2 igre procesor igra ulogu?
Pitam iz razloga zato sto na nekim mjestima mi opadaju fps-ovi bez obzira koja je reza u pitanju a detalji koji u igri su vazda na istim postavkama....Znaci, svejedno da li to bilo 640x480 ili 1280x960 na nekom mjestu mi vazda spadnu frejmovi na 80 ?? Ja brijem da je cpu u pitanju, sta vi mjislite? |
Citiraj:
|
Da, CPU je vjerojatno u pitanju, no nije nista strasno dok ti ne pocne opako opadati. Sve iznad 30ak fps je igrivo.
|
@grunf - Nisam mislio nista kao u fazonu "Jao sramote opali mi fps-ovi na 80, frka, panika, daj novu grafulju...ubit cu se!!!!!!!"
Furam na x800xt agp koja ima poprilicno snage vriti cod2@dx7 sa svim popaljenim detaljima i na bilo kojoj rezi. Ali htjeo sam da kazem da na nekim djelovima mapa, bez obzira na rezu, padnu frejmovi na 70-80 fps (znaci nebitno da li je to 640x480 ili 1280x960) ...i brijem da je procesor (inace imam p4 2.53 ghz 533 fsb). Uskoro posudim nekog nortija na 3.0 800fsb sa ht i provjerim da li je to uzrok ili nesto trece. Mislim da 2x512 @400 mhz rama je za cod2 pa hajde da ne kazem i previse jer igao sam ga na mashinama sa 256 rama i radio je bez problema.. Pozzdrav |
ma np nisam mislia ništa loše, nego ajde ti ugasi taj fraps ili ATT s kojim gledaš frejmove, i prepoznaj kad se dogodi taj pad sa 100 na 80 fps.
Nema šanse. |
Ajd mi molim vas napišite IP i port za COD2You jer ne znam koji je IP a na forum se ne mogu spojiti ni sa novim pasom koji mi je poslan na mail!
|
85.14.220.192:28960
|
Thanks, bio sam nabavio, no ping na trenutk eskoči na 999 tako da me odmah izbaci iz servera. DCM - BRBRBRBBRBRB
|
ma jok fraps i att i druga eksterna pomagala.....to se sve uradi kroz konzolu
/com_maxfps 125 /cg_drawfps 1 /cg_drawlagometer 1 - o on zna nekad zatrebat :D |
I meni često dosta padnu frameovi, ali to se uopće i ne osjeti : stoopid
|
znam da se ne osjeti toliko ali kad na tdm-u sa 40 slotova (inace to bi bio cod2.lol.ba:28961)uletis medju 10 ljudi i pocnes da ih mlatis kundakom da rafalas po njima, a i oni po tebi :D, a okolo bombe pucaju, sve se dimi i svi rafajalu i spadne ti na nekih 60-70 frejmova, nekako mi se tesko okrenut. I bez obzira sto je to 60 frejmova kad se okrecem isto ko da vidim slideshow :D , jel ti se to kad dogodilo?
|
zake 40 kad more biti i 50 :p
217.146.92.109:27910 - uvek puno - tdm .. šansa da bute poginuli od bombe za vreme spawna - 90% :p .. ak se uspete zvleči onda sljedi uživancija .. jer kam god hitiš bombu nekoga hbiješ :p |
Jel zna netko zasto mi samo Tunis breca, onak ko da mi je ping visok a nije, sve ostale mape su ok, e da i matmata malo breca.sa pingom je sve u redu ( cca 70)
|
E da, nemoj da te Matmata brine , to je do mape, kod svih igraca na toj mapi malo sleti fps u odnosu na ostale ( ne racunajuci ruske mape, posto i one vole progutat fps)
Fišerman idem probati ovaj server :D EDIT: Same Ribaru bio sam tamo i nis ti lipo ne mogu reci o ovom serveru sem da ima raje.....evo pogledaj ss, nije da se falim. Od svih silnih killova mozda da sam sa kar98 imo jedno 20 kilova, nisam vise. Citava igra na ovom serveru se zasniva da pratis one crvene pam tackice i da u tom pravcu bacas bombe i to je to. http://img145.imageshack.us/img145/4...0002ay9.th.jpg samo ti mogu reci visit: cod2.lol.ba:28960 SD cod2.lol.ba:28961 TDM |
eo ako netko hoće da mu napravim uber leet konfig nek mi se javi
dobit cete maximalno moguće fpsa koliko se može izvući iz konfe |
Da ga jednostavno postas ovdje? I da radi sa najnovijim cb pam modom. :)
EDIT: Ako ne posalji na PM pa da ga isprobam, tnx. :beer: |
Ajd meni napravi ;) da ti pošaljem svoj da ga "editiraš" ?
|
ajde postaj ovdje spisak onih naredbi iz konfiga s kojim se to izvodi da mi probamo na svoju ruku
|
ja nemam problema sa fps-om
minimalno mi je 85 max 500 igram na 1024x768, High, 2xAA i 4AF DX7 |
jao kako puno varira...zao mi sto sam dao svoju 9600pro...nije mogla potegnuti vise od 200fps ali nikad nije islo niže od 90-95
|
sry nisam vidio da ste napisali svašta :)
samo sec da ga dignem pa si ga editirajte kako želite bindovi na g i h su da se maknu texture, tj poligoni a j i k ih jednostavno vrate u normalu samo :) http://rapidshare.com/files/8813808/config_mp.cfg.html eo enjoy javite dojmove jedino ak vam monitor nemoze na 100hz to lijepo smanjiti i ime naravno promijeniti :) |
micanje tekstura? ilegalno?
|
potpuno beskorisno (nebudeš zbog toga postao pg ;) )i pb kicka za to:)
btw. darkixov config rulz: wtf : |
mmm thunder ne kenjaj. uber je korisno na daljinu gledat sve se vidi onako čisto netko je na bcb stavio sliku sa poligonima i bez poligona razlika je ogromna.
@ overvide ako je novi pam gore,onaj comp v1 il kak se zove nećeš biti kickan jer je omogućeno micanje poligona.i lijepo sam rekao pritisnete J K i texture su vraćene na staro. easy as that. i btw sretan božeć svima :) EDIT http://img405.imageshack.us/img405/3...0002mg1.th.jpg sa poligonima http://img167.imageshack.us/img167/7...0003al9.th.jpg bez njih primjećuješ li sad razliku u daljini puno je lakše uočit dali netko kempa na prozoru :P |
hmm, ajd dobro, budem probao. ali kvragu kud baš na rapidshare staviš file... ionako radim disconnect svakih 20min ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:07. |