![]() |
Jao koji luđaci :D. Ne ugrožavaju nikoga osim sebe. Jest da im je plin malo blizu, ali drže se blata.
http://www.youtube.com/watch?v=ZeoIO89Idno |
|
Citiraj:
|
|
Jedan i jedini, sve ostalo je goli k... |
Nisam neki fan Mclarena, al P1 u race modu....cudo..mislim da mu laferrari nemre prismrdit skupa s 918
|
Najjace mi je kad u uskoj ulici iza kamiona koji ne stoji nego vozi prema meni iskoce pjesaci koji prelaze cestu. Nit vide mene nit vidim njih, a ne stanu na sredini. Nije bilo ni panicno kocenje ni nis, a iso sam 30 na sat. Svejedno je lik još i stao ispred mene namjerno da mi opsuje, pokaze srednjaka i mase kako ludjacki vozim. Drugi put cu ubacit u rikverc i uvjerit se da je na podu ako ga ne pokupim ovako.
Isto vrijedi za pjesake na crveno. Sta bi bilo da auti prolaze na crveno? Toliko ludih/glupih ljudi ima da to nije istina. Disclaimer: Naravno da necu gazit nikoga pa ni mrava, ovo je samo rant. :D McLaren P1 crni mi je cisto savrsenstvo. |
Citiraj:
ili danas recimo neki prelazi sa djetetom isto tako na opasnom mjestu bez pješačkog,stvarno daju dobre primjere djeci |
Citiraj:
Iako izgleda brutalan. 918 je lip (posjeca na CGT), ali je tezak (cca 1700 kg), i ima manje snage, nekako ne virujen da je u istoj ligi s LaFerrariem i P1. |
Ja bi prije smjestio Laferrari uz bok sa Huayrom, mada opet, Huayra je nesto skroz drugacije, cim im se usporedi unutrasnjost...
|
Našao sam prototip idiota u prometu blizu kojeg se ne želiš voziti. (vrijedi za oba spola, u što sam se i uvjerio)
Ima šiltericu, sunčane naočale, slušalice u ušima, ajfon u jednoj ruci i ajde da razgovara, ali neeee... muziku sluša. Na kraju, vozi najgori mogući auto što se mrtvog kuta tiče (Astra GTC, novi Megane i sl.) Od takvih želite biti udaljeni barem 3 metra sa svake strane. Šilterice još nekako, jedva, mogu shvatiti, ali slušalice nikako. Isto kao i kod biciklista koji krene fino u centar grada, pa si nabije slušalice, opali na max i idemo. |
Citiraj:
|
Jebeno
|
Ekipa, sutra idem u ZG (iz ST), jel zna itko jel mi treba auto sa zimskim gumama ili mogu proć sa ljetnim ?
Ić ćemo autoputem, ne znam kakvo je stanje preko Gorskog kotara. |
A što kažete na one eksponate koji na pješačkom uopće ne gledaju lijevo - desno, već samo izlete? Još kad se auti parkiraju skroz do prijelaza ništa se ne vidi. Naravno, slušalice, pisanje sms-ova itd itd... A što je najgore kriv si kako god jer je pješački.
Ali ultimativno najgora kategorija su pijani djedovi na biciklu. Jednom mi je doslovno pao pod auto, skoro doduše jer sam imao sreće da sam išao obilaziti u velikom krugu pošto znam s kime imam posla. Htio sam ga anihilirati kad sam stao :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve čisto. |
vamo ti je 8-10c i kišno/vlažno... imho i bolje da imaš ljetne.
|
Zakonski, jos uvijek moras ili zimske na sva 4 ili ljetne sa 4mm i lance u bunkeru...
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/s..._145_3095.html Citiraj:
|
Citiraj:
Al ovo nije klasična guma sa čavlima, nego on demand. A kak je riješeno to izlažene pinova, elektromagnetski, povećanjem tlaka u gumi ili? |
|
:nuts::zdero:
Ovo bi cak mogao biti jedan od "one of" izdanja, mislim da sam citao o njemu prije koju godinu ali se stvarno nemogu sjetit o cem se tocno radi, svakako nije obican 500E edit: renntech 500E, 6.0 v8, 6 gang manualac :zdero: edit2: Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
jeste gledali ona moderna čuda,kako se radi kia sorento,skoro sve roboti
|
vjerujem da se danas tak radi 90% autoindustrje,ak ne i više,Bentley,RR,Pagani,Konjić i slični su priča za sebe,ali oni i prodaju puuno manje.
|
Citiraj:
recimo kod mene na renaultu se je baš tad pojavila hrđa na pragu,nije jako ali taman kad garancija ističe,točno znaju šta će i koliko trajat mercedes možda radi nešto drugačije,ipak su oni među najboljima,ako ne i najbolji |
Citiraj:
Citiraj:
|
super vijest za nekog:D
http://danas.net.hr/hrvatska/ako-par...mogu-vam-nista |
Koristi netko CTEK punjače? Razmišljam o kupovini MXS 5.0 modela, ali nikako se odlučiti 100%.
Savjeti, preporuke? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04. |