![]() |
|
Pogledao neki dan The Legion, sad sam onako... očekivao više, ispalo nekako mlako.
Pogledao prve dvije epizode The Event pa ćemo vidjeti kako će to završiti. Podsjeća na X-files :) |
Pogledao vikinge u ovih tjedan dana, gledao na netflixu na kojem su sve sezone po 10 epizoda, poslje citao nesto o seriji i spoilao si drugih 10 epizoda 4 sezone kojabocito ima 20 njih -. -, sve u svemu okej serija, nije me drzala prikovanog, ali ima neke zanimljive likove, i zanima me to povijesno razdoblje pa cu nastaviti gledati dalje
|
Krenio gledat sopranose, pogledao 6 epizoda. Krene mlako, prve 3 epizode ništa posebno, ne može se navuć odmah, ali krene se laganini zahuktavat 4,5,6 epizoda, shvaća se lagano situacija i kako to funkcionira (iako vjerojatno nisam još ništa vidio).
OK mi je taj laganiji tempo, nema tu nekih velikih dealova, nikakvih obračuna (zasad), uzbuđenja, onako laganini, o svakodnevici njihovim obiteljskim problemima itd. |
Ma to je i najbolji dio
Mogo bi ih gledat kak sjede u bada bingu satima |
I ja..
Onaj tko očekuje od Sopranosa neke velike spektakularne akcije, ne mora ni gledat.. To je mirnija serija, rekao sam već.. |
Odgleda Narcos S03, po meni najbolja sezona do sad:)
A glede Sopranosa...nikad nisan shvaća tu fascinaciju "brzinom"... BB je spor, Sopranosi spori, Jericho usporen, The Americans spor, Boardwalk empire spor,... gledajte Fast and Furios jebote :D Dobre serije su "spore", jer se bave kvalitetnin dijalozima, karakterizacijom likova, detaljima, itd, itd. Ne pametujem, ne držin predavanje, nego eto, samo komentiran. Nek ne snimaju ništa brzo šta se mene tiče, samo nek kvalitetu lupaju:) |
Citiraj:
|
Pogledao dvije sezone The Expanse u 3 dana :D
Jebiga, bolest i zakucan u krevetu pa sam odlučio napokon iskoristiti taj Netflix :D I moram priznati da sam pozitivno iznenađen, preporuka za svakog SciFi ljubitelja. |
The Orwille
http://imdb.com/title/tt5691552/ Pandan Star Treku sa Sethom MacFarlaneom u ulozi Eda Mercera, kapetana svemirskog broda Orwille. U svim aspektima podsjeca na Star Trek serijal osim u jednom. Kod Orwille serijala postoji velika doza humora i sarkazma. Za sada zasluzuje cistu IMdb-ovsku 7micu Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Da me ne bi krivo shvatio - serija mi je dobro odrađena ali... ako želiš saznati gro više informacija i još se više uživiti, knjiga je the way to go. A i ne moraš čekati još dodatnih 5 godina da izađu sve sezone serije :) Citiraj:
No nemojte očekivati čuda, od mene isto nekih 7-7.5 za sad. |
Citiraj:
Niš, idemo vidjeti jel ima koji epub za Kindle :D Hvala na infou! :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Tko je pratio Family Guy, zna za masu poveznica sa SF serijama i filmovima :D https://s26.postimg.org/mgbugvf2d/fa...ce26_1280w.jpg |
Citiraj:
|
meni je osobno family guy nekad bio odlican, al zadnje sezone su mi koma. nema vise ideja dobrih ocito.
preso sam na burger boba i puno mi je zabavniji za sad... american dad isto ispran do bola... |
Citiraj:
|
Došla druga sezona StartUp.
Prva sezona je bila super, druga nastavila isto dobro. Radnja serije je oko kriptovaluta, droge... Simpa serija, osvježenje |
Citiraj:
Citiraj:
Ovo sam ja procitao, jel ima jos nesto u meduvremenu? |
Citiraj:
Moram nabaviti, thanks :) Fali ti još Babylon Ashes i to je onda to za sad, čekamo čini mi se 12. mjesec za sljedeću knjigu. EDIT: izgleda da je sad nedavno izašla i novela "Strange Dogs". |
Citiraj:
Ugl poanta priče je bila da su, meni osobno bar, sve "sporije" serije puno puno kvalitetnije od "brzih"... Pa jedan Narcos bi bija 3x kvalitetniji da su priču o Pablu rastegli na 50 epizoda, a ne u 20 da je on |
Neznam ja di je velika doza humora u orville-u a fan sam family guya, pogledao prvu epizodu i bila je obecavajuca, sljedece sve gore i gore...
|
American Vandal preporuke :)
|
Citiraj:
|
Nisam još završio :D
|
Počela 16. sezona Family Guya, i to kako. Uzeli su na zub Modern Family, Better Call Saul, Breaking Bad, Big Bang Theory, How I Met your Mother, Downton Abbey, Orange is the new Black....ma urnebes.
Pogledajte čak i ako inače ne pratte |
Veseli se još netko ovome?
Edit: Ne radi embed opcija pa stavljam link. https://www.youtube.com/watch?v=_38J...ature=youtu.be |
vau, uljepso si mi dan. jedva cekam. davim se u ovim dokumentarcima, bolje od bilo kojeg filma...
|
Planet earth dan-danas svako malo pogledam na random kao antistres terapiju. Mrak, telka, kauc i pojacan zvuk. Obozavam!
|
29.10. je vani :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:51. |