![]() |
Inače ti questova ima oko 300 bez KOTN,
manji guildovi su ti: The Blades- čuvari cara knights of the white stallion - leyawin The Order of the Virtuous Blood - protiv vampira Blackwood Company Knights of the Thorn Order of the Dragon - nutra si dok završiš glavni quest Nine Divines i Knights of the Nine - dolaze sa istom "ekspanzijom" E sad to ti je onak 1 quest s tim da dobiš kak u areni da se boriš svaki tjedan tak tu da npr. doneseč kralju bow od blackwooda i dobiš 100 goldi ili ubiš vampira za 200 itd, neznam ti točno di se učlaniš u to, al pogledaj na google, mislim da nebi trebalo biti problema. Ako očeš malo "osvježiti" igru instaliral si OOO mod, jedan od največih modova, ne daje quest več hrpu novih oružja, armora, enemiam NPC-a itd. http://betteroblivion.com/ooo/index.php |
Zahvaljujem, Matijac, no...vechinu toga sam vech obavio. Ja se ponadao da postoji josh kakav guild u kojem bih imao vishe questova za obaviti.
Ma oukej....stichi che vech i ta ekpanzija - prije ili kasnije ;) |
@Zaramoth
Game: The Elder Scrolls IV: Knights of the Nine (PC) Release Date: Nov 21, 2006 i Game: The Elder Scrolls IV: Shivering Isles (PC) Release Date: Q2 2007 http://www.gamespot.com/pc/rpg/elder...om_clk=gsimage |
@Big Guy: Da, znam za te dodatke ali mene je zanimalo ako u samom Oblivionu (dakle, bez dodataka i modova) postoji josh kakav "skriveni" guild sa vishe od jednog questa. THX anyway.
|
quest: paradise
put me odvede do nekih vrata i kad pokušam uči piše : the door is futureless nešt tak....kaj sad trebam raditi? fala unaprijed |
Trebaš onu vatrenu narukvicu, sam ubi onoga kaj ti nekaj govori i zemi mu
|
fala riješio sam :) martin je sad kameni zmaj u imperialu :D
evo reputacije;) |
Opako me copi oblivion. brijem da sam lvl 18.
Naso najguba item. Sljem sa nightvisionom. Uglavnom ima konstantni nighteye onslef. Sad tamanim po spiljama. I da. Imam opreme u kuci vrijedno 500 000 golda. Jedno 10ak high end stapova. Bow koj radi 15 damage, 100 elven strelica i tako Opako igram ko marksman. Skidam ko ludjak zadnji. Sneak i triplle damage. Vecinu oponenata ni ne vidim iz blizina. Tuf 3 strele i 2 puta jurneman destruction spell te ga eventualno jos pajsnem sa batinom koj put po glavi ak je otporan :D Uglavnom zmlatim 4 špiljska trola za dorucak. Gobline ni ne vidim u sumi. Brijem da bijeze od mene. Jos moram samo do kraj odvrtit mejn kvest, jer mi pun kujac ulazaka u oblivion. Skupio gardu (sve rijesio gradove) za Brumu i hej ho bum napravio. |
Budi đrnimen marksman pa budeš mogel zumirati :)
|
Znam. Sad sam na 45. Jos 5 treba :)
ma sad si malo gledam neke magic skilove nabrijat (destruciton :D) , ipak sam battlemage :evil: |
I još malo poboljšaš Armorer pa si sam popravljaš i poboljšavaš oružje i oklop:)
|
Instalirao sam Oblivion prije 5 dana, odigrao do sad kakva 4 sata. Bolesno dobro izgleda, sve je super. Ali previše mi je to za*ebano, nisam ništa krao :D, riješio dva prva questa i onda me (kad sam pratio Martina) haltao murjak i odveo u zatvor :O Niđe veze.
Btw, igra fino klizi i baš lijepo izgleda^^ |
Citiraj:
|
Citiraj:
U detalje mi se neda objesljavati, ali prekticnije je i lakse dignut si restoration. ( npr. stavivsi knjigu na C, sa namjestenim slabim restoration spellom koji se kasta ne sebi, i otici gledati tv, vratit se nakon po ure i vidjeti nove livele u restorationu...:D)<- [neko vrijeme stvarno nisam imao zivaca za to sporo dizanje levela pa sam radio na taj nacin]. Nakon toga otici u mages velecentar i napravit spelove, npr. taj da ti digne armorer za 100 u 5 sekundi... i tada ljepo sa jednim batom popravis cijeli armor..., ili ono da si dignes merčant za 100, personaliti, charm, isto za 100, pa kupujes stvari bagatelski ( pazite na te trgovce... vecina su lopovi... nema konkurencije pa barataju sa cijenama kako oni oce: nono :)... : cheers2 |
http://www.elderscrolls.com/art/si_screenshots_01.htm
Nova expanzija - 26.3. izlazi. |
jedva čekam, prebolesna igrica :)
|
I, shivering isles dolazi za manje od 2 tjedna. Predobro, nisam mogel najti kad izlazi, mislil sam da pod praznikima negde. Opet bum ga igral fest.
|
Joj što volem reinstalirat winblouze, a sejvovi mi se zbrišu... i jope iznova Obliviju... :D
Jel si tko šiknuo Oscuro Oblivion Overhaul patch? Super je mod, samo prokleto sporo napredujem. 6 dana u igri, a još uvijek 1. level... |
Teško ti je s tim modom otpočetka igrat, bolje je da se malo ojačaš pa onda staviš
|
Ma štos je u tome da se malo probrowsa poi cijelom paketu, uključen je i level modifier od boloa(?), pa se može malo ubrzat... po defaultu Oscurovom usporen je između 3 i 4x level advancing u odnosu na oriđiđi Oblivion... mod mi je fantastičan jer nema levelinga. za***avao sam se u prvom ili drugom fortu random nabasanom s dva shadow wolfa 3 sata. to mi se sviđa kad moram lomit glavu ne bih li riješio nešto, a ne samo ušetat i išetat bez puno muke.
|
pazi koji bolesni mač u zadnjem skrinšotu:nuts:, jedva čekoh!
|
e malo zasotao s oblivionom vec ga nisam igrao ohoho dal mi moze neko reci dok se instalira expansion el igra krece ispocetka il kaj jer sam bacio windoze i otisli stari sejvi dalbum sad trebal isponova igrat sve il kaj ? ne kuzim s patchem se dobiju novi questovi i oruzja ?
|
Ja nabrao 20-ak novih modova i ajmo ispočetka sa mage-om.
Ne znam jel prije bio spomenut ovaj mod, a ako nije svakako je vrijedan spomena: - Akatosh Mount http://planetelderscrolls.gamespy.co...Detail&id=2774 http://img368.imageshack.us/img368/2...ot23co8.th.jpg http://img463.imageshack.us/img463/5...ot21xt2.th.jpg |
Kewl.
Jel 'šteka dok si u zraku? |
Ni manje, ni više nego inače, čak mi se čini da manje šteka što si višlje u zraku. Ali recimo taj mod ide dobro uz 'Open cities' (tako da možeš sletit u sred grada), ali onda šteka više nego inače.
U svakom slučaju dobar mod za isprobat.:goood: |
A shto je sa Shivering Isles expanzijom??
Nju nitko ne spominje a chisto sumnjam da je neki od nas nisu vech nabavili. Ajd, ja je nabavih i, u medjuvremenu, vech i zavrshih. Ali s dojmovima chu prichekati dok se josh netko ne javi ;) |
Ja čekam da naprave od svih modova koje koristim i verzije za Shivering Isles pa onda:D
|
Citiraj:
Ja upravo igram. A ok je kao ekspanzija,taman mi je uletila kad sam sve guildove u oblivionu prešao i nisam imao više ideje što bi mogao radit,tako da je ok kao dodatni questovi.Smatram da su mogli malo više lokacija nabacat,imam dojam da su velike površine na mapi neiskorištene,a tu su mogli stavit neke tvrđave i sl. da možeš malo ubit vrijeme.S druge strane te lokacije su puno pretamne,puno je lakše bilo istrživati tvrđave i pećine u cyrodiilu nego ovdje.Ajd da nečem služe potion of exploration on onog sinderiona iz skingrada:D.I još sam primjetio bug da možeš uletit u zid negdje u palači,to mi je prvi put da sam uspio to izvest u godinu dana igranja. postoji li neki alat kojim možeš mijenjati major skillove.Neznam na kakvim sam drogama bio da sam išao stavit mercantile tamo a imam >personality od skilla tako da je banana,a ni neda mi se trgovinom dizat level.A imam možda još malo da se mogu dić,možda još jedan level da bi bio lvl 43,a hoću još... |
Meni se krajolik u ekspanziji puno više sviđa, onako vuće na Morrowind. Questovi su mi isto zakon, pogotovo main quest. Također novi oklopi izgledaju ok, ali su im još uvijek kacige koma. Vrijedi odigrati ekspanziju.
Edit: evo i dvije slike mojeg najnovijeg lika http://img527.imageshack.us/img527/9...hot0pu7.th.jpg http://img527.imageshack.us/img527/8...hot2rq1.th.jpg |
Eh, sad se spomenuo Morrowind pa jednostavno moram rechi jednu sitnicu.
Malchice me je razocharao ova SI expanzija jer...sjecham se prve expanzije za Morrowind...(Tribunal). Ne mogu se oteti dojmu da je Tribunal donio daleko vishe questova no ...Shivering Isles. U najavi za SI su spominjali kakvih 20-30 sati igranja, a ja i uz 10-ak obavljenih side-questova, dodjoh do kraja za nepunih...10 sati. Eto...malchice razocharan duzhinom igranja. Sve ostalo je oukej. Golden saints su vracheni u igru ;) Dawnfang/Duskfang izgleda - cool :) Ali...hmm..smeta me kod njega shto...svaki put kada se promijeni iz Dawnfanga u Duskfang (i obrnuto, naravno), njegov condition mi se sa 125 vrati na pochetnih 100. WTF?!? |
Ne znam, meni je taj Shivering isles, ali ono, totalna debilana. Jel se to netko pokušao praviti duhovitim, ili kaj?
Ma nema to sve skupa veze s Morrowindom. Morrowind je igra, Oblivion je igrica. Yebale ih konzole. |
Evo i mog novog lika:
http://img522.imageshack.us/img522/6...ot28ec7.th.jpg P.S potpisujem ovo da je Morrowind igra, a Oblivion igrica, al opet mod jedan dva tri pa prošvrljaš kojih pol sata i ok. |
Citiraj:
Al ti zato bude recharged svaki puta kada se promijeni:).***eno izgleda,sad malo njega koristim,al meni je umbra bog i batina(s njom sam oblivion prešao). @dragoon-taj amber oklop i kaciga čak ok izgledaju,dok je madness naprosto za bljucnut po ekranu.. |
Ima koji mod koji popravi i izboljša grafiku i teksture u igri... neki dobar... jako dobar... Igra ima dobru grafiku ali mogla bi biti i bolja... živcira me trava u daljnini... Imam sve na max ali još uvijek nije to to
|
Parallaxed Qarl textures
Qarl texture pack Rulz parallax cities biraj |
Ja sad igram Oblivion bez ekspanzija i ako instaliram taj mod ili patch za teksture da li bum mogel poslije igrati KotN i SI normalno ili bum moral reinstalirati Oblivion???
I ak instaliram neke manje modove npr. nova oružja, towere ili nešto slično da li bu se to preneslo u ekspanzije??? Oblivion sad igram već treći put... prva dva puta sam ga igral na starom/slabijem kompu i mislil sam ajd komp mi je slabi pa grafika nije baš ali sad kad ga igram na max mogu reći da me i malo po grafiki razočarao... ne velim da je slaba ali očekivao sam bolje ili je to zato jer sam ga sad igram nakon Crysisa i nekih novih igri... Je i još nešto... kamo nestane onaj konj kojeg dobiješ od dark brotherhooda kad neko vrijeme ne hodaš s njim??? To prvi put nisam znal... sad još ne izvršavam ni jedan quest za DB ali da bum za kasnije znal... Prvo mislim pozatvoriti ćim više oblivion gatova pa onda idem na sporedne questove... |
Citiraj:
|
@Delta S4
nisu popravili detalje na 8800gt s novim driverima ? ili ati još uvijek ima bolje detalje ? @xGAME ovisi od moda do moga - npr tower koji je u Tamrielu neće biti u novom svijetu koji ima SI - oružja koja dobiješ ćeš najvjerojatnije moći nositi u taj svijet, a ako će se tamo pojavljivati to ovisi o modu ima modova za oblivion i za SI posebno |
Citiraj:
|
Citiraj:
Lik mi i dalje ostaje isti ili moram sve ispočetka?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56. |